Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
13 maart 2013 Rapporteer

Goed werkend toetsenbord en muis. Werken beide vanaf de bank nog steeds erg goed (vanaf 3-4 meter) Zowel computerscherm als tweede scherm goed mee te besturen.
Normaal toetsenbord, niet speciaal, zwart, vierkant. Bevat handige sneltoetsen. Bevat verder alle normale knoppen en werkt zoals verwacht. Wat mist zijn de lampjes als je bijvoorbeeld je caps lock aan hebt staan.
Muis met laser werkt uitstekend. Met twee knoppen en draaiwiel. Werkt zoals verwacht, ook op afstand.
Conclusie van deze toetsenbord en muis set: goede prijs-kwaliteit verhouding. Prima set!
Fijn dat de set gelijk klaar is om mee aan de slag te gaan, batterijen zijn inbegrepen.
Ik heb de set via mycom aangeschaft. Set was na bestelling de volgende dag in huis. Goede...

28 februari 2013 Rapporteer

Voor een basis-toetsenbord en -muis werkt het prima. Toetsen voelen niet 'loszittend' aan zoals andere goedkope muis/kb willen doen dus relatief stil. Werkt NIET met unifying software en heeft GEEN uitknop! Maar verder een prachtig basis-setje!

Pluspunten

• stil tiepen/klikken
  • accuraat genoeg voor de gemiddelde gebruiker
  • één usb dongel voor twee apparaten
  • no-nonsense tiepen en scrollen

Minpunten

• zowel muis als toetsenbord hebben geen aan/uit-knop
  • Dit setje werkt niet met unifying dongle en/of setpoint samen
  • 2,4GHz band wordt wéér een stukje voller gegooid

Ik heb deze toetsenbord- en muis-combinatie aangeschaft voor mijn nieuwe PC, zodat ik deze ook vanaf de bank kon bedienen. Het bereik van toetsenbord en muis is groot genoeg om door de hele woonkamer heen verbinding te houden met de PC.
Het toetsenbord is een volledig toetsenbord, echter iets kleiner uitgevoerd. De toetsen zitten compacter op elkaar, maar dit is geen probleem bij het typen. De toetsen slaan lekker aan en voelen niet als laptoptoetsen aan.
De muis ligt goed in de hand en is ook klein van formaat.

Pluspunten

• Groot bereik
  • Volledige lay-out met numpad
  • Prijs/kwaliteitsverhouding

Minpunten

• Geen Capslock/numlock/scrolllock indicator aanwezig

29 januari 2012 Rapporteer

Weer een mooie middenklasser van Logitech. Ik typ deze review er zelfs op. VORMGEVING Simpel, Goed, En past nog bij mijn z323 ook! Zelfde voor de muis! TOETSENBORD Gewoon goed. Zeer stil toetsenbord, en typt goed. Eerst nog wat sponzig maar na een weekje gebruik zo gefixt. MUIS Een betrouwbaar en comfortabel ding. Voor sommigen misschien een beetje klein. en *Zucht*: maar een 3-knops. Ik had wel wat zoomknopjes kunnen gebruiken OVERALL Klasse setje, wireless doet het meteen zonder drivers, maar mist functies die ik op mijn lidl toetsenbordje van tien euro had En muis is niet meer helemaal van deze tijd. Past overigens wel goed bij de z323 speakerset

Pluspunten

• Betrouwbaar
  • Morsbestendig
  • Ergonomish(als je niet al te grote handen hebt)
  • Heel makkelijk aan te sluiten

Minpunten

• Muis ietwat klein
  • Mist sommige functies
  • Shift-toets beetje klein

22 oktober 2011 Rapporteer

Ik heb deze set gekocht en daarbij goed op de layout gelet: ik wil geen smalle enter of shift toetsen. Bij uitpakken bleek dat er toch een smalle entertoets en een smalle linker shift op dit toetsenbord zitten. En dat terwijl er brede toetsen op de logitech website en op de verpakking staant! Dit maakt typen met 10 vingers lastig. Dat is de reden voor de lage beoordeling die ik op functialiteit en ondersteuning heb gegeven, en dat ik hem heb teruggestuurd.
Los hiervan: het is een prettig toetsenbord, afgezien van de genoemde toetsen, maar de muis is het net niet. Een muis met niet meer functionaliteit dan een scroll wiel vind ik niet van deze tijd. Bij andere logitech muizen kun je het scroll wiel ook als forward/back knop gebruiken. Ook...

Pluspunten

• Prettige toetsaanslag.

Minpunten

• Smalle enter en shift toetsen, lichte muis, geen extra muisknoppen.

2 van 5 sterren (Slecht)
4 april 2024 Rapporteer
Product gekocht

Logitech MK260 Wireless Combo

Het is al niet meer te krijgen maar gebruikt zou ik het niet aanschaffen tenzij je de hele dag er mee bezig bent omdat het uitschakelen alleen kan door de batterijen eruit te halen.

Pluspunten

• prima bordje zoals andere tweakers schreven

Minpunten

• geen aan/uit knoppen.
  • maakt toch nog wel flink tikgeluid

3 van 5 sterren (Voldoende)
25 januari 2014 Rapporteer

15 oktober 2013 Rapporteer

Logitech MK260 Wireless Combo

Na meer dan 6 jaar trouwe dienst het muis gedeelte van deze combo uitgezwaaid, de scrollbutton doet het niet altijd meer. Het bereik van deze comboset is geweldig, en het toetsenbord is nog altijd een plezier om te gebruiken.

Pluspunten

• Groot bereik
  • Goede bouwkwaliteit

Minpunten

• Geen uit-schakelaars

11 februari 2013 Rapporteer

10 december 2012 Rapporteer

Logitech MK260 Wireless Combo

3 van 5 sterren (Voldoende)
14 maart 2012 Rapporteer

14 februari 2012 Rapporteer

Logitech MK260 Wireless Combo

Heb jij ook een Logitech MK260 Wireless Combo?