![]() |
Round-up - Netbook Round-up: Vier laptops vanaf 200 euro vergeleken Netbooks lijken weer terug van weggeweest te zijn. Vier van die laptops van rond de 200 euro vergelijken we om te zien welke de beste is. |
Gemiddelde gebruikersscore
Dit is een mooie laptop, echter schiet hij wat te kort m.b.t het scherm, het contrast hiervan is niet al te best. Doordat het een mat scherm is heb je geen last van reflecterend licht in je ogen, dit komt alleen voor bij glanzende schermen.
Dit is een low-cost laptop met 64-bits Windows 8.1 "with Bing"
Gelet op de prijs een hele leuke laptop, zolang je al je data in de cloud opslaat (bijv. op OneDrive). Stevige en platte behuizing, goed toetsenbord, scherm matig maar voldoende. Veel waar voor je geld.
Leuk vorm gegeven laptop o.b.v. bay trail Intel processor en windows 8.1 Bing. Door de SSD is deze laptop verrassend vlot en ook met zwaardere taken (uitpakken groot winrar bestand bv) heeft hij geen moeite. 32 GB helaas te klein voor het zware windows.
Voor het geld is het een aardig ding. Maar na alle updates en veiligheiddingetjes is hij volledig onbruikbaar geworden. Zelfs de browser is niet te gebruiken.
Ik zou hem nooit weer kopen
Prima notebook voor een best wel lage prijs (219 euro bij Mediamarkt), Windows 8.1 start wel lekker snel op vanaf de 32GB SSD, wat wel een beetje aan de krappe kant is. Alleen jammer dat er maar 2 USB poorten zijn. Pluspunt is het meegeleverde Office 365 voor 1 jaar.
Voor studiedoeleinden zocht ik een laptopje die beschikt over Office, niet te groot, lang op een batterij werkt en niet te duur is. De HP Stream voldoet aan die eisen en ik heb het apparaat nu twee dagen in huis. Bevalt goed, voelt solide aan, fijn toetsenbordje.