Gemiddelde gebruikersscore
De Sitecom WiFi Router X8 AC1750 is een vriendelijk wit beestje. Met twee gezichten: gebruiksgemak en feature rijk. Wil je snel en beveiligd online zonder zorgen? Dan heb je geen omkijken. Wil je spelen met veel een uitgebreid pakket aan features? Geen probleem!
In eerste instantie was ik enthousiast over de performance en features van de X8, maar na verloop van tijd valt het toch tegen.
Performance gaat hard achteruit als er meerdere type apparaten met wifi verbonden zijn. Router verliest steeds meer connecties na 3-7 dagen uptime. wekelijkse reset lost problemen op.
Ben in het bezit van UPC 2-1 Power met een 120 Mb/s connectie. Met de standaard router (Thomson TC7200) behaalde ik nooit de volledige snelheid. Op een goeie dag haalde ik via wifi 60 Mb en via kabels 80 Mb/s. En op een gelijkvloerse appartement haalde ik in de slaapkamer 1 streepje, of 2 met moeite.
Op aanraden deze X8 AC1750 gekocht. Met 129 euro vond ik het toch een beetje aan de dure kant maar alsnog gedaan. De UPC router in BRIDGE mode gezet en vervolgens met een CAT6 kabel de nieuwe router gekoppeld. En sindsdien kan ik niet meer zonder!
Door de dubbele wifi netwerk die simultaan draaien kan je de standaard apparaten aansluiten aan het 2.4Ghz netwerk. Maar voor het echte werk gebruik je de 5Ghz netwerk (mits je apparaat dit...
Tweedehands gekocht van mede-tweaker MarkyB (helemaal compleet en perfect onderhouden in originele verpakking). Veel krachtigere wifi dan standaard Telfort modem/router VGV7519. Overzichtelijk in te stellen via portal/webbrowser. Nog geen nadelen gevonden eigenlijk bij huis-tuin-en-keukengebruik.
Product is goed voor huis-tuin-en-keuken gebruik. De App voor je smartphone is, naar mijn mening, de beste manier om je router in te stellen (de basis), aangezien ik de GUI op smartphone beter vind als de GUI op computer. Ook het Guest-netwerk is uitermate handig!
De Sitecom X8 AC1750 is een router met een groot bereik ideaal voor woningen met meerderen verdiepingen of dikke muren. verder zijn er weinig problemen met de router en is hij handig in gebruik door de My WIFI app.
Laatste keer dat ik een router had geïnstalleerd was 5 jaar geleden. Had me al voorbereid op een avond werk en telefoontjes naar de helpdesk. Was dus zeer verbaasd toen ik met het bijgeleverde stappenplan de router binnen 5 minuten had geïnstalleerd.
Daarna de speeltest gedaan; wow! Verdubbeling van snelheid.
makkelijk te installeren, geen handleiding, 5GHz is zeer instabiel. zeer snel.
Snelle en makkelijke installatie. Veel mogelijkheden
De opgegeven W-Fi snelheid wordt niet bereikt maar ben tevreden. Via de smartphone 50Mbps 5 Ghz. Die van 2,4 GHz is lager maar werkt ook prima, welke de Chromcast aanstuurt.
Degelijk apparaat
Mis wel de handleiding !
Het is een goede wifi router doet wat ie moet doen ik heb in ieder geval geen last meer van wifi die traag is.
Top product
Mijn hoop was om een betere prestatie dan de ziggo router te krijgen maar dat is een flinke teleurstelling.
Nu met ziggo ddos aanvallen lukt het me niet om de alternatieve dns servers in te stellen. Zoeken op internet geven slechts de gebruiksaanwijzing.
We hadden een oude router, maar die is kapot. Dus hebben we een nieuwe aangeschaft. Het personeel daar zij dat deze goed zou zijn voor gamen. En hij werkt perfect! Ik kan nu eindelijk weer zonder internetproblemen gamen. Dit internet is zo snel dat het balkje helemaal vol is. Supercool!
Prima product, value for money. Het bijgeleverde Cloud security zou een geweldige toevoeging zijn. Het wordt aanvankelijk gratis aangeboden, waar je later voor moet betalen. Helaas verstoort deze cloud security het gebruik van internetradio via een aangesloten SONOS systeem. Tot nu toe blijkt daar geen software update voor te zijn.
perfect product. ik had heel slecht wifi-internet in huis.
na aankoop van dit product geweldig wifi-internet met 10 jaar garantie.
snelle installatie. De Ziggo modem moet wel in de bridgemode worden gezet.
na veel gezweet, toch gereed.
prima product, snel geïnstalleerd goede ontvangst, echter Wi-Fi verbinding met playstation 4 geeft tot op heden problemen, snelheid gaat richting 450 kb
Nog uit te zoeken wat hier het eventuele probleem is , iemand suggesties ??
Goed Apparaat en niet te duur en snel geïnstalleerd . Ik ben er dus tevreden mee.
Deze router was met de gebruiksaanwijzing makkelijk te installeren, en daarna werkte de laptop en de iPhones veel sneller.
Dit is een modem die goed samen gaat met de Ziggo router. Is plug en play te installeren gaat erg snel. En staat de router in het zicht dan geen probleem hij heeft een mooie vormgeving.