Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
26 november 2011 Rapporteer

Algemeen Voor huiskamergebruik was ik op zoek naar een vervanger voor onze 10 jaar oude Dell Inspiron 510m. De eisen waren:Office / internet / emailHandzaam formaatNiet meer dan € 400,-Nice to have: HTPC functionaliteitEen tablet (iPad, Galaxy Tab) mag dan misschien populair zijn, ik vind dat je niet erg productief kan zijn op deze tablets omdat je een goed toetsenbord mist en het OS te beperkt is (op Android bijvoorbeeld is er Office ondersteuning maar dit valt in het niet bij de PC versie van Office). Misschien ben ik conservatief in deze, maar ik denk dat wanneer de hype er een beetje vanaf is men gaat inzien dat tablets leuk zijn voor Angry Birds, maar voor de wat zwaardere...

Pluspunten

• stijlvol
  • lange tijd op accu
  • full hd video
  • uitstekend als HTPC te gebruiken

Minpunten

• touchpad toetsen
  • plaatsing led's
  • kijkhoek lcd i.c.m. maximale kantelhoek beeldscherm
  • slechts een 2,4 GHz, 1 antenne draadloze netwerkkaart

27 december 2011 Rapporteer

Ik heb deze laptop aangeschaft om in de trein te kunnen werken en mee te nemen naar school voor studiedoeleinden. Hij is lekker licht, maakt niet veel herrie, en de accuduur is ongeveer 5 uur bij standaardactiviteiten. Het 12.1 inch scherm is qua afmetingen een stuk fijner werken dan een 10 inch scherm. Perfect voor on the road dus!
De prestaties zijn voldoende te noemen voor Office doeleinden, internetten en mailen. Gamen heb ik nog niet geprobeerd, zal ik later nog weleens uitproberen. Windows 7 64bit is pre-installed en draait lekker met 3 GB geheugen.
Over de bouwkwaliteit ben ik niet te spreken; ik heb de laptop in september aangeschaft en hij is van de 4 maanden 5 weken in reparatie geweest, sterker nog hij is nog steeds in...

Pluspunten

• Licht
  • Goed scherm
  • Goede prestaties
  • Batterijduur

Minpunten

• Slechte bouwkwaliteit
  • Slechte prestaties ASUS technische dienst, lang weg voor reparatie, communicatie zeer matig.

2 van 5 sterren (Slecht)
9 december 2011 Rapporteer

Prestaties heb ik slechts een goed gegeven omdat dit een netbook is en blijft. Dit is geen gaminglaptop maar voor een netbook is ie zeker niet traag. Zeker het opstarten uit standby en hibernate is super.
Beeldkwaliteit: goed: 1280*786 op een 12" scherm is voor mij geen probleem maar denk dat mensen met een leesbril hier toch problemen mee zullen hebben.
Bouwkwaliteit: goed: de behuizing is platic en dat voel je wel, maar dit maakt hem ook zo licht. De aansluiting van de voedingsadapter is zo'n klein miniscuul stekkertje dat ik vrees dat het vroeg of laat afbreekt.
De draad van de voedings adapter is slecht +/-2m. Als je batterij leeg is mag je lekker dicht bij het stopcontact gaan zitten. Gelukkig gaat de batterij wel even mee.

Pluspunten

• batterij gaat makkelijk 6 uur mee

Minpunten

• geen gigabit LAN

4 maart 2012 Rapporteer

Asus Eee PC 1215B-BLK216M

Heb jij ook een Asus Eee PC 1215B-BLK216M?