![]() |
Review - Grid 2: start op pole, maar finisht in de middenmoot Alle voortekenen van Grid 2 waren positief. Toch laat de game steekjes vallen, Hij blijkt het uiteindelijk niet de racegame te zijn waar veel fans op hadden gehoopt. |
![]() |
Hands-on - Grid 2: een geslaagde proefrit Eind mei komt Grid 2 in de winkels. Tweakers kreeg de kans alvast een paar uur aan de slag te gaan met de racegame, die een singleplayer met een verhaal bevat, maar ook een uitgebreide multiplayer. |
![]() |
Uitgever Codemasters heeft door de jaren heen een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd als het gaat om racegames. Dat begon al met de vroege Colin McRae Rally-games en ervaren gamers zullen zich ook de Toca- en de daaruit ontstane Race Driver-serie nog… |
![]() |
Preview - Global Gamers Day: de line-up van Namco Bandai In New York toonde Namco Bandai begin april de games die voor 2013 op stapel staan. De line-up van de Japanse uitgever blinkt uit in veelzijdigheid, zo bleek. |
Goede game met name door de graphics en geluids kwaliteit.
Gespeeld met een Thrustmaster RGT , maar toch ook even met het toetsenbord geprobeerd en is goed te doen mede door dat GRID 2 toch qua besturing iets meer op een Arcade lijkt dus kun je jezelf iets simpeler door de bocht heen wringen.
Maar toch mis ik iets aan de game mede doordat de cockpitview is geschrapt en de uitdaging toch te klein is. Hierdoor zal ik hem eenmaal uitspelen en er daardoor niet meer naar om kijken.
- 3 uur gespeeld en daarna niet meer
- waarschijnlijk had ik het met het toetsenbord moeten spelen, want een stuurtje vind ik het te moeilijk. Need for speed of GT zijn veel beter.
- gelukkig heb ik er maar 9 euro voor betaald.