Review door de redactie

Review - LG's E2350V: schermen met de prijs

LG heeft met de E2350V een zeer betaalbaar 23"-display op de markt gezet. Het edge-lit led-backlight-scherm is voorzien van voldoende poorten en een fraaie vormgeving, maar overtuigt de beeldkwaliteit?

55 9 sep '10

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren

De aankoop Tijdens het online bladeren op Pricewatch kwam ik deze monitor tegen. Ik was direct zeker van mijn zaak: dit is de ideale monitor voor me. Ik was op zoek naar een vervanging van mijn dualscreen setup die uit een 21" en 19" scherm bestond, en deze 23" monitors leken me de ideale vervanging. De LG Flatron E2350V leek op het eerste oog al een perfect scherm en nu vind ik dat nog steeds. Ze waren in februari 2011 goedkoop verkrijgbaar, in een winkel in mijn stad die ik via Pricewatch vond. Ik betaalde nu slechts €175 per scherm, in tegenstelling tot andere shops waar men minimaal 30 euro per scherm meer werd gevraagd en vaak nog meer. Ik heb dus maar niet gewacht, want deze winkel had er nog maar twee. Eenmaal thuis...

Pluspunten

• Zeer mooi en snel beeld, uitgebreide functies, laag stroomverbruik, automatische brightness, drie aansluitmogelijkheden, dun en lichtgewicht.

Minpunten

• Bug in automatische brightness (werkt alleen wanneer het scherm niet in standby is geweest), de standaard voor verticaal draaien kan vast komen te zitten en is dan moeilijk weer los te krijgen.

4 januari 2012 Rapporteer

Ik heb deze nu al voor een behoorlijk lange tijd op mijn bureau staan (2x), en ze bevallen mij zeker!
Ze hebben afgelopen tijd behoorlijk wat moeten doorstaan, eentje is een keer plat gevallen en de ander heeft een bier douche over zich heen gekregen en met trots kan ik zeggen dat er tot nu toe nog geen defecten/dode pixels zijn.
Over het algemeen is het beeld zeer helder en de kleuren komen mooi naar voren.
Over de bouw kwaliteit ben ik wat minder te spreken, de monitoren staan nou niet echt stevig.
Ik kan ze naar mijn menig te veel heen en weer bewegen, en de plastic kappen kraken een beetje als je er aan zit. Dit is zeker het mindere gedeelte van de monitor.
Voor de rest is alles dik in orde!

Pluspunten

• Helder, Full HD, LED, Zuinig, Goedkoop, niet "breekbaar".

Minpunten

• Bouw kwaliteit niet goed.

13 mei 2010 Rapporteer

Reden van aanschaf Nadat ik mijn vorige videokaart wegens defecten heb vervangen voor een HD5770 begon het verlangen naar een betere monitor toch weer een beetje te kriebelen. Ik zat tot voor kort te kijken naar een Philips 17" scherm. Voor die tijd een budget model met vga ingang. Deze Philips heeft mij vele jaren (~4) trouw gediend, wegens het gebrek aan een dvi ingang en de berperkte kleurweergave van deze monitor wilde ik toch een nieuwe. Aangezien ik geen zon zag in mijn weekje vakantie toch maar eens de knoop doorgehakt en gaan kijken naar een nieuw scherm . Mijn voornaamste eisen waren:* dvi-ingang,* breedbeeld (min. HD)* een 22 inch diagonaal.Op basis van prijzen op het net...

Pluspunten

• * Aansluit mogelijkheden VGA, DVI, HDMI
  • * Kleuren (na correct instellen)
  • * Contrast en licht sensor helderheid
  • * Verpakking
  • * Touchscreen bediening
  • * Vormgeving (persoonlijk)

Minpunten

• * Default kleurinstelling op DVI (kan aan ATI liggen met dat EDID gebeuren)
  • * Geen in hoogte verstelbare voet
  • * Geen ingebouwde stroom adapter
  • * Hoogglans is gevoelig voor stof

14 juli 2011 Rapporteer

4 oktober 2010 Rapporteer

9 september 2010 Rapporteer

LG E2350V Zwart

Heb jij ook een LG E2350V Zwart?