![]() |
Preview - Een eerste blik op Android N - Twee vensters op de toekomst Google bracht deze week plotseling de eerste preview-versie uit van Android N. Tweakers ging aan de slag met de nieuwe versie van Android. |
![]() |
Review - Android 7 Nougat: multitasking, besparing en nieuwe meldingen Android Nougat is alweer versie 7 van het mobiele besturingssysteem. Googles vr-platform Daydream doet zijn intrede, meldingen en multitasken zijn aangepakt, en updaten gaat naadloos. |
![]() |
Preview - Android-apps op Chrome OS Google heeft de Play Store beschikbaar gemaakt in de nieuwste dev-versie van Chrome OS. Daarmee komen Android-apps naar Chrome OS-apparaten. We keken hoe dit werkt. |
![]() |
Videoreview - Android 7.0 Nougat Review - Multitasking, besparing en nieuwe meldingen In de preview van Android Nougat speculeerden we er al over, aangezien de eerste ontwikkelaarsversie al ver voor Google I/O online kwam: zou de nieuwe Android-versie dit jaar eerder uitkomen? Dat bleek inderdaad het geval, want op maandag 22 augustus konden we… |