Een zeer snelle telefoon in een mooi glazen jasje die ook nog eens best goede foto's maakt en met gemak 2 dagen op de accu meegaat. En dat voor nog niet eens 300 euro.
2 jaar geleden gekocht en ben er heel tevreden mee. Voor die tijd was de prijs/kwaliteit echt uitstekend. Helaas dat Honor traag is wat betreft software updates..
Ik vind het design geweldig. Na anderhalf jaar bezit heeft de accu het helaasbijna begeven. Hij gaat maar een halve dag mee. Normaal was dit een hele dag.
De skin werkt omslachtig, en zorgt ervoor dat ik geen notificaties meer krijg.
Prima telefoon en zeker voor het geld, mooi scherm en snel. Maar hij is echt kwetsbaar. 1e keer vallen resulteerde in kapot scherm. Nieuw scherm in laten zetten en hoesje erom gedaan. Na een aantal weken gaan zitten met de telefoon in broekzak. Achterkant versplinterd. Voor mij geen glas meer.
Best foon in zn prijsklasse. Snel, snappy, en zeer te spreken over emui 5.0, persoonlijk vind ik dit de fijnste Android versie! Paar kleine minpuntjes genoemd, maar geen echte irritaties gevonden na een week gebruik
Pluspunten
Looks + bouwkwaliteit
Emui 5.0 + Android 7; veel customize mogelijkheden
Duo sim + memorycard slot
Prima camera met veel opties + 8 MP selfie camera
Uitstekende vingerprintscanner
Uitstekende hardware + mooi scherm
Compacte bouw
Scherpe prijs en silicon case meegeleverd!
Minpunten
1 speaker, naar onder gericht
Erg glad en glas is niet zo hufterproof
Emui is wennen voor de hardcore Android head maar prima OS!
Niet waterdicht..dat zou deze phone perfect maken
Home buttons op scherm, mooier was deze in de onderste bezel te integreren
Ik heb deze smartphone nu een paar maanden en hij bevalt nog steeds uitstekend. De Honor 8 heeft goede specs voor een kleine prijs van € 400,00 en gedraagt zich als een echte premium smartphone. Verder is de combinatie tussen glas en metaal een echte lust voor het oog.
Hiervoor HTC One M7. Als ik het beeldscherm niet gebroken had van de HTC, had ik voorlopig nog niet deze geweldige telefoon gekocht
- Vingerafdrukscan op achterkant
- Schermdraaimodus geen toets
- systeemgeh. wat beperkt, wel SD-kaart
- speaker rechtsonderin
+ Accu laadt snel op
+Oogcomfortmodus. Eerste seconden even wennen
Pluspunten
Oogcomfort-modus
Design
prijs/kwaliteit
Minpunten
Gladde achterkant
vingerafdrukscanner op achterkant
accu is goed, maar moet wel echt dagelijks opladen
draai-toets
Spraakbediening is in Engels en zeer beperkt
audio rechtsonderaan. beter is om het net als bij de HTC One aan de voorkant te plaatsente
heel hinderlijk. scherm schiet soms plots in de schermvergrnedling.
Zeer goede smartphone in de middenklasse. Bijna alleen maar pluspunten.
Mocht je video's opnemen minder belangrijk vinden dan de rest, dan raad ik iedereen deze telefoon aan! Geweldige smartphone!
Mooie prachtige telefoon. Goed afgewerkt in zijn design. Valt niet groot in de handen. Geweldige OS. Heeeeel veeeel functie. Erg goed en mooi voor zijn prijs. Op aantal gebieden zelfs sneller als een Samsung S7 Edge. Geen spijt. Ben helemaal verkocht aan dit toestel.
Honor 8 nu twee maanden in gebruik. Perfecte telefoon. Kwam van de note 4.
Snel, mooi, goede accu en camera en voor een redelijke prijs.
Heb geen problemen met de schil van Huawei behalve dat je in het begin wat zaken moet instellen voordat alle meldingen door komen.
Ik heb de honor 8 sindsdat hij uot was gekomen en hij bevalt me uitstekend. Door de glazen achterkant heeft hij een mooi design. De snelheid is ook perfect, en de vingerafdrukscanner is perfect, hij werkt supersnel en je mobiel is al aan voordat hij uit je broek is.