€ 29,99 bij bol Plaza

Review door de redactie

Review - Medal of Honor - Multiplayer

Ten tijde van de release van Medal of Honor bespraken we alleen de singleplayer-modus van het spel. Inmiddels hebben we ook de multiplayer onder handen genomen, en is het tijd voor deel twee van onze MoH-review.

91 23 okt '10

Review - Medal of Honor - Singleplayer

Medal of Honor is weer terug, tot groot genoegen van de liefhebbers van de serie. Of dat betekent dat het spel ook goed genoeg is om Call of Duty van de shooter-troon te stoten, valt echter nog te bezien.

171 13 okt '10

Preview - Gamescom preview: Medal of Honor

De Call of Duty-serie moet Electronic Arts een doorn in het oog zijn: het succes van Modern Warfare 2 is nog niet over of Black Ops komt er alweer aan. De nieuwe Medal of Honor moet een einde aan deze hegemonie maken.

71 4 sep '10

Preview - Medal of Honor

Dit jaar keert de Medal of Honor-serie terug en de franchise laat daarbij voor het eerst de Tweede Wereldoorlog achter zich. Tijdens de EA Showcase toonden de makers een spectaculair level in de woestijn van Afghanistan.

118 16 mei '10

Benchmark - Medal of Honor: welke hardware heb je nodig?

EA bracht Medal of Honor: Warfighter uit. Het schietspel is gebouwd rondom de Frostbite Engine, bekend van Battlefield 3. Laatstgenoemde is een behoorlijk zwaar spel, waar menig pc moeite mee heeft. Wij probeerden diverse videokaarten en cpu's om te bepalen…

122 3 nov '12

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
24 oktober 2010 Rapporteer

Inleiding en samenvatting
Sinds het succes van de Call of Duty serie en ook Battlefield was Medal of Honor een kleine speler geworden in de game markt. Ik heb nog een tijdje "allied assault" gespeeld maar toen COD2 uitkwam was dat de grote winnaar voor mij. Op 13 oktober 2010 is eindelijk een nieuwe MOH uitgekomen en die ga ik hier bespreken. Het zou een game zijn die realisme in het spel gaat brengen zoals geen enkele andere game.
Ik vind de game goed en heeft veel actie. De game is wel redelijk saai en niet orgineel.
23 okt 2010. Update. Meer uitleg over "saai en niet orgineel".
Graphics
De grafische motor van het spel is gelijk aan die van Bad Company 2. Deze frostbite engine is erg indrukwekkend maar jammer dat in MOH...

Pluspunten

• Positief:
  • Alles ziet er prachtig uit, 1 van de meeste fraaie games op de markt
  • Geluiden knallen werkelijk uit je speakers
  • Veel actie
  • Weinig lag door het hebben van dedicated servers

Minpunten

• Negatief:
  • Je gaat erg makkelijk dood (te grote hitbox of te krachtige wapens?)
  • Geen LAN optie - internet is nodig om te spelen
  • Geen killcam en geen last winning kill - beetje saai
  • Kleuren beetje flets in sommige mappen
  • Snipers en noobtubers kunnen ongestoord hun gang gaan
  • Spel heeft niet iets bijzonders als je kijkt naar de games die er al zijn.

13 oktober 2010 Rapporteer

Toen Medal Of Honor werd aangekondigd en het werd duidelijk dat het de moderne oorlogsvoering koos, had ik een grote twijfel.
Kan EA nog meedoen in shooterland, de twijfel is weg dus dit volstaat met de hoofdletters JA.
Het verhaal van de game, die ik niet ga spoilen, is erg goed opgebouwd. Je begint als een SEAL die een dorpje nadert waar later de hel losbreekt. Het is voorspelbaar, maar dat maakt het er niet saaier op.
De game heeft een realischtische vibe hangen, iets wat ik miste bij Call Of Duty.
De sfeer in de game is goed en de dialogen en radioberichten komen erg overeen als je een Liveleak filmpje kijkt.
Ook wanneer de missies afgelopen zijn lopen deze mooi over in de andere karakters, iets wat in...

Pluspunten

• Super geluid
  • Goed verhaal
  • Mooie graphics
  • Makkelijke besturing
  • Differentieerd zich van Call Of Duty

Minpunten

• AI foutjes
  • Soms iets te scripted

12 oktober 2010 Rapporteer

Ik vond de single player erg kort (minder dan 4 uur in beginners mode). Maar, dit komt ook doordat je geen besef hebt in welk level je zit. Het lijkt namelijk 1 groot level met een aantal cutscenes. Ben geen loading schermen tegen gekomen. Erg positief dus. Ik ben oorspronkelijk meer van de Call of Duty reeksen maar door de multiplayer beta ben ik toch overgehaald om deze te gaan spelen. Call of duty is meer rennen en schieten maar dit spel is toch echt wat terughoudender. Hierdoor was ik soms al doorgerend naar achter de vijanden, met soms wat verwarring tot gevolg omdat ik naar een bepaald punt toe moest maar mijn team steeds achter bleef. Ook vond ik het vervelend dat je geen radar of iets dergelijks had. Soms was ik een team maat kwijt...

Pluspunten

• Graphics
  • Geluid
  • Net echt (film achtig)

Minpunten

• Soms onduidelijk.
  • korte single player

11 oktober 2010 Rapporteer

Normaal speel ik Cod mw2. Laatst de beta versie gespeeld. even wennen maar daarna gaat het goed. Super beeld en levensechte geluiden! In het begin af en toe server lagg maar dat was al snel over. 1 ding dat ik mis is het liggen. Je kan alleen op je knieen zitten en niet liggen.
Mediaoffer.nl brengt je deze game en andere games voor de laagste prijzen. Hoe dit zit weet ik niet. Is mediaoffer betrouwbaar? Ik was er eerst zeker van dat ik black ops ging halen en niet deze game. Nu zit ik te twijfelen na het spelen van de beta. Misschien allebei! =D

Minpunten

• togle liggen weg!

1 december 2013 Rapporteer

18 oktober 2010 Rapporteer

13 oktober 2010 Rapporteer

12 oktober 2010 Rapporteer

2 van 5 sterren (Slecht)

Heb jij ook een Medal of Honor, Windows?