![]() |
Achtergrond - Games en consoles: next gen komt, current gen piekt Met The Last of Us en Grand Theft Auto V kende 2013 enkele topgames. 2013 zal echter vooral de boeken ingaan als het jaar van de nieuwe consoles van Sony en Microsoft. |
![]() |
Tomb Raider is een heftige game, met veel bloed en geweld. Waarmee Tomb Raider dus niet alleen de 18+ rating verdiend, maar ook alle hoge cijfers die de game scoort. Lekker veel klimmen, veel spektakel, af en toe flink schieten en dat allemaal op een prachtig… |
![]() |
Review - Tomb Raider - Lara laat zien hoe het moet Ontwikkelaar Crystal Dynamics probeert de Tomb Raider-serie nieuw leven in te blazen. In de nieuwste game is Lara een stuk jonger dan in de voorgangers, en dat pakt erg goed uit. |
![]() |
Square Enix wil met de nieuwe Tomb Raider de oorsprong van Lara Croft laten zien. In de game ervaar je hoe een jonge Lara uitgroeit tot de stoere actieheldin die we uit de laatste games en films kennen. |
(Klein spoiler alert)
Na een niet teleurstellend aantal uren zoet geweest te zijn met deze game, heb ik hem zojuist uitgespeeld. En ik kan wel zeggen dat ik zeer tevreden ben over deze game. De uitstekende graphics en de nieuwe TressFX zijn een lust voor het oog, mits je pc het aankan. In mijn geval zag het er op de normal instellingen ook keurig uit.
Maar waar ik nog meer over te spreken ben is het verhaal en de gameplay. De gameplay werkt in mijn ogen perfect. Soms is het een beetje onduidelijk op welke knop je precies moet drukken, maar je hoeft nooit veel opnieuw te doen.
Het verhaal dan. Waar zal ik beginnen? Vanaf het begin werd ik gelijk zo in het verhaal meegesleurd dat ik steeds verder wou spelen. De characters, waarvan vooral...
Alhoewel het wat herhalend aanvoelt en grafisch wat gedateerd is, is dit toch een prima game ^^