Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

- Reviews

Prijs
Specificaties 25" • 2560x1080 • 75Hz • IPS • 5ms - Bekijk alle specificaties
  Vergelijk
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
6
Score: 4
4
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+2
shejaidon 10 september 2016

LG 25UM58-P Zwart

Een strak vormgegeven Ultrawide monitor met een fantastisch kleurbereik

Pluspunten

  • IPS
  • hoog kleurbereik (99% sRGB)
  • strak vormgegeven

Minpunten

  • Pianolak afwerking dus zeer snel vies
  • geen usb-hub
  • 2560x1080 support voor games zeer mativ

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Pixeldefecten Score: 5
Ghosting Score: 4
Contrast & helderheid Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Featureset Score: 4

0
J3S5Efun 15 februari 2018 Product gekocht

LG 25UM58-P Zwart

zeer fijne monitor die zeker het kopen waard is.

Pluspunten

  • geen extreem grote voet
  • handige joystick knop
  • scherm staat goed gekalibreerd

Minpunten

  • snel vies
  • op de plaatjes zijn de bezels links, rechts en boven weggewerkt
  • audio doet moeilijk

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Pixeldefecten Score: 4
Ghosting Score: 4
Contrast & helderheid Score: 5
Kleurweergave Score: 4
Featureset Score: 4

NinjaGamer 17 maart 2018 Product gekocht

LG 25UM58-P Zwart

Al een tijdje was ik aan het zoeken naar naar een monitor die ik als 2e scherm kan gebruiken bij mijn laptop i.v.m. multi-tasking/streaming etc. en uiteindelijk toch voor deze monitor gegaan wegens de splitscreen/PiP functie. Deze monitor is het geld zeker waard met al zijn extra's! :D

Pluspunten

  • Full HD
  • IPS
  • Game Mode
  • Split Screen / Picture in Picture
  • Software
  • Prijs
  • Reactietijd

Minpunten

  • Alleen HDMI

Eindoordeel

Score: 5
TheGiant 6 januari 2018 Product gekocht

LG 25UM58-P Zwart

Overgekocht van een vriend voor 90 euro, maakte dit een erg goede deal. Erg fel IPS display met super mooie kleuren. Ultrawide geeft een groot voordeel in FPS games door extra zicht.

Pluspunten

  • Extra zicht in FPS games
  • Zeer felle en mooie kleuren
  • slanke monitor met dunne randen

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
Jarno de Jong 14 augustus 2017 Product gekocht

LG 25UM58-P Zwart

Mooie Monitor, lekker scherp. handig met 2 hdmi poorten, en cable management in de voet van de monitor. Hij is lekker lang, maar niet zo hoog

Pluspunten

  • 2X HDMI
  • Scherp
  • Breed
  • Cable Managment

Minpunten

  • Niet zo hoog

Eindoordeel

Score: 5
iTweakKid 22 januari 2017

LG 25UM58-P Zwart

Deze monitor is het geld waard. De monitor is erg breed en heeft een mooie resolutie en dat allemaal voor een lage prijs.

Pluspunten

  • Brede monitor
  • Functioneel
  • Hoge kwaliteit
  • Lage prijs
  • Robuust gebouwd

Minpunten

  • Heeft alleen 2 HDMI uitgangen

Eindoordeel

Score: 4
Marinus_Eltink 28 december 2016

LG 25UM58-P Zwart

Het scherm is voor de prijs kwalitatief zeer goed. Heerlijk helder en scherp IPS paneel, met zeer goed kleurbereik en kijkhoek. Bouwkwaliteit is helaas wel iets minder, je voelt hier en daar wat scherpe randjes. Ook zit er een losse power adapter bij, zelf vind ik dat wat minder handig.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit is fantastisch
  • Helder beeld, zeer goed kleurbereik
  • Joystick voor OSD gebruik is zeer handig

Minpunten

  • Scherpe randjes aan de zijkanten
  • Losse Adapter brick

Eindoordeel

Score: 4
stankoen 19 november 2016

LG 25UM58-P Zwart

Goede resolutie voor het formaat beeld. De joystick voor het menu werkt erg fijn. De plastic voet en lijsten worden wel erg snel vies. Over het algemeen echt een aanrader.

Pluspunten

  • Resolutie
  • Vormgeving
  • Kwalitatief gebouwd
  • De bijzonder lage prijs

Minpunten

  • Plastic voet
  • Geen displaypoort

Eindoordeel

Score: 5
Killraven 28 september 2016

LG 25UM58-P Zwart

Een 21:9 IPS scherm voor een bijzonder lage prijs. Alles rond het scherm is van plastic evenals de voet maar ik stoor me daar niet aan. On-screen interface bedien je via een kleine "joystick" onder het LG logo, werkt onverwacht goed (beter dan sommige tip-toets bediende monitors).

Pluspunten

  • Prijs
  • IPS Scherm in 21:9
  • Fijne resolutie in klein formaat

Minpunten

  • Plastic voet en behuizing
  • Geen USB hub (boeien)

Eindoordeel

Score: 5
andromedaan 25 september 2016

LG 25UM58-P Zwart

Het is een hele mooi monitor voor zo'n prijs. Ik had een 4K Mini DisplayPort naar HDMI adapter gekocht, maar toch pakte m'n MacBook Air 2014 hem niet hoger dan 1080p. Totdat op OS X een nieuwe user aanmaakte en daar SwitchResX installeerde. Zie ook deze tutorial: https://www.youtube.com/watch?v=k2MdxzAC4cA

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Meer productiviteit
  • Prijs

Minpunten

  • Moeilijk te configureren op MacBook Air
  • Geen USB
  • Niet verstelbaar

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een LG 25UM58-P Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone X Google Pixel 2 XL LG W7 Samsung Galaxy S9 Google Pixel 2 Far Cry 5 Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V. © 1998 - 2018 Hosting door True

*