Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
5 januari 2015 Rapporteer

Erg fijne, snelle laptop met een mooie behuizing en een fantastisch scherm!

Pluspunten

• Stevige behuizing
  • 1080p scherm
  • Mooie behuizing

Minpunten

• Harde schijf ipv SSD
  • Redelijk zwaar (2,7KG)

14 september 2013 Rapporteer

Sinds vorige week vrijdag trote eigenaar van de Asus N56 nadat mij trouwe MSI CR620 afstand deed van zijn beeldscherm. Mijn laptop moest de volgende taken verichten: - Downloaden - Media afspelen - Tekst verwerken - 3D cad tekenen Mijn MSI'tje voldeed hier al aan. Maar uiteraard waren er minpunten welke mijn nieuwe laptop niet moest hebben namelijk het beeldscherm! Oftewel de lage resolutie. Met deze onderbouwing had ik twee laptops op het oog de n56 met de i5 en met i7 cpu. Na dagen twijfelen toch maar voor de i5 gegaan aangezien deze 100 euro goedkoper was. En ik al drie jaar probleem loos werk met een oude i3. Was nog een geheugen slot vrij dus gelijk maar een kaartje bij ingeprikt!

Pluspunten

• Het beeldscherm
  • Full hd
  • Geen glans laagje
  • Goeie zwartweergave
  • De presetatie's
  • Prachtig geluid
  • Meegeleverde woofer

Minpunten

• Korte kabel adapter
  • netwerk kabel gaat wat moeilijk in uit zijn poort door een meeverend klepje voor zijn looks.
  • Klep van beeldscherm is erg gevoeilig voor vinger afdrukken.

10 juni 2013 Rapporteer

Mijn (oude)laptop voor school gaf steeds meer kuren, werkte niet echt meer lekker en was vooral rete-traag met virtuele machines van daar dat ik opzoek ging naar een nieuwe.
Ik zocht namelijk een goede, snelle, betrouwbare machine, gebruik me laptop vooral voor het draaien van meerdere VM's tegelijkertijd.
Als eerst de N56VJ-S4149H gezien voor +- €730. alleen vond ik hem een beetje duur voor wat je ervoor kreeg. aangezien je een i5 latop al vanaf €500 kan vinden.
Na (gelukkig)lange tijd rondkijken kwam deze voorbij van €877 voor €699,- (Bij Paradigit).
Deze was niet alleen goedkoper maar zat ook nog eens een i7 in.
Ben ook nog van plan om binnenkort een HDD caddy en SSD aan te schaffen,
aangezien de hdd af en toe niet vooruit te...

Pluspunten

• Mooi en strak design
  • Bouwkwaliteit Robust en voelt stevig aan
  • Prijs/Kwaliteit verhouding
  • Full HD matt scherm echt super mooi en scherp
  • Geluids kwaliteit mooi geluid helemaal als je het bijgeleverde subwoofertje aansluit.

Minpunten

• Hardeschijf af en toe niet vooruit te branden/slaat vast.

24 oktober 2015 Rapporteer

Asus N56VJ-S4149H

Goede laptop maar te langzame harde schijf. Wanneer je 2 programma's tegelijk opstart dan loopt de harde schijf vol. Meerdere programma's gebruiken (PhotoShop, Word, en IDE) vindt de harde schijf ook niks. Daarnaast is er nog al wat Asus bloatware die je niet gebruikt maar wel ruimte vult

Pluspunten

• Stevige behuizing
  • Goede processor
  • Redelijke videokaart
  • Goed mat full-HD beeldscherm

Minpunten

• Harde schijf van 5400rpm
  • Veel extra software

3 van 5 sterren (Voldoende)
13 december 2013 Rapporteer

Asus N56VJ-S4148H

17 augustus 2013 Rapporteer

Asus N56VJ-S4149H

Inmiddels heb ik de laptop al 3 jaar in mijn bezit. Op zich heb ik er nooit problemen mee gehad behalve de trage hardeschijf. Deze is echt bijna niet bruikbaar wanneer je een beetje wilt multitasken. Het gehele systeem staat soms wel eens seconden lang te wachten op de hardeschijf.

Pluspunten

• Mooi
  • Kwalitatief goed scherm
  • Betrouwbaar

Minpunten

• Erg trage hardeschijf
  • Behuizing kon degelijker

3 van 5 sterren (Voldoende)
26 mei 2013 Rapporteer

Asus N56VJ-S4148H

Heb jij ook een Asus N56VJ-S4149H-BE?