Gemiddelde gebruikersscore
Deze TV net gekocht, hij is volgens mij net een maandje of twee te koop.
Omdat ik hem net heb kan ik echter nog niet heel veel vertellen. Heb al wel een foutje gevonden in de software. Als ik met de TV mijn NAS benader en daarna de TV uit zet, de netwerkkabel er uit haal en dan de TV terug aan zet dan blijft hij hangen en laden en reageert hij niet meer op de afstandsbediening. Hij ontvangt het signaal wel maar hij doet er niets mee. Dit is op te lossen door de netwerkkabel er terug in te steken en dan op de knop TV te drukken, daarna kan de kabel er weer uit ;-)
Hopelijk wordt dit in een firmware update door Philips verholpen. Ik wacht nog heel even met het aanschaffen van de optionele WiFi ontvanger.
Verder vind ik de TV traag reageren...
Ik heb een paar maanden deze TV in bezit. Ik heb deze TV gekocht vanwege de extra functies en omdat het gebruikte paneel een goed beeld weet neer te zetten.
De doos bevat het volgende:
- TV
- Voet
- Kabel voor RGB
- Kabel voor scart
- Kabel voor stroom
- Handleiding
De losse RGB en Scart kabels zijn nodig omdat Philips verkleinde aansluitingen heeft aangebracht op de televisie. Voor mij geen probleem aangezien alles via HDMI is aangesloten maar je kunt deze kabels het beste achter de TV vasttapen wat de kans op kwijtraken verkleind.
Voor het kijken van televisie gebruik ik een CI+ van Ziggo. De installatie gaat gemakkelijk en wanneer de juiste instellingen niet meteen worden overgenomen dan is het een koud kunstje om deze via...
intorductie Ik ben al een tijdje op zoek naar een mooie lcd/plasma, ondanks dat ik nog thuis woon, wou ik een mooie tv hebben waar ik degelijk tv en dvd's op kan kijken. hiernaast moest de tv aan een aantal eisen voldoen om op te kunnen gamen. (mijn ouders hebben een hd-ready lcd, wat niet echt bevorderlijk is voor je ogen tijdens het gamen) Ik ben begonnen bij tweakers. ik ben begonnen met een aantal eisen te stellen aan de tv's en hier kwam ik uit op een aantal tv's van verschillende merken. ik had geen voorkeur voor Philips! Extra korting bij Mediamarkt! ik had een korting actie van de mediamarkt gevonden (via mijn zorgverzekeraar) deze ga 15% extra korting op alles wat de mediamarkt te bieden had. dus ik...
Dit is een zeer beknopte review en wordt later uitgebreider uitgewerkt.
Ik heb deze TV nu ongeveer 3 weken in gebruik en ben licht positief over mijn aanschaf. De TV heeft vele mogelijkheden maar voor alles heb je veel geduld nodig. Het geheel werkt naar mijn idee met een stukje software dat niet gericht is op efficiëntie en zeker niet op snel werken maar enkel op de mogelijkheden.
Wat ook handig is is de internet verbinding die hij bezit. Er zijn opties een Dongel aan te schaffen. Helaas wel een speciale dongel. Dit hebben wij ook gedaan om de lelijke UTP kabel niet te hoeven zien.
Een prima televisie voor "erbij" (bij. slaapkamer). Het beeld is prima in orde en het geluid voor een tweede televisie ook prima. Veel aansluitmogelijkheden en energiezuinig. Genoeg nuttige apps, maar ontbreken van Netflix is een tegenvaller. Daarnaast alleen LAN-verbinding: WiFi alleen via optionele USB-dongle (die uit productie is).
Prima tv voor op de slaapkamer, alleen echt irritant traag. Zowel wisselen van zender, als wisselen van HDMITV. Beeldkwaliteit wel echt goed.