Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Philips 55PUS6401 Zilver

Prijs
Specificaties 55" • Ultra HD • LCD • HDR • 1 tuner • 50Hz - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
4
Score: 4
8
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
masterkm65 23 september 2016

Philips 55PUS6401 Zilver

Phillips 4K TV voor een schappelijke prijs

Pluspunten

  • ambilight
  • design
  • instellingen
  • chromecasten gaat goed!

Minpunten

  • software
  • afstandsbediening
  • casten via tv gaat slecht !

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 3
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4
Inbrandgevoeligheid Score: 4

wendy-de-ruiterNewbie 28 juli 2019 Product gekocht

Philips 55PUS6401 Zilver

Fijne televisie met prachtig beeld.

Pluspunten

  • Hoge resolutie
  • Mooie kleuren

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
eddriesenNewbie 15 juli 2017 Product gekocht

Philips 55PUS6401 Zilver

Super kwaliteit met ambilight aan 2 kanten

Pluspunten

  • 4k
  • mooi beeld

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 4
boyette 21 juni 2017 Product gekocht

Philips 55PUS6401 Zilver

Super fijne TV voor een schappelijke prijs! Menu's werken vloeiend en snel. Google Play Store!

Pluspunten

  • Google Play Store
  • Ambilight
  • Snelle menu's
  • Ultra HD
  • Automatische firmware updates
  • Ook geschikt voor Canal Digitaal of Ziggo

Minpunten

  • Geen Qwerty afstandsbediening

Eindoordeel

Score: 5
internetpartsNewbie 18 juni 2017 Product gekocht

Philips 55PUS6401 Zilver

Scherm is erg mooi en we hebben veel kijkplezier! Deze televisie aangeschaft bij FOKA.nl. Goede service en snelle bezorging top! 55 inch is een goede keuze t.o.v. een 40 inch TV. Snel gewend aan dit formaat. Scherm hangt met muurbeugel aan plat aan de wand. Gunstig 4K scherm!

Pluspunten

  • Hoge resolutie
  • Veel mogelijkheden met Google apps
  • Ambilight echt een aanvulling met kijken
  • Energieverbruik

Minpunten

  • Scherm is wat dikker qua constructie
  • glans op scherm soms lastig bij lichtinval

Eindoordeel

Score: 4
bennie0233Newbie 15 mei 2017

Philips 55PUS6401 Zilver

Prima product zeer tevreden over! ook de aankoop bij Foka was top!

Pluspunten

  • Ambilight
  • Playstore
  • Kodi
  • Afstandbediening
  • Standaard

Minpunten

  • Geluid

Eindoordeel

Score: 4
ossie3 22 maart 2017

Philips 55PUS6401 Zilver

Dit is een prima televisie, voor een lage prijs bij Foka.nl heb hem gisteren gekocht en vandaag in huis gekregen rond 1500. ben echt tevreden. Dit is zeker een aandrader!

Pluspunten

  • beeld
  • levering bij foka.nl
  • goed geluid
  • android

Minpunten

Eindoordeel

Score: 5
p4pleasureNewbie 6 februari 2017

Philips 55PUS6401 Zilver

Ik heb nog wat moeite met de menu's en instellingen, Samsung is makkelijker. Ik ben zeer tevreden met de beeldkwaliteit en de vormgeving van de tv. Het geluid is niet best, maar daar heb ik geen last van, door de perfecte koppeling met mijn Onkyo receiver met 5.1 set.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Afstandsbediening
  • Automatische koppeling met receiver

Minpunten

  • Geluid
  • Menu's

Eindoordeel

Score: 4
pleungrootNewbie 27 december 2016

Philips 55PUS6401 Zilver

het is een mooi product voor deze prijs . jammer van de zilveren buitenkant.

Pluspunten

  • prijs
  • groot scherm
  • Ultra HD

Minpunten

  • geluid
  • zilveren buitenkant

Eindoordeel

Score: 4
mate.ongenaert 20 september 2016

Philips 55PUS6401 Zilver

Mooie TV met vloeiende AndroidTV ervaring. Knap 4K scherm, goede kleuren, ambilight leuke extra. Afstandsbediening ietwat moeilijk onder de knie te krijgen. Heel goede prijs voor deze beeldkwaliteit (gekocht voor 749 euro). Ideale grootte als je verder dan 3 meter van je TV zit. Geluid niet schitterend maar aanvaardbaar

Pluspunten

  • Vloeiende ervaring met AndroidTV
  • Mooi beeld
  • Goede kleuren
  • Ambilight leuke extra
  • Prijs
  • Eenvoudig in te stellen

Minpunten

  • Afstandsbediening niet intuitief
  • Geluid

Eindoordeel

Score: 4
BertGtt1Newbie 10 september 2016

Philips 55PUS6401 Zilver

Ondanks alle (negatieve) adviezen en reviews, TOCH voor deze Philips gekozen. In 1e instantie een BRAVIA gekocht, maar ik ben deze gaan ruilen voor dit Philips model (missen van ambilight & design als voornaamste reden.) Toestel is perfect! Mooi beeld, 4k ziet goed uit, gaming lag niet merkbaar (XB1).

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • Mooi design
  • Ambilight
  • Prijs

Minpunten

  • 50 hz

Eindoordeel

Score: 4
TheDutchTango 31 augustus 2016

Philips 55PUS6401 Zilver

Deze nu ongeveer een maand in mijn bezit, het beeld is echt schitterend, je krijgt echt waar voor je geld! Bovendien is de TV voorzien van android TV waarmee je netflix en andere applicaties makkelijk kunt openen. Verder goede aansluit mogelijkheden en echt een prachtig ontwerp!

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Android TV
  • Aansluitingen
  • Beeldkwaliteit
  • WIFI
  • Chromecast live streaming

Minpunten

  • Geen uitknop
  • Android loopt soms vast
  • Geen toetsenbord op afstandbediening

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Philips 55PUS6401 Zilver?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Auto

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True