Review door de redactie

Hands-on - Acers Timelines en S5-ultrabook met Thunderbolt

Acer voorziet de 'dunste ultrabook ter wereld' van zowel Thunderbolt als twee usb 3.0-poorten, maar is het daarmee ook een goede ultrabook? Daarnaast bekeken we de Timeline-ultrabooks met optische drives.

52 9 jan '12

Review - 2011: de voorzichtige opkomst van ultrabooks

In 2011 onthulde Intel een nieuwe notebookcategorie, waarvan zowel het bedrijf zelf als de hardwarefabrikanten hoge verwachtingen hadden: ultrabooks. Van een knallende start is echter nog geen sprake.

103 30 dec '11

Hands-on - Acers eerste Ultrabook: de Aspire 3951

Acer brengt als eerste fabrikant een Ultrabook uit. Dit nieuwe laptoptype, dat Intel eerder dit jaar introduceerde, moet zich onderscheiden met een licht, dun chassis en rappe opstarttijden. Wij keken of Acers eerste poging geslaagd is.

62 2 sep '11

Toon reviews van:
WhatsappHack
18 april 2012

Acer Aspire S3-951-2464G34iss

-EDIT- Let op: Ik heb nu 2 van deze ultrabooks gehad. De eerste moest terug vanwege een kapotte harde schijf en keypad. De 2e moest ook dezelfde dag nog wederom terug: ook voor een kapotte harde schijf. (HITACHI) De betrouwbaarheid van het product is naar mijn idee hiermee sterk betwist. Ik laat het nog even weten als ik de 3e (!) in mijn bezit krijg... --/EDIT-- Eerste review hier, dus genade als hij niet geheel aan eisen voldoet Onlangs heb ik besloten om een Ultrabook te kopen. Ik was hard toe aan een nieuw systeem dat virtualisatie goed ondersteund, en let's face it: ik gebruikte al een jaar slechts een netbookje voor al mijn bezigheden. Niet bijster ideaal dus. Gezien ik nog nooit een Ultrabook heb gehad vond ik de prijzen allemaal...

Pluspunten

• Goede, stevige bouw
  • Zeer fijn keyboard
  • Behoorlijk snel: voldoende CPU kracht
  • Prachtig scherm
  • Licht gewicht
  • Ultradun
  • Spotgoedkoop
  • Poorten netjes weggewerkt aan de achterkant

Minpunten

• Touchpad is niet fijn, *zeker* niet met standaardinstellingen
  • Accuduur is niet altijd optimaal en niet 'denderend'.
  • Scherm is niet ontspiegeld
  • Hardware is niet bereikbaar
  • Hybrid-SSD in plaats van full SSD.
  • Geen hybernate
  • Geen USB 3.0 aanwezig

3 van 5 sterren (Voldoende)
eXsownur
12 december 2012

Acer Aspire S3-951-2634G52iss

Heb jij ook een Acer Aspire S3-951-2464G34iss?