Asus N56VJ-S4148H Review
10 juni 2013, laatste update op 10 juni 2013, 27 views
Rapporteer
Mijn (oude)laptop voor school gaf steeds meer kuren, werkte niet echt meer lekker en was vooral rete-traag met virtuele machines van daar dat ik opzoek ging naar een nieuwe.
Ik zocht namelijk een goede, snelle, betrouwbare machine, gebruik me laptop vooral voor het draaien van meerdere VM's tegelijkertijd.
Als eerst de N56VJ-S4149H gezien voor +- €730. alleen vond ik hem een beetje duur voor wat je ervoor kreeg. aangezien je een i5 latop al vanaf €500 kan vinden.
Na (gelukkig)lange tijd rondkijken kwam deze voorbij van €877 voor €699,- (Bij Paradigit).
Deze was niet alleen goedkoper maar zat ook nog eens een i7 in.
Ben ook nog van plan om binnenkort een HDD caddy en SSD aan te schaffen,
aangezien de hdd af en toe niet vooruit te...
Pluspunten
- Mooi en strak design
- Bouwkwaliteit Robust en voelt stevig aan
- Prijs/Kwaliteit verhouding
- Full HD matt scherm echt super mooi en scherp
- Geluids kwaliteit mooi geluid helemaal als je het bijgeleverde subwoofertje aansluit.
Minpunten
- Hardeschijf af en toe niet vooruit te branden/slaat vast.
Deze was niet alleen goedkoper maar zat ook nog eens een i7 in.
Ben ook nog van plan om binnenkort een HDD caddy en SSD aan te schaffen,
aangezien de hdd af en toe niet vooruit te branden is.Het gebeurt echt random dat hij gewoon vast slaat en eventjes nodig heeft voor dat ie weer verder kan.
Heb hem nu een week en vind het echt een top ding op 1 punt na dat die af en toe vast slaat. afgezien van dat is het een super snelle laptop. De i7 het scherm en (inmiddels ook geheugen van 6GB(2+4) 1600MHz naar 8GB(4+4) 1333 MHz geup/downgrade.