€ 38,16 bij Amazon.nl Marketplace

Review door de redactie

Review - F1 2011

Codemasters heeft sinds de release van F1 2010 hard gewerkt: F1 2011 zou een betere Career Mode, betere online gameplay en betere details hebben. Tweakers.net trapte het gaspedaal in om te zien wat daarvan waar is.

70 23 sep '11

Hands-on - F1 2011

Tweakers.net bezocht op uitnodiging van Codemasters de Grand Prix van Duitsland. Op de Nürburgring had de uitgever verschillende playseat-setups neergezet waar F1 2011 op kon worden gespeeld.

48 31 jul '11

Preview - E3: F1 2011

Vorig jaar bracht Codemasters de Formule 1 terug in de gameswereld. F1 2010 was goed, maar zeker vatbaar voor verbetering. Die verbetering hoopt Codemasters te hebben doorgevoerd in F1 2011.

74 13 jun '11

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Toon reviews van:
2 november 2011 Rapporteer

Sinds enkele weken ben ik in het bezit van een digitale kopie van F1 2011. Ik heb deze aangeschaft omdat ik recent terug begonnen ben met het spelen van F1 2010, waar ik gematigd tevreden over was, ook heb ik recent een Logitech Driving GT Pro aangeschaft (racestuur).
Na het installeren, dat zeer vlot verliep, heeft het even geduurd voor ik het stuur op F1 2011 ingesteld had. Daarna besloot ik meteen met de Career mode te beginnen, ik koos meteen voor het Williams F1 team aangezien Rubens Barrichello samen met Jenson Button men favoriete rijder is.
De eerste race verliep helemaal niet probleemloos, het duurde wel even voordat ik alle opties ingesteld had zoals ik wou en daardoor ben ik wel 4x opnieuw moeten beginnen. Eenmaal alles...

Pluspunten

• Officiële licentie
  • F1 blijft F1 voor de fans
  • Toegankelijk voor beginners

Minpunten

• Visuele schade
  • Onrealistische AI
  • Bug met savegames

23 september 2011 Rapporteer

Al sinds het seizoen van ’88, waarin de legendarische Ayrton Senna het nipt won van Alain “le Professeur” Prost, ben ik een trouwe Formule 1-kijker. Dit waren de jaren waar de rijderskunsten zwaarder wogen dan de techniek, al zijn dat soort herinneringen altijd gekleurd en geromantiseerd geraakt in de loop der jaren. De afgelopen vijf jaar hebben we echter ook zeker niet te klagen qua spanning in de Formule 1. Het kampioenschap dit jaar is dan wel zo goed als beslist, de races tot nu toe waren alles behalve saai. Dit is vooral te danken aan de Pirelli banden en technische snufjes als DRS en KERS. Wanneer ik over 20 jaar terugdenk aan deze periode verwacht ik dat de herinneringen aan spannende races en seizoenen zullen...

Pluspunten

• Trouw aan de sport

Minpunten

• Toch weer last van bugs
  • Lage framerate en mini freezes

18 oktober 2012 Rapporteer

30 november 2011 Rapporteer

21 oktober 2011 Rapporteer

28 september 2011 Rapporteer

Formula 1 F1 2011, Xbox 360

Heb jij ook een Formula 1 F1 2011, Xbox 360?