Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

Tweakers zegt: 8

Gebruikers

Score: 4
64 reviews

LG G3 32GB Zwart - Reviews

Specificaties 5,5" • 2560x1440 (Quad HD) • 32GB (uitbreidbaar) - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
  Vergelijk

Review door de redactie

Door Wout Funnekotter - Hoofdredacteur 23 juni 2014

LG G3: meer pixels zijn niet altijd beter

LG's G3-smartphone valt op omdat het één van de eerste telefoons is met een qhd-scherm, oftewel een scherm met een resolutie van 2560x1440 pixels. Op het 5,5"-scherm is het verschil met de gangbaardere full-hd-resolutie echter niet te zien waardoor de hoge resolutie in de praktijk weinig nut heeft. Voor een 5,5"-toestel is de behuizing van de G3 redelijk compact, al zal hij mensen die van kleine telefoons houden niet aanspreken, en we zijn blij dat de achterkant van de telefoon verwijderbaar is. Gebruikers kunnen daardoor de accu wisselen en een micro-sd-kaart inprikken. De G3 heeft een rappe Snapdragon 801-chip, maar is niet zo vloeiend als zijn directe concurrenten en omdat het scherm veel stroom vreet blijft ook de accuduur wat achter. Over de camera zijn we zeer positief: de beeldkwaliteit is dik in orde en dankzij de infraroodlaser aan de achterzijde kan de camera bij weinig licht ook goed scherpstellen. Als laatste valt ook de prijs in positieve zin op: bij zijn introductie kost de G3 549 euro en dat is voor een high-end-smartphone een zeer strakke prijs. Lees verder »

Pluspunten

  • Goede camera met snelle focus
  • Verwisselbare accu en uitbreidbaar geheugen
  • Scherp geprijsd

Minpunten

  • Accuduur niet bijzonder en inconsistent
  • Interface hapert soms
  • Verschil met full-hd-scherm niet te zien

Eindoordeel

Tweakers zegt: 8
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
18
Score: 4
32
Score: 3
10
Score: 2
2
Score: 1
2
Toon reviews van:
+2
W00ferTestpanel 6 augustus 2014 Testpanel

LG G3 16GB Zwart

De LG G3 weet mee te doen met de top van de smartphone markt voor een aantrekkelijke prijs. Mits de software bugs geplet worden is het zeker een overweging waard, aangezien de optische beeldstabilisatie en snelle laadtijd je prima een dag laten werken op de 3000 mAH accu.

Pluspunten

  • Schermresolutie
  • 4K opname met optische beeldstabilisatie
  • Infrarood afstandsbediening met inleerfunctie
  • Accuduur van 1 tot anderhalve dag
  • Nette bouwkwaliteit

Minpunten

  • Warmte problematiek
  • Software bugs
  • Geen 4K video hardware codec support
  • Camera settings niet erg uitgebreid
  • Matige afleesbaarheid van het scherm bij gebruik buiten

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 3
Design Score: 4
Scherm Score: 4
Featureset Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 3
Prijs Score: 4

+2
AnakhaTestpanel 2 augustus 2014 Testpanel

LG G3 16GB Zwart

De LG G3 bewijst dat je een haarscherp 5,5-inch scherm kwijt kunt in een handzame en mooie behuizing. De batterij gaat lekker lang mee en de overvloed aan features bevat enkele dingen die zowaar nog nuttig zijn ook.

Pluspunten

  • Groot scherm in mooie, kleine behuizing
  • Prima accuduur
  • Knock code is zowaar een nuttige gimmick
  • Home touch-knoppen zelf instelbaar

Minpunten

  • Te weinig RAM in 16GB-model
  • Minder tweakbaar dan concurrentie

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Design Score: 5
Scherm Score: 4
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 5

LG G3 16GB Zwart

Goede tot met grote regelmaat zeer goede telefoon die het vuur aan de schenen legt van de Galaxy S5. Bang for buck de beste telefoon van dit moment in het High-end segment.

Pluspunten

  • Prijs/Kwaliteit
  • Accuduur
  • Display(QHD)

Minpunten

  • Wake-locks (FW: V10e-EUR-XX)
  • Kortstondige lag in menu (FW: V10e-EUR-XX)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 4
Design Score: 4
Scherm Score: 5
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 5

LG G3 16GB Zwart

De LG G3 is met zijn prachtige design en het grote QHD-scherm een lust om naar te kijken. De software zit (op de wackelocks na) goed in elkaar en de prijs is zeer concurrerend. Helaas laat het LCD-display qua contrast en kleur wat steekjes vallen, evenals de camera.

Pluspunten

  • QHD-resolutie
  • Design
  • Interface
  • KNOCK-code
  • Dubbele LED-flitser
  • Prijs

Minpunten

  • LCD-display en contrast
  • Camera
  • Software wakelocks

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Design Score: 5
Scherm Score: 4
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 5

+2
m3nnoTestpanel 25 juli 2014 Testpanel

LG G3 16GB Zwart

De LG G3 is met zijn HD scherm een volwaardig vlagschip waarmee probleemloos 4K gefilmd kan worden, Keerzijde van het qHD scherm is echter de batterijduur, daarnaast is het verschil met fullHD niet waarneembaar.

Pluspunten

  • 2560x1440p qHD
  • Camera filmt 4K
  • Zeer kleine bezel
  • MicroSD slot
  • Verwisselbare accu
  • Handige softwarefeatures en de aanpasbaarheid daarvan

Minpunten

  • Batterijduur valt tegen
  • LG (bloat)ware
  • qHD t.o.v. fullHD is niet waarneembaar.
  • Behuizing is plastic

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Accuduur Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 5
Design Score: 5
Scherm Score: 5
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 4

LG G3 16GB Zwart

Erg fijne telefoon. Veel pluspunten t.o.v. de Samsung Galaxy S5, maar ook zeker wat nadelen. Aangezien ik in de luxe positie ben om beide te kunnen gebruiken, mag ik nu gaan kiezen. En ik ben er voor mezelf nog niet helemaal uit! En dat lijkt me genoeg zeggen!

Pluspunten

  • Voelt fijn aan in de hand
  • Mooi groot scherm
  • Fijne user interface
  • Mooi vlak scherm, zonder hoge randen

Minpunten

  • Wat OS problemen in het begin (bug/glitch?)
  • Warmte tijdens gebruik
  • Gladde achterkant
  • Kleuren zijn niet helder

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 3
Design Score: 5
Scherm Score: 4
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 4

LG G3 16GB Zwart

Maken goede GPS, laser auto focus, helderheid en rekenkracht de grote reflectie op het scherm, de software foutjes samen met de onpractische grote goed?

Pluspunten

  • Snelheid
  • GPS
  • On screen keyboard
  • Laser auto focus
  • Dual window
  • IR led

Minpunten

  • Moeilijk enkelhandig te gebruiken
  • Sterk glanzend scherm
  • Bedienings knoppen
  • Hinderlijke animaties
  • Lagspikes en haperende functies

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Accuduur Score: 3
Gebruiksgemak Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 3
Design Score: 3
Scherm Score: 2
Featureset Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 3
Prijs Score: 3

+2
J.Paenen 15 juli 2014

LG G3 32GB Zwart

Iedereen die op zoek is naar een échte high-end smartphone met een uitstekende bouwkwaliteit, een schitterend scherm, een ongelofelijk goede camera- en geluidskwaliteit, een zeer krachtige accu en processor en een overzichtelijke gestructureerde snel en vloeiende interface zonder haperingen, raad ik deze geweldige LG G3 aan. Super gedaan LG!

Pluspunten

  • Een schitterend 5,5 inch qHD-scherm, uitstekende camera- en geluidskwaliteit mede door de zeer snelle en nauwkeurige laser-autofocus en de 1 watt speaker voor een krachtig en helder geluid, zeer krachtige 3000mah accu, ongelofelijk sterke bouwkwaliteit tot in het kleinste detail uitstekend afgewerkt, en tot slot: Een zeer overzichtelijk gestructureerde vloeiende en vooral snelle interface, zonder enige hapering.

Minpunten

  • De G3 is vooral onderscheidend tegenover zijn concurrenten door het gebruikte qHD-scherm, maar had LG ook een certificaat afgegeven voor stof- en waterdichtheid, dan was de G3 helemaal perfect geweest. Zeker als LG dan ook nog eens had laten zien dat een USB-poort niet hoeft te worden afgesloten met een klepje om hem stof- en waterdicht te maken. De stof- en waterdichtheid is echter geen pré voor mij, maar het is wel handig als je per ongeluk je toestel in het water laat vallen!

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Design Score: 5
Scherm Score: 5
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 5

+1
Janneman96 14 oktober 2015

LG G3 16GB Zwart

Haarscherp beeld, geen overbodige knoppen en de quickcover zijn goede eigenschappen van deze telefoon. De batterij haalt na minder dan een jaar gebruik de dag niet meer.

Pluspunten

  • Resolutie
  • Knock code
  • Quick cover

Minpunten

  • Batterijduur

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Accuduur Score: 2
Gebruiksgemak Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 3
Design Score: 5
Scherm Score: 4
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 3
Prijs Score: 4

+1
jellejanssen198 11 mei 2015 Product gekocht

LG G3 16GB Zwart

Een prachtige 5,5" grote snelle telefoon met een paar minpunten.

Pluspunten

  • Schermkwaliteit
  • Goede camera
  • Strakke behuizing met metaal-look
  • Accu prestaties zijn netjes (vooral bij minder intensief gebruik)

Minpunten

  • Lag (vooral met de standaard LG launcher)
  • Kan erg heet worden

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Accuduur Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 3
Design Score: 5
Scherm Score: 4
Featureset Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 3
Prijs Score: 5

+1
wouter640 3 mei 2015

LG G3 16GB Zwart

Zeer fijne telefoon, misschien op het eerste opzicht een beetje groot, maar na een maandje ben je zeker aan gewend en krijg je het idee:"Wat nou groot, valt hartstikke mee." 5,5 inch is groot, maar het is wel een telefoon met kleine bezels.

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • weinig bezels
  • Camara
  • verwisselbare accu
  • infrarood sensoor
  • snel scherp stellen door lasertechniek
  • voelt sterk aan

Minpunten

  • accu gaat niet lang mee
  • Is snel, maar net niet snel genoeg (soms een kleine hapering)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Accuduur Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 5
Design Score: 5
Scherm Score: 5
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 5

+1
REvandenBerg 26 oktober 2014

LG G3 16GB Goud

Toptelefoon voor een topprijs

Pluspunten

  • Geluid
  • Scherm
  • Circle Case
  • Knock

Minpunten

  • Screenprotector lastig aan te brengen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 5
Design Score: 4
Scherm Score: 5
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 5

+1
Kevin_ve 16 oktober 2014

LG G3 32GB Zwart

Top high-end smartphone met een mooi design, sublieme beeldkwaliteit en waarvan de prijs net iets lager ligt dan bij de concurrentie.

Pluspunten

  • Design
  • Compacte 5.5 inch
  • Knock code

Minpunten

  • Accuduur
  • Snel warm
  • Luidspreker achteraan

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Accuduur Score: 2
Gebruiksgemak Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 3
Design Score: 5
Scherm Score: 5
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 4

+1
GnrlSchnavy 1 oktober 2014

LG G3 16GB Goud

Een hoop telefoons zouden een voorbeeld kunnen nemen aan de LG G3. Het scherm is een persoonlijke voorkeur en is het niet helemaal voor mij. Toch is het wel een pluspunt! Als je deze telefoon aanschaft weet je natuurlijk dat je een geweldig mooi (maar groot) scherm in huis haalt.

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Accuduur is meer dan in orde
  • Knock to wake system is echt heerlijk
  • Camera maakt mooie en snelle foto's

Minpunten

  • Voelt soms alsof de 2k resolutie net even te veel is voor de processor
  • Telefoon lijkt wel snel te kunnen beschadigen dus bumpercase is een vereiste
  • 2k voegt (op dit moment) nog niet heel veel toe

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 4
Design Score: 3
Scherm Score: 5
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 4

+1
SBDutchie 30 augustus 2014

LG G3 32GB Zwart

Mijn ervaringen van de G3 worden in deze review beschreven. Voor de prijs waarvoor je hem kan halen is het een koopje naar mijn mening.

Pluspunten

  • Compact voor 5,5 inch scherm / 2,5K scherm / Korte oplaadtijd

Minpunten

  • Speaker / Wordt snel warm tijdens gebruik

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 4
Design Score: 5
Scherm Score: 5
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 5

+1
Boboga 25 augustus 2014

LG G3 16GB Zwart

Mooi toestel, haarscherp scherm, mooie foto's, stelt snel scherp. Alleen jammer van de korte accuduur en de snel krassende behuizing waardoor ik 'genoodzaakt' was om ook een cover en screenprotector aan te schaffen.

Pluspunten

  • Licht toestel
  • Scherpe foto's
  • Goede focus, ook met minder licht
  • Groot scherm
  • Scherm goed leesbaar in het zonlicht
  • MicroSD kaart

Minpunten

  • Batterijduur (wel verbeterd met de v10h update)
  • Snel krassen in behuizing

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Accuduur Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 5
Design Score: 4
Scherm Score: 5
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 4

+1
LoermansA 14 augustus 2014

LG G3 32GB Zwart

Kleine schoonheidsfoutjes in een bijzonder fijn en indrukwekkend toestel.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit scherm, knock to wake (je probeert hierna alle apparaten wakker te kloppen), camera, constructiekwaliteit, handzaam ondanks 5,5" scherm en 'lichte' skin van LG

Minpunten

  • Scherm lust wel wat stroom, speaker aan de achterkant, te klein notificatie ledje. je kan geen ander appje met de volume knoppen opstarten dan de camera en quick memo

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Accuduur Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 4
Design Score: 5
Scherm Score: 4
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 4

+1
PhehistyrTestpanel 6 augustus 2014 Testpanel

LG G3 16GB Zwart

Deze telefoon is een degelijke allrounder, met opvallend punt het scherm. De beeldkwaliteit is erg goed, al heb ik mijn twijfels of het hoge aantal pixels echt meerwaarde heeft. De camera is goed genoeg voor de dagelijkse kiekjes, maar voor serieus werk is een echte camera nog veruit superieur.

Pluspunten

  • Mooi ontwerp
  • Voelt stevig aan
  • Goede prestaties en specificaties
  • Aanpassingen aan Android voegen daadwerkelijk wat toe
  • Verwisselbare accu en accuduur
  • Camera is goed genoeg voor dagelijkse snapshots

Minpunten

  • Niet waterdicht
  • Groot en daardoor onhandig mee te nemen (zeer persoonlijk)
  • Glad materiaal, valt mogelijk makkelijk uit de hand

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Design Score: 5
Scherm Score: 5
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 4

LG G3 16GB Zwart

De LG G3 is een fraai toestel met een mooi scherm. Echter de toegevoegde waarde van qHD versus full HD is niet afdoende merkbaar, terwijl de camera laat gemengde gevoelens achter.

Pluspunten

  • Snel toestel
  • Mooi design
  • Snell autofocus
  • Wisselbare knoppen menubalk

Minpunten

  • qHD vs full HD verschil niet goed merkbaar
  • foto's korreliger dan Sony Xperia Z1

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gebruiksgemak Score: 4
Accuduur Score: 3
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Design Score: 5
Scherm Score: 4
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5

LG G3 16GB Zwart

Een goede telefoon met een zeer goede camera waar je snel foto’s mee kunt maken en een zeer goed scherm. Waarbij de telefoon niet traag aanvoelt.

Pluspunten

  • Camera met snelle focus
  • Kwaliteit van de foto's
  • Snel een foto maken
  • Knock code
  • Kwaliteit beeldscherm
  • Is niet spatwater dicht (ook al staat het niet aangegeven)

Minpunten

  • Best wel groot (soms wat onhandig)
  • Kleuren/contrast (beetje flets)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gebruiksgemak Score: 4
Accuduur Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Design Score: 3
Scherm Score: 4
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3

LG G3 16GB Zwart

De LG G3 is een goeie smartphone voor een dure prijs. De erg hoge resolutie beperkt de rest van de hardware, maar kent wel sommige potentie volle toepassingen... mocht je die nooit gebruiken dan kun je liever een telefoon vinden met een lagere resolutie.

Pluspunten

  • Nep metalen achterkant is mooi
  • Camera werkt zoals je zou mogen verwachten
  • Hardware is krachtig genoeg om resolutie aan te kunnen
  • Alle sensoren en hardware componenten lijken prima te werken.

Minpunten

  • Slechte prijs/kwaliteitverhouding
  • Slechte batterijduur en relatief lagere performance door hoge resolutie
  • Nep metalen achterkant voelt vreemd door nepheid
  • Skinning van LG blijft slecht

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Accuduur Score: 2
Gebruiksgemak Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 4
Design Score: 4
Scherm Score: 2
Featureset Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 2

+1
EStegTestpanel 3 augustus 2014 Testpanel

LG G3 16GB Zwart

De LG G3 is een geweldige telefoon, waarbij de software hem een klein beetje in de steek laat, naar mijn gevoel. Met name de launcher doet geen eer aan de indrukwekkende hardware, waarbij ik hoop dat LG de software nog verder verbetert zodat het predikaat uitstekend van toepassing is.

Pluspunten

  • Innovatief scherm
  • Prima accuduur
  • Geweldig design
  • Goede camera

Minpunten

  • Problemen met stabiliteit
  • Snelheid launcher viel tegen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 4
Design Score: 5
Scherm Score: 5
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 3
Prijs Score: 4

LG G3 16GB Zwart

High-end in al zijn specificaties, en hij maakt het ook waar, vooral met de camera en de scherpte van het scherm. Maar toch zijn er een paar belangrijke nadelen.

Pluspunten

  • Camera
  • Scherm

Minpunten

  • Batterij
  • Afmetingen
  • Knock-code werkt niet goed

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Accuduur Score: 2
Gebruiksgemak Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 4
Design Score: 5
Scherm Score: 5
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5

LG G3 16GB Zwart

De LG G3 is een apparaat die de voor mij perfecte telefoon heel dicht benaderd en hoewel mijn eerst LG zal ik in de toekomst veel beter opletten op dit merk.

Pluspunten

  • Scherm
  • Het eerste wat opvalt als je de LG G3 opstart is het prachtige heldere en spatzuivere scherm.
  • Het zal zeker te danken zijn aan de hoge resolutie van het QHD scherm met zijn 2560x1440 Pixels. Dit toestel kan alles wat je wil en doet dat schijnbaar moeiteloos en zondere haperingen aan en dat maakt het gebruik erg prettig.
  • Camera
  • De LG G3 ligt vast in de hand en voelt stevig aan hoewel de achterzijde toch echt gewoon van kunststof is.
  • Hij kreeg direct toen ik hem in handen kreeg zijn vuurdoop, ging de volgende dag naar de kermis in Tilburg en daar heb ik rond de 180 foto's gemaakt en 1 korte video en daar bleek ook het gemak van het laser-scherpstellen. Dat ging zo snel en haast onmerkbaar dat het alleen achteraf te zien was op de prachtige foto's die ongeacht het licht en afstand stuk voor stuk scherp waren.
  • Ik heb ook een Sony Experia T en deze heeft gelijk de LG G3 een 13 MP camera waarvan ik de foto's ook mooi vond maar die het toch echt compleet aflegt tegenover dit toestel. met de front camera (2.1MP) is speciaal aangepast voor het maken van een selfie en heeft als optie bv een breedbeeld-foto. Als laatste noem ik de Dual-Led flitser die opvalt doordat hij eerst verlicht en vervolgens met de tweede flits iedere keer zorgde voor juist belichte foto's.
  • Toestel
  • Het toestel ligt heel vast in je hand en nooit had ik het idee dat hij weg gleed en daarbij zie je zelfs na een lange dag geen vingers of vegen op de achterzijde.
  • Iets moois en makkelijk vind ik de Knockcode optie, het scherm is dan in vlakken onderverdeelt en simpel een ( vooraf ingesteld) aantal keer tikken ontgrendeld het toestel, knap handig. De mogelijkheid van het Dualscreen spreekt mij niet zo aan, het word dan voor mij te klein allemaal.
  • Accu
  • De fysieke knoppen zitten op een voor mij vreemde plaats, de Sony Experia T heeft deze knoppen aan de zijkant en dat leek mij beter. Echter na een paar dagen gebruiken betrap ik mezelf erop hoe fijn ik de knoppen vind zitten dus dat is schijnbaar een kwestie van wennen.
  • Toen ik hem mee naar Tilburg nam was de LG G3 vol en na een hele lange dag met flink wat belletjes , 180 foto's en 1 korte video was er 52% over van de vole accu en dat vond ik zeer knap.
  • Ik las dat sommige de accu als niet best of onregelmatig ervaren maar dat is niet zoals ik het ervaar. Intussen staat hij nu drie dagen aan (met wifi aan) en is hij rond de 48% al ben ik slecht kort online geweest. De accuduur is voor mij dus oke.

Minpunten

  • ja, dan de minpunten. dat vind ik dan toch de prijs al zal die wel snel dalen vind ik ¤560.- veel geld al krijg je er een welhaast perfecte smartfone voor.Ook de hoge resolutie hoeft geen voordeel te zijn omdat ook ik hoe goed ik ook kijk geen verschil zie met een iets lagere resoutie.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 4
Design Score: 5
Scherm Score: 5
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 3

0
semvheuvelen 25 maart 2016 Product gekocht

LG G3 32GB Zwart

Vreselijke telefoon de slechte batterij verpest alle goede pluspunten aan dit toestel waardoor dit prachtige toestel een van me slechtste telefoons ooit is en ik dus nooit meer een lg wil. Dus ja er zijn veel pluspunten maar echt de minpunten zijn te erg voor woorden

Pluspunten

  • Goede Camera
  • Mooi uiterlijk
  • Goede vorm en grootte
  • Fijne werking van het toestel en typt fijn
  • Top geluid
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • SUPER Slechte batterij nog nooit zo'n slechte batterij mee gemaakt
  • processor word zo'n 70 graden warm wat erg warm is en voor veel lagg zorgt
  • QHD Scherm zuipt erg veel stroom
  • Wees slim koop dit toestel niet
  • QHD Scherm is ook weer niet zo mooi als een S5 Amoled
  • Batterij vervangen helpt totaal niet
  • Circle cases zijn erg slecht door de slechte kwaliteit en de circle case beschadigt het toestel alsnog

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Accuduur Score: 1
Gebruiksgemak Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 4
Design Score: 4
Scherm Score: 3
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 1
Prijs Score: 2

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een LG G3 32GB Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True