Gemiddelde gebruikersscore
Een strak vormgegeven Ultrawide monitor met een fantastisch kleurbereik
Gekocht voor m'n werk, werkt heerlijk en is lekker scherp zonder vlekkerige delen. Ook de "split screen" modus werkt beter dan ik verwachtte. Wel jammer van de plastic behuizing.
zeer fijne monitor die zeker het kopen waard is.
Prima monitor van prima kwaliteit. 21:9 is meerwaarde voor je productiviteit.
Gebruik nu 2,5 jaar, geen problemen tot nu toe.
Al met al ben ik blij met de beeldkwaliteit. Mooie kleuren en met de "black stabilizer" optie enabled is het contrast ook erg goed.
Op de promo foto's lijkt het alsof er geen bezels zijn, maar dit is gelogen. Rond het beeld zit een rand van 1cm (onder zit meer).
Mooie wijde monitor, goed kleur kwaliteit. Door dat de monitor breder is is hij minder hoog.
Al een tijdje was ik aan het zoeken naar naar een monitor die ik als 2e scherm kan gebruiken bij mijn laptop i.v.m. multi-tasking/streaming etc. en uiteindelijk toch voor deze monitor gegaan wegens de splitscreen/PiP functie. Deze monitor is het geld zeker waard met al zijn extra's! :D
Overgekocht van een vriend voor 90 euro, maakte dit een erg goede deal.
Erg fel IPS display met super mooie kleuren.
Ultrawide geeft een groot voordeel in FPS games door extra zicht.
Mooie Monitor, lekker scherp.
handig met 2 hdmi poorten, en cable management in de voet van de monitor.
Hij is lekker lang, maar niet zo hoog
Deze monitor is het geld waard. De monitor is erg breed en heeft een mooie resolutie en dat allemaal voor een lage prijs.
Het scherm is voor de prijs kwalitatief zeer goed. Heerlijk helder en scherp IPS paneel, met zeer goed kleurbereik en kijkhoek.
Bouwkwaliteit is helaas wel iets minder, je voelt hier en daar wat scherpe randjes. Ook zit er een losse power adapter bij, zelf vind ik dat wat minder handig.
Goede resolutie voor het formaat beeld. De joystick voor het menu werkt erg fijn. De plastic voet en lijsten worden wel erg snel vies. Over het algemeen echt een aanrader.
Een 21:9 IPS scherm voor een bijzonder lage prijs. Alles rond het scherm is van plastic evenals de voet maar ik stoor me daar niet aan. On-screen interface bedien je via een kleine "joystick" onder het LG logo, werkt onverwacht goed (beter dan sommige tip-toets bediende monitors).
Het is een hele mooi monitor voor zo'n prijs. Ik had een 4K Mini DisplayPort naar HDMI adapter gekocht, maar toch pakte m'n MacBook Air 2014 hem niet hoger dan 1080p. Totdat op OS X een nieuwe user aanmaakte en daar SwitchResX installeerde. Zie ook deze tutorial: https://www.youtube.com/watch?v=k2MdxzAC4cA