Het is een erg goede, grote en fijne muismat voor een lage prijs van rond de 15 euro, het is zeker een aanrader voor iemand die een lekker grote muismat zoekt.
Sinds 1/2/'11 eigenaar van dit product, Hier volgen mijn eerste ervaringen:
Verpakking
De muismat zit netjes opgerold met het Steelseries logo recht naar voren gericht in de verpakking, een plastic cylinder die aan de achterkant was gedicht met een karton met productinformatie erop, het zat goed dicht en er was een flink mes nodig om de verpakking open te krijgen (Met zorg natuurlijk, je wil natuurlijk niet dat je de muismat al kapot hebt voor hij uit de verpakking is).
Eerste indruk
Hij voelt lekker zacht aan, schuurt niet tegen de onderarmen aan en is groot! Normaal is een muismat net 15x20 cm groot, maar de Steelseries QcK+ meet een imposante 45x40 cm. De mat is gemaakt van bovenop een laag stof, waaronder een laag...
En hier is review #3, deze is minder uitgebreid omdat ik niet echt veel kan vertellen over een muismat :x.VormgevingPrijsAlgemene beoordelingVormgeving Een grote rechthoek met ronde hoeken met links onderin een opdruk van steelseries. Het is een saaie maar wel een cleane look, iets wat ik altijd kan waarderen. De materialen zijn niet echt uniek, een rubberen mat en een stukje stof erop geplakt. Aangezien de stof erop is geplakt zal deze na een tijdje goed gebruik los gaan laten aan de voorkant. Bij mij voornamelijk doordat ik met mijn pols op het bureau leun en ik tijdens het gamen dan veel beweeg. Hieraan stoor ik mezelf niet en mocht het erger worden dan zal het wel weer vast te lijmen...
Mooie muismat gebruik deze sinds kort voor CS GO en heb nu lekker de ruimte.
Kwaliteit is het niet echt daarentegen hij voelt slap aan en gaat naar mijn gevoel geen jaren mee maarja wat verwacht je voor 14 euro!
M'n eerste stoffen-oppervlak mat sinds vroege jaren '90 en hij is érg fijn.
Niks geen dike lap schuim - slechts 2mm dik, dus de rand voel je nauwelijks - zal ook schelen met slijtage van de randen verwacht ik, en de muis glijd erover als ijs. Dat was wel een beetje wennen - m'n bewegingen waren een beetje twitchy in het begin..
Volgens mijn Corsair M65's surface testing scoort de mat 3 van de vijf op - één punt minder als mijn harde mat.
Inleiding
Omdat ik een game pc ging bouwen had ik ook een muismat nodig, Het liefst een zo groot mogelijke. Dit is zodat ik de sensitivity lager kan zetten zonder mijn muis de hele tijd op te tillen.
Indruk
Muis kwam aan in een rechthoekig pakketje waarin deze zat opgerold, Hij is groter dan ik had verwacht, Maar ik wou ook een grote muismat.
Kwaliteit
De muismat voelt lekker zacht aan aan de bovenkant en aan de onderkant zit rubber zodat de muismat niet wegglijd.
Wat zat er in de doos?
In de doos zat de muismat samen met een boekje en een steelseries sticker.
Samenvatting
Voor wie een hele grote muismat wil die ook nog eens lekker aanvoelt is deze zeer geschikt.
De perfecte partner van mijn SS Rival 300, maar ook voor andere muizen, wat een fantastisch lap stof!
Super prijs / kwaliteit verhouding!
(Min punt hieronder is niet echt een minpunt, maar moest toch iets ingeven)
Heb deze muismat al meer dan 5 jaar in gebruik.
Perfecte dikte en materiaal.
Ook makkelijk schoon te maken.
Prima prijs kwaliteit verhouding. Kwaliteit houdt niet lang aan maar dat kun je verwachten voor deze prijs.
Inmiddels enkele jaren in gebruik. De mat blijft goed liggen op het bureau. Trekt wel wat stof aan. Glijden van de muis gaat prima en persoonlijk vind ik het grote formaat erg prettig.
Lage prijs muismat met een goede prijs/kwaliteit verhouding
Mooie muismat voor een aardig prijsje, weet zich goed te onderscheiden van andere muismatten door het goede materiaal.
Hoewel ik hem niet in de wasmachine zou stoppen kan je hem makkelijk met een doekje schoonmaken als die vies word.
Goede mat, hoge kwaliteit en je zal er lang mee doen.
handig voor als je met een lage sensivity speelt.
Uitstekend.
fijne lage muismat waar je muis super overheen glijdt
Al ruim 10 jaar mijn standaard muismat. Dun, slipt niet, goede tracking, perfect formaat en niet duur. In 10 jaar tijd twee gekocht en beide nog in gebruik; oudste toont wel slijtage, maar gezien de leeftijd mag dat ook wel.
Makkelijk schoon te maken met een vochtig doekje.
Heb deze muismat al zo'n 2 jaar en ik zou nooit meer veranderen van muismat!
Goede kwaliteit muis mat, lekker groot en blijft goed op zijn plek liggen.
Voor €15 kan je deze niet laten liggen.
Een grote fijne muismat voor een niet al te dure prijs. Muis glijdt er fijn overheen. Nog geen slijtage of andere gebreken na 6 maanden intensief gebruik.
Ik gebruik deze muispad vooral voor het spelen van Counter Strike. De muismat is erg nauwkeurig en de muis beweegt er vrij soepel overheen. Na veel gebruik gaat de muispad wel slijten. Ik zit inmiddels al op mijn 3e Steelseries Qck+
Mooie grote muismat voor een mooi prijsje de mat moet wel even recht vormen, hij glijd geweldig, ook heeft hij veel grip door de rubberen onderkant en de stoffen bovenkant is heel glad,
Deze QcK+ muismat heeft een groot voordeel dat de frictie hoger is dan elke andere harde muismat en toch zeer makkelijk over het oppervlak beweegt.
Tip: Na openen van verpakking de muismat omgedraaid er weer een 10 minuutjes in doen ;)
Fijne muismat die ik nog lang wil gebruiken. Maakt echt een verschil als je vloeiende bewegingen wilt maken, en voelt goed aan voor je pols. Verzamelt wel wat stof maar is ook gemakkelijk te wassen met water en zeep.
enorm blij met dit ding. Perfect voor counter strike of andere spellen waar je met low mouse sensitivity speelt
voelt erg fijn aan, lekker groot, is een stofmagneet en word opgerold verpakt helaas, moet zich een paar WEKEN VORMEN, goede kwaliteit.
voelt soepel aan, en is lekker groot. Vangt wel veel stof maar dat is er gemakkelijk af te kloppen.
heb nu zelf al een maandje de QCK+ en tot nu toe heb ik nog geen klachten behalve dat hij stof aantrekt.
De beste mousepad voor je gaming muis naar mijn mening.
Een simpele muismat voor een goede prijs. Gewoon een fijne muismat die redelijk groot is
Goed product voor een goede prijs, ik heb hem zelf uit Amerika laten komen voor een goedkoper bedrag. Goede bouwkwaliteit, materiaal voelt ook goed aan, niet hard.
Muismat voelt glad aan, mooie uniforme wrijving. Ook soepel als je hard op je muis leunt. Nadeel: als je er hard op leunt schuift de muismat weg!
goed product, zal jaren mee gaan
Prima muismat, wel aan de grote kant de je moet er wel de ruimte voor hebben
Goedkoop, goed, saai, logo, mega groot, kost bijna niets. Prima muismat. Heb inmiddels mijn 2e exemplaar, oude was te vies geworden door katten en andere ongelukjes met voedsel e.d.
Muismat is erg fijn in gebruik, en doet al meer dan 5 jaar zijn ding.
wel prijzig voor een muismat, maar is het zeker waard.
Is wel te groot, maar dat wist ik van te voren.
Bij verveling kun je op de mat tekenen met je nagels ;)
Kan niet veel over een muismat zeggen, omdat deze een relatief eenvoudige functie heeft. Hij doet gewoon zijn werk goed en mijn muis glijdt er top overheen.
Goede muismat voor lage prijs, met een fijn oppervlakte en lekker groot(alhoewel had ik uiteindelijk liever een normale Qck gehad)
Groot, zacht, goede grip, muis glijd lekker, gewoon perfect voor wat je zou willen voor een muismat.