Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

Tweakers zegt: 8

LG 47LA6208 Zwart

Specificaties 47" • Full HD • 3D LCD • 1 tuner • 50Hz - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen

Review door de redactie

Door Sim Kranenburg - Redacteur televisies 2 april 2014

Vier 46"-tv's rond de 500 euro: kijken voor een schijntje

De LG 47LA6208 is een tv die er luxer uitziet dan je voor deze prijs zou verwachten. Het is een zeer compleet uitgeruste televisie die 3d kan weergeven door middel prettig zittende passieve brilletjes die slechts 15 gram wegen. Het apparaat is voorzien van smart-tv waarmee je alle grote online videodiensten zoals Netflix, Youtube en NPO Uitzending gemist tot je beschikking hebt. Met de ingebouwde mediaspeler kan je foto's, video's en muziek vanaf je thuisnetwerk of een usb-stick afspelen. De kleurweergave is redelijk goed maar het lage contrast is een zwak punt waardoor het beeld er wat minder levendig is dan we graag zouden willen zien. Lees verder »

Pluspunten

  • prima beeld
  • veel features zoals colour management system
  • smart-tv
  • prima mediaspeler
  • 3d-weergave
  • prettige afstandsbediening
  • handige draaivoet

Minpunten

  • contrast aan de lage kant
  • behuizing is redelijk dik

Eindoordeel

Tweakers zegt: 8
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
4
Score: 4
5
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
Randle 10 juni 2014

LG 47LA6208 Zwart

Pluspunten

  • Prima beeld
  • Mediaspeler
  • Smart World
  • 3D weergave
  • Vormgeving
  • Afstandsbediening
  • Instelmogelijkheden

Minpunten

  • Relatief dik
  • Reflecterend beeldscherm
  • Zwartwaardes

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 3
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Inbrandgevoeligheid Score: 5

+1
Westlandmb 18 april 2014

LG 47LA6208 Zwart

Pluspunten

  • Strak design
  • Gebruikersvriendelijk menu
  • Degelijke mediaspeler
  • Goede diensten als NPO en Netflix
  • 3D ervaring was goed en de brillen zitten lekker
  • Genoeg aansluitingen (HDMI)

Minpunten

  • Zwartwaardes
  • Geluid zou beter kunnen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 3
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

ScreamGT 26 oktober 2015

LG 47LA6208 Zwart

Ik heb dit scherm nu twee jaar in mijn bezit, maar dan de grijze variant. Ik vind het model erg mooi, strak design wat nog lang mee gaat. Het geluid is net als veel andere TV's troep. Ik heb hiervoor destijds een LG NB3530A gekocht. Dit maakt de beleving compleet.

Pluspunten

  • Strak design
  • Scherp beeld
  • Mooie 3D features
  • Fijne 3D brillen
  • SMART TV werkt perfect

Minpunten

  • Smart TV kan als langzaam worden ervaren.

Eindoordeel

Score: 5
Maichel 20 juni 2014

LG 47LA6208 Zwart

Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
kamarojustin 16 juni 2014

LG 47LA6208 Zwart

Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5
Inbrandgevoeligheid Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
z999 26 april 2014

LG 47LA6208 Zwart

Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
ipsec 8 april 2014

LG 47LA6208 Zwart

Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 4
Inbrandgevoeligheid Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
RobbyTown 30 maart 2014

LG 47LA6208 Zwart

Mooie tv helaas na een tijdje krijg je zwarte vlekken in de tv als beeld links naar rechts gaat. Volgens LG is dit 'normaal' en moet ik het er maar mee doen. GEEN LG meer voor mij.

Pluspunten

  • Smart TV snel

Minpunten

  • Support LG slecht

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 2
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
juggle 30 mei 2013

LG 47LA6208 Zwart

Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een LG 47LA6208 Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Cartech

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True