Tweakers
Tweakers
De Galaxy S III Neo is niets meer dan een opgepoetse Galaxy S III uit 2012. Het ontwerp en het scherm zijn hetzelfde en de camera vermoedelijk ook, maar de processor en het werkgeheugen zijn vernieuwd. De accuduur is voor deze prijsklasse goed in orde. Dat maakt van deze S III Neo een aantrekkelijke optie voor liefhebbers van Samsung-telefoons, al zal niemand dan zien dat je een nieuwe telefoon hebt. Lees verder »
Prima toestel zelfs voor 2015
Prima specificaties voor een leuk prijsje!
Voorlopig is dit voor mij de perfecte smartphone voor de juiste prijs. Het is zeker geen uitgeklede S3. Uiteraard is het ook geen S4, maar dat toestel voegt te weinig toe om er 100 Euro extra voor te betalen.
Dit was destijds een fijn toestel met een verwisselbare accu en een voor die tijd hele goede camera. Nu nauwelijks meer bruikbaar tenzij je het OS omzet naar een alternatief. Maar dat is echt een lastige klus voor specialisten.
geweldige telefoon voor mensen met een budget. maar jammer dat deze telefoon niet kon worden geüpdatet terwijl dit apparaat nieuwer is dan de s 5
Samsung Android updates zeer beperkt. Dit verkort de veilige levensduur. Destijds (2013) een prima middenklasse toestel voor rond de 200 euro. Nu is dat bedrag veel te hoog aangezien hij echt gedateerd is.
Prima telefoon voor zijn prijs. Echter had er wel een grotere en betere accu in gemogen.
Makkelijk gebruik, licht, goedkoop. Achterkant is plastic, maar met een hoesje geen probleem. 1,5 GB RAM is vrij krap, dus de S3 wordt snel langzaam bij gebruik van meerdere apps. Camera (voorkant) is slecht. Soms problemen met opladen. Accu is prima.
Perfect voor normaal gebruik, minder geweldig voor veel gebruik
Ik was heel erg tevreden over dit product, maar na 1 jaar ging alles steeds slechter met het toestel. Ik ben een actieve gebruiker, maar de accu is redelijk snel leeg. Daar komt nog bij dat het toestel amper oplaadt en heel erg vaak vasthangt.
Anderhalf jaar in gebruikt. Over alles tevreden, met grote uitzondering van de accu en poort. Ik ben een actieve gebruiker, maar de batterijduur is laag. De laadpoort ging na halfjaar al kapot en geeft nu, samen met de oortjes-poort weer kuren. (Slecht opladen, Vol stof, Oortjes-poort begeeft het)
Mn 2e smartphone, wilde een goed toestel en ben bij deze uitgekomen.
Inmiddels een jaar in bezit, en 3x een vastloper gehad.
Word wel wat trager, wellicht ligt het aan enige apps id ik geïnstalleerd heb.
De samsung galaxy s3 neo, is een relatief goedkope telefoon met een redelijke hardware.
tot voor de laatste update jan2016 was dit een redelijke telefoon, nu vreet hij de batterij binnen no time leeg.
de camera is een tegenvaller, had je bij de gewone S3 prima foto's bij de S3 neo heb je vaak veel te blauwe foto's, video daarintegen is wel goed.
Veel accessoires beschikbaar. Snel. Handig telefoonboek waarbij je contacten kunt koppelen. Saai uiterlijk maar goed scherm en camera.
Toestel word nu nog niet mee gebeld dus daar kan ik niets zinnigs over zeggen.
Hij is aangeschaft voor een aantal apps: Winddelen en slaapregistratie en dat doet hij prima.
Zie verder de plus en minpunten
Prima apparaatje. Telefoon stond standaard op Sloveens, dat was enigszins onhandig.
Snelle en goede telefoon. Hij is erg vergelijkbaar met de S4 maar lijkt ook wel heel erg op de normale S3.
Mooie telefoon met een fraai scherm die ook nog eens vlot reageert. De accuduur is prima, de snelheid is ruim in orde en de telefoon zit goed en stevig in elkaar. Batterijcover is wat lastig te verwijderen, maar die hoef je er eigenlijk alleen af te halen bij plaatsen SIM/SDkaart.
Ik krijg het nog voor mijn verjaardag, maar ik heb er alsnog veel kennis over deze telefoon: het heeft S-Beam, S Voice, Smart Stay,Smart Alert en pop-up. Verder naar beneden staat uitgelegd wat het is.
Fotos hebben wel een onhebbelijkheid: sluitertijd lang, flits lang waardoor je erg snel vage fotos krijgt omdat het beweegt. Maar komt omdat beeldstab. uit staat standaard
Accu hangt sterk af van felheid. Beperkt gebruik 2 a 3 dagen mee, bij stevig gebruik nog geen dag.
Telefoon werkt prima maar de batterij vind ik te slecht. De achterkant is ook zeer gevoelig voor krassen.
Door de slechte batterij kan ik helaas geen voldoende geven voor dit toestel want dat is een dagelijkse irritatie. Als deze wel goed was geweest had ik denk ik 4 sterren gegeven.