![]() |
Hands-on - Tom Clancy's Splinter Cell - Blacklist In Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist duikt een jongere versie van Sam Fisher op. Daarmee behoren ook de persoonlijke beslommeringen van Fisher tot het verleden. Hij is weer gewoon een geheim agent die de Verenigde Staten moet redden. |
![]() |
Review - Splinter Cell: Blacklist - Sam Fisher in topvorm Met Splinter Cell: Blacklist mogen we het najaar voor geopend verklaren, al is het wat aan de vroege kant. Een betere aftrap is nauwelijks denkbaar. |
![]() |
Videopreview - Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist In augustus brengt Ubisoft Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist op de markt, met opnieuws Sam Fisher in de hoofdrol. Fisher is wat jonger dan in de vorige editie en zijn stem wordt ingesproken door een nieuwe stemacteur, wat zorgt dat je even moet wennen. Maar… |
![]() |
Review - E3: Splinter Cell: Blacklist Ubisoft kondigde op de E3 niet alleen Watch Dogs aan, maar introduceerde ook een veelbelovende nieuwe Splinter Cell. Sam Fisher wordt op terroristenjacht gestuurd, en hij heeft zijn mes ook nog teruggevonden. |
Splinter Cell Blacklist is een Splinter Cell game die Sam Fisher weer op de kaart zet. Het roept alle goede herinneringen van de vorige games weer op, maar voegt er ook nog allemaal goede dingen aan toe.
de campaign is geweldig. Goede mechanics, goede prijs(ik had hem bij fanatical voor 7 euro maar ik zou er dertig euro voor hebben betaald) Hetstealth aspect is perfect. Jammer dat je niet zoals in ghost recon breakpoint in first person kan als je aimt.) Mulitplayer werkt niet.
Simpelweg goed spel, maar de DLC's maken dan weer alles minder door niet eens te werken. Super ubisoft, zeker de uplay.