Tweakers
Tweakers
Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig. Lees verder »
Sinds 2 dagen de Galaxy Gear in bezit, in combinatie met een Galaxy S3 (Android 4.1.2).
Eerste probleem waar ik tegenaanliep was het koppelen van het device. Ik moest los, via een website, een APKtje downloaden (wel de officiele Gear Manager app) om de gear te koppelen en te gebruiken. Na die download werkte het inderdaad prima. De soort klok was in te stellen en zo ook de apps die ik op mn gear wilde.
Na wat getweak was het tijd om hem om te doen. Na 5 minuten merkte ik al hoe klef een rubber bandje zit. Je kent ze wel, die oude digitale horloges (met lampje en LCD display) met die rubber bandjes. Verschrikkelijk klef, vooral op een warme dag. Hij zit nou niet echt comfortabel, ik merk constant dat ik hem om heb. Een normaal horloge met...
Het jaar 2014 moet het jaar worden van de smartwatch. Samsung heeft hier het afgelopen jaar al een voorsprong in genomen met haar Galaxy Gear. Vaak is het zo, hoe meer een product doorontwikkeld wordt, hoe beter het werkt. Wij testten of je met de Galaxy Gear desalniettemin een horloge hebt voor de toekomst.
De laatste jaren zit Samsung niet stil als het gaat om innovatie. Waar zich ook maar enige geluiden aandienen van een nieuwe ontwikkeling, is Samsung er als de kippen bij. Zo ook met de smartwatch. De eerste geruchten van een smartwatch stammen alweer van jaren geleden, zo niet al sinds de film James Bond: Goldeneye.
Twee jaar geleden, in april 2012 kwamen de eerste echt serieuze geruchten op gang door onder andere Pebble,...
Sinds korte tijd ben ik de trotse bezitter van een Samsung Galaxy Gear Zwart in combinatie met de Samsung Galaxy Note 3. Inhoud doos van de Samsung Galaxy Gear: - Samsung Galaxy Gear - Oplader - Dock (om de Gear op te laden) Het uitpakken blijft ook altijd leuk, zo ook deze keer. Ik haalde de Gear uit de doos en drukte hem gelijk aan, wat een mooi scherm was mijn eerste indruk! Hij voelt ook goed en stevig aan en ziet er ook echt mooi uit (Persoonlijke mening).
Ik ben opzoek gegaan naar een nieuw horloge en wilde graag een Smartwatch. Eerst gedacht aan de Sony Smartwatch 2, maar na de aankondiging van de Samsung smartwatch, die ook goed samenwerkt met de Galaxy S4 (die ik reeds had), heb ik op dit horloge gewacht.
De aankondiging op de IFA gaf aan dat de Samsung Galaxy Gear op 25 september in de winkels zou liggen. Helaas, toen nog niet in Nederland. Inmiddels is de zwarte versie goed voorradig. De oranje was nog even zoeken. Belsimpel.nl is één van de eerste waar ik deze heb gevonden. En met een perfecte super snelle levering had ik het horloge binnen 24 uur binnen.
Het horloge zelf is erg mooi vormgegeven. Zit lekker aan je pols en weegt ook zeker niet teveel. Zeker niet in vergelijking met...
Het toestel is uitstekend, maar Samsung is waardeloos. Wordt aangeboden met Note 3 en andere toestellen. Met de Galaxy S4 is het spul na 2 maanden nog altijd onvoldoende compatibel, Er is een update beschikbaar, zeggen ze op de service desk en op de online platformen, maar kan niet worden gedownload! Wat een flauw gedoe om die upgrades zo beperkte uit te voeren van Samsung. Hebben ze nog geen lessen geleerd van Apple?