Reviews door gebruikers

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren

Hallo Allemaal, Dit is mijn eerste review, vragen en/of opmerkingen zijn uiteraard welkom! Een tijdje geleden heb ik als vervanger van mijn oude Samsung laptop deze Asus aangeschaft. Al met al bevalt hij erg goed, hieronder de uitgebreide review. Specificaties:CPU: Intel i5 3230MGPU: Nvidea GeForce GT635M 2GBRAM: 6GB DDR3HDD: 750 GB 5400 RPMScherm: 17,3 inch 1080p FULL HD (mat)Moederbordchipset: HM76Audio by Bang & Olufsen ICEpowerGewicht: 3,6 kgVerpakking Ik heb de laptop aangeschaft bij saturn.nl. De laptop zat verpakt in een in mijn ogen erg mooie verpakking. Alles...

Pluspunten

• Design
  • Subliem geluid
  • Goede prestaties
  • Goede bouwkwaliteit
  • Meegeleverde subwoofer
  • Goed toetsenbord met grote toetsen

Minpunten

• Zwaar
  • Vingerafdrukgevoelig
  • Scherm is niet echt geweldig
  • Geen SSD

Asus N76VJ-T4006H Inleiding------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sinds 2-7-2013 heb ik mijn nieuwe laptop mogen ontvangen welke voor mijn studie genoodzaakt is, dit is na veel gegooglen en reviews lezen een Asus N76VJ geworden. Dit wordt ook een van mijn eerste revieuws die ik zal bij houden om meer ervaring hierin op te bouwen en uiteraardt zal ik op zoveel mogelijk vragen een antwoordt proberen te geven. Ivm dislectie kan het zijn dat hier af en to spel fouten in zitten en zullen denk ik ook niet allemaal door de spel controle ontdekt worden, als jullie dus als nog iets tegen komen zou ik het graag willen weten dan kan ik dat verbeteren.

Pluspunten

• Full HD Scherm.
  • Zeer goed geluid voor een laptop.
  • Erg fijn Toetsenbord.
  • Mooi design.
  • Zeer korte opstart tijd inc SSD

Minpunten

• Tot nu toe nog geen tegen gekomen, en die hoop ik ook niet tegen te komen.

24 februari 2013 Rapporteer

Werkelijk een super computer, met een geluid... Ik schrok ervan hoe vreselijk goed het geluid is. Uiteindelijk kan het natuurlijk nog steeds niet tippen aan een goede geluidsset met meer volumieuze boxen, maar voor een laptop een ongekend hoog niveau.
De Asus komt met Bang & Olufsen Icepower boxen EN ..... een losse kleine subwoofer erbij. GENIAAL. Zonder de subwoofer klinkt het al goed, maar dan mis je zoals bij alle laptops wat laag en midden is wat iel. Met de subwoofer erbij.. geweldig!
Ik heb voor de 17 inch gekozen als desktop vervanger en de mogelijkheid om er 2 SSD's in te kunnen zetten. De asus komt met een HD van 500 GB (afhankelijk het model) en 6 GB geheugen voor ongeveer 900 euro..
Ik heb een dag Windows 8 uitgeprobeerd en...

Pluspunten

• Snel
  • Stil, weinig warmte
  • Full hd scherm
  • FANTASTISCH geluid voor een laptop
  • Uitstekende multi touch pad met verschillende gestures die echt sneller werken
  • Alle benodigde connectivity, usb3, hdmi, bluetooth, wifi n

Minpunten

• haakse poweraansluiting aan de linker zijkant.
  • Geen windows 7 pakket aan drivers makkelijk te vinden. Is er wel, maar zelf bij elkaar rapen uit de windows 8 drivers.

13 februari 2018 Rapporteer
Product gekocht 0

Prima laptop!
Heb hem nu al sinds 2013, en hij werkt nog perfect. De schijven gaan alleen niet zo lang. Na 4 jaar begon die echt een stuk trager te worden. Dus 1 schijf vervangen voor een SSD met Linux, wat hem gewoon weer een goede ontwikkel machine maakt.

Pluspunten

• Scherm
  • Toetsenbord
  • Aansluitingen
  • USB3
  • Goedkope opladers (Reserve)
  • Wat zwaarder
  • 2 schijven
  • Goed geluid voor een laptop

Minpunten

• Accu snel leeg (max 1 uurtje met goed gebruik)
  • HDD na 4 jaar toch echt slechter
  • Standaard geen SSD

Product gekocht

Asus N76VJ-T4005H

ik heb hem sinds een paar weken heb er een ssd met windows 11 in gezet en hij heeft nu 16 gig geheugen
hij draait als een tierelier

Pluspunten

• lekker groot scherm
  • kunnen 2 schijven in
  • 2 x 3.0 usb ingangen

Minpunten

• is er voor mij niet

21 augustus 2013 Rapporteer

Asus N76VJ-T4086H

3 van 5 sterren (Voldoende)

Asus N76VJ-T4006H

13 maart 2013 Rapporteer

Asus N76VJ-T4005H

3 van 5 sterren (Voldoende)
31 december 2012 Rapporteer

Asus N76VJ-T4005H

Heb jij ook een Asus N76VJ-T4024H?