Gemiddelde gebruikersscore
Reden van aanschaf
Mijn vorige telefoon was een Sony Xperia Active. Een klein, dik, waterbestendig toestel dat heel handig was om mee te nemen bij het sporten (ATB-en/wielrennen) zonder dat je te toestel telkens in één of ander plasticje moet stoppen omdat je wel eens een regenbui over je heen kan krijgen. Echter, deze telefoon werd mij toch wel wat traag; je moest 5 seconden wachten totdat de “contacts app” was opgestart en je een nieuwe mogelijk vlam kon invoeren. Ook was het geheugen voor applicaties beperkt (iets van 400 MB) zelfs als je de apps op SD kaart zette (een gedeelte staat dan nog steeds op intern flash mem). Er draaide Android 4.0 ICS op, uiteraard geROOT en getweakt.
Uiteindelijk bleek de Xperia Active...
Voor zijn prijs is dit een prima smartphone! Hij houdt lekker vast en past met gemak in je borst- of broekzak. Het heeft een aantal minpuntjes, maar voor de prijs van ongeveer 180 euro zijn dat geen grote rampen. Een aanrader!
Hallo Tweakers,
Ik heb de Samsung Galaxy S3 Mini nu enige tijd in mijn bezit, maar ik kan er maar niet aan wennen. Komt misschien ook wel omdat ik een grote telefoon heb als privé toestel. De Samsung Galaxy S3 Mini voelt namelijk alsof ik een oude Nokia in mijn hand heb omdat deze zo klein is. Dat komt door mezelf, en zal daarop het toestel niet afrekenen verder.
Bouwkwaliteit en afwerking:
De bouwkwaliteit en afwerking is opzicht niet onaardig, merkt wel dat het een budget toestel is. Als je de S3 in je hand hebt, dan heb je toch een heel ander toestel in je hand. Voelt stukken sterker, en is net iets beter afgewerkt. Al met al voor die prijs prima hoor.
Stabiliteit & betrouwbaarheid:
Staat bij mij al week of 5 aan denk...
Deze smartphone is goed genoeg voor zijn prijs. Hij is niet super bijzonder. Er zijn nu wel veel betere smartphones te koop zoals de motorala G.
Een goede telefoon die met wat lichte aanpassingen misschien wel een topproduct had kunnen zijn. Helaas zijn er problemen met de BlueTooth connectiviteit i.c.m. mijn auto.
Heb deze telefoon nu enkele dagen in het bezit en tot dusver erg tevreden over.
Deze telefoon is de vervanger van mijn Samsung Galaxy S Plus welke niet goed meer werkte. In eerste instantie had ik een HTC Desire X gekocht maar deze gaf bij het begin aan al problemen en heb deze dus teruggestuurd. Toch zal ik deze telefoon op sommige punten vergelijken met de HTC omdat ze in dezelfde prijscategorie vallen.
Als eerste het uiterlijk. De telefoon ziet er over het algemeen goed uit. Iets teveel plastic naar mijn smaak, en dat voel je ook duidelijk als je hem vasthoud. Wat dat betreft voelt de HTC beter aan en heeft deze meer grip. De telefoon is iets kleiner dan de Galaxy S Plus maar wel weer iets groter dan de HTC (ondanks dat het scherm even...
Goed product
Handige smartphone voor weinig. hij heeft alles wat een smartphone heeften zelfs nog wel meer. Kortom het is een heeeele goeie telefoon. Aanrader! !!
Het verhaal erachter Een goede 2 weken geleden Heb ik met trots mijn Samsung Galaxy S3 Mini opgehaald. Bij het overstappen van T-Mobile naar Hi Kreeg ik een nieuw toestel. Eerste indruk Na een goed 2 weken gebruiken van deze telefoon, Ben ik zeer tevreden over de telefoon. Mijn telefoon is Goed snel. Redelijk mooi design(Niet echt mijn smaak. Maar kan wennen . Historie van telefoons Voor mij. Was dit een hele overstap. Ik ben van een Acer Liquid mini Naar een Galaxy Gio gegaan, En vanaf een Gio naar een Galaxy S3 Mini. Vooral wennen. Vooral de interface is anders. De gio had geen toutchwiz. Of een minimale versie ervan. Dus is heel uitgebreid en er professioneel uitziend. Preformance Kwa preformance. Zit...
Ik wil een beetje kwijt over deze S3 mini zodat mensen die het willen kopen een afweging kunnen maken. Ik vind het een zeer handige telefoon. voorheen was ik een Iphone user dus ik heb op de gok een abbonement genomen met dit toestel. Het is zeer snelle smartphone ik kan alleen de 3 g niet uitzetten waardoor de batterij waarschijnlijk te snel leegraakt. (is opgelost zie beneden) Heb er al mee geskypt, Tango youtube etc,, zeer handig je kunt op je gemak een filmpje bekijken in de metro, trein etc.. t.o.v. de Iphone 3 G vind ik deze telefoon overtreffend. 1 nadeel is dat het langzaam oplaad. daartegen kan men een tweede accu kopen en meenemen dus dat is weer een voordeel. ik vind het niet van sterk plastic dus heb er maar een lederhouder voor...
Voor je geld krijg je heel wat telefoon. Het is een snel apparaat, en dat uit zich op de volgende punten: wifi verbinden gebeurt in 3 seconden, het openen van verschillende apps naast elkaar gaat prima, en het switchen daartussen gebeurt gesmeerd. Daarnaast is de telefoon stevig gebouwd, voelt niet goedkoop aan en houdt prettig vast, niet te groot maar toch een aardig scherm.
De camera aan de achterzijde maakt met goed licht mooie foto's, in het donker of binnen met weinig licht wordt de foto snel pixelig. De front camera daarintegen is een leuke extra maar kwaliteit is slecht, dus je hebt er alleen wat aan bij bijvoorbeeld skype of iets dergelijks.
Ik heb deze telefoon nu al een tijdje en raad aan om deze niet te kopen.
Het product viel mij tegen voor wat ik ervoor betaald heb
Zeer tevreden over dit toetsel, heeft het bij mij 2 jaar prima gedaan. Ook het formaat vond ik zeer prettig. Dit toestel is wel erg breekbaar omdat het van slap materiaal gemaakt is.
Traag, erg veel last van de samsung schil en bovenal is het toestel ontploft.
Geen hele goede kwaliteit
Had hem 2 jaar en dan wil ik een spelletje doen en dan cracht het hele mobiel en dan haal ik ffe de accu er uit en doe ik hem er weer in en dan is het LCD scherm ook nog eens kapot
Voor een topmodel van Samsung heeft deze smartphone erg veel problemen. Ik heb hem een jaar gebruikt en twee keer de batterij moeten vervangen en mijn sd kaart (euveltje die Samsung niet toe wilt geven 😡). Toen mijn scherm ook nog uit begon te vallen, heb ik hem uiteindelijk weggegooid.
Redelijk product voor een redelijke prijs, verwacht er geen wonderen van. Het toestel wordt snel trager in mijn optiek, mede dankzij TouchWiz. Heb het als 'erbij' toestel voor mobile development testing.
Omdat de batterij kapot gaat kan je de telefoon niet meer gebruiken. Dit is toch erg essentieel dat die goed is.
Na iets meer dan een jaar in gebruik volledig waardeloos. Telefoon is prima een half jaar te gebruiken, daarna heb je er weinig aan.