![]() |
Achtergrond - Games en consoles: next gen komt, current gen piekt Met The Last of Us en Grand Theft Auto V kende 2013 enkele topgames. 2013 zal echter vooral de boeken ingaan als het jaar van de nieuwe consoles van Sony en Microsoft. |
![]() |
Hands-on - E3: Killzone: Shadow Fall - eerste hands-on met de PS4 We mogen er best trots op zijn: de belangrijkste game in ontwikkeling voor de PlayStation 4 komt uit Nederland. Tweakers had een eerste speelervaring met Killzone: Shadow Fall. |
![]() |
Review - Killzone: Shadow Fall - goede eerste exclusive voor PS4 Killzone: Shadow Fall staat als eerste grote exclusieve game voor de PS4 in de spotlights. Een ster is de game niet, maar alle aandacht is desondanks zeker niet misplaatst. |
![]() |
Videoreview - Killzone: Shadow Fall Killzone: Shadow Fall is de eerste grote exclusieve game voor de PlayStation 4. De console kent natuurlijk meer sterke games in de launch line-up, maar die verschenen eerder al op andere platformen. Killzone is dan ook extra interessant. Als eerste grote titel… |
![]() |
Videopreview - Killzone: Shadow Fall Killzone: Shadow Fall is de grootste game in de line-up die de PlayStation 4 bij zijn introductie op 29 november zal hebben. Eerder kon Tweakers al even de singleplayer modus uitproberen, en op de Gamescom was het de beurt aan de multiplayer modus. Daarin lag… |
![]() |
Hands-on - Killzone: Shadow Fall - voorproefje van de multiplayer Op de E3 konden we al even aan de slag met de singleplayer van Killzone: Shadow Fall. Inmiddels hebben we ook de multiplayer-modus onder handen genomen, op de Gamescom. |
![]() |
Videopreview - E3: Killzone: Shadow Fall Killzone: Shadow Fall is waarschijnlijk de belangrijkste game in de launch line-up van de PlayStation 4. De in Amsterdam in ontwikkeling zijnde game speelde een centrale rol bij de E3-persconferentie van Sony, en was bovendien speelbaar op de beurs zelf. |
Goede game, maar wel zitten er veel bugs in.
Vaak error code en sluit hij de game af.
Killzone blijft een prima shooter-franchise.
Niet het beste maar zeker niet slecht!
Leuke game, Prachtige graphics, leuke gameplay, de verhaallijn is erg interessant. Het oogt als eerste als een ordinaire shooter. na een aantal missies gedaan te hebben kwam ik eracher dat er veel meer bij komt kijken dan alleen schieten. See it for yourself!