![]() |
Review - Philips PFS8109: Ambilight-tv met Android De Philips 48" PFS8109 is voorzien van een aangepaste versie van Android 4.2.2 Jelly Bean en van Ambilight, het systeem dat bijpassend gekleurd licht op de muur achter de tv schijnt. |
![]() |
Videoreview - Philips PFS8109: Ambilight-tv met Android De tv die we voor deze review bekijken, de Philips 48" PFS8109, is voorzien van een aangepaste versie van Android 4.2.2 Jelly Bean en stond op het moment van schrijven voor zo'n 1450 euro in de Pricewatch. Er is ook een 55"-versie verkrijgbaar, voor zo'n 1800… |
Deze TV is tot nu toe een behoorlijk probleem.
De Ci+ dual modules worden soms niet herkent.
De opnamefunctie veroorzaakt zwart scherm. Opname ruimte wordt niet vrij gegeven na verwijdering. Traag software. Radio veroorzaakt zwart scherm. EPG browsen is vervelend.Wifi blijft boodschap geven. Mirracast werkt niet met G3.etc.etc
Dit is een TV set met mooie specificaties, helaas worden die niet waargemaakt doordat de software van de set de kwaliteit van een prototype niet overstijgt.
Ik heb de set 3 maanden in mijn bezit en sta op het punt om hem om te ruilen.
Wees gewaarschuwd!
Televisie nu een maand in bezit en moet zeggen beeld kwaliteit is heel erg goed mooie zwartwaardes alleen jammer dat het beeld niet egaal verlicht is in de hoeken donkerder en clouding aanwezig scherm.
verder zit de software vol met bugs en valt naar mijn inzien onder alpa status.
Mooie televisie qua design en beeld met een goed geluid.
Voldoende aansluitingsmogelijkheden voor allerlei randapparatuur.
Mooi toestel met prima beeld en zeer goed contrast voor een LCD, mits ingesteld op nightmode - zwart is bijna zwart. Helaas is de software buggy en traag, en staat Philips je niet toe om software te herinstalleren (enkel upgraden, en dat hielp niet).
Zeer teleurgesteld in de service en garantie afhandeling van Philips. We hebben een TV van 1500 euro die binnen de garantie termijn serieuze defecten heeft. Dit voor de vakantie behandeld en monteur langs geweest, maar moest later terug komen met een nieuwe moederbord.
Toestel inmiddels maand in bezit,laatste update erop gezet van 7 juli'15 dus de hierboven beschreven problemen herken ik niet.Mooi toestel,knappe vormgeving,schitterend 3D beeld. 4 zijding Ambilight met optie het connecten van Philips HUE is erg gaaf. Ben fanatiek gamer en zoals eerder beschreven door de hoge input-lag bijna niet mogelijk.
Super beeldkwaliteit, erg tevreden over de TV.
Prima ervaring met PlatteTV.nl!
Scherpe prijs en goede kwaliteit van de service.
Volgens afspraak bezorgd dus wij zijn tevreden en komen graag terug.
TV met zeer veel bugs, niet kopen! Valt spontaan uit, Dubbele CAM module werkt niet, TV reageert vreemd, traag of niet op afstandsbediening. Als de TV zou doen wat de specs beloven dan was het een schitterend product, maar ik ben voorlopig genezen van Philips.
Erg jammer, waardeloos product.