€ 37,55 bij Amazon.com.be Marketplace

Review door de redactie

Review - Max Payne 3

Max Payne 2 stamt alweer uit 2003 en Rockstar heeft dus ruim de tijd genomen voor het nieuwe deel. De uitgever heeft Max Payne 3 zelf gemaakt, zonder het Finse Remedy. Is de game net zo spannend als zijn voorgangers?

83 16 mei '12

Hands-on - Max Payne 3 multiplayer

Max Payne 3 heeft niet alleen de campagne die Max van New York all the way to São Paulo leidt, de game is ook in multiplayer te spelen. Dat is voor het eerst, bij de vorige twee delen durfden de makers dat niet aan.

28 29 mrt '12
05:35

Videoreview - Max Payne 3

Max Payne mag voor de derde keer op avontuur en dat brengt hem deze keer naar het zonnige Brazilië. De vraag is of de zwaarmoedige Payne in de tropen tot zijn recht komt.

25 16 mei '12

Hands-on - Max Payne 3

Het duurt nog minstens tot mei voordat Max Payne 3 verschijnt. Gelukkig mochten we vast een hoofdstuk uit de shooter spelen. Uitgever Rockstar had zelfs de pc-versie van de game voor ons klaargezet.

54 2 mrt '12

Preview - Max Payne 3

In tegenstelling tot zijn voorgangers wordt Max Payne 3 niet in Finland gemaakt. Remedy Entertainment heeft het stokje overgedragen aan uitgever Rockstar, die de held van een nieuw uiterlijk heeft voorzien.

55 9 okt '11

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Toon reviews van:

Review: Max Payne 3 Toen ik voor het eerst hoorde dat het langverwachtte vervolg op een van mijn all time favourite games dit jaar zou worden uitgebracht en dat ook nog, in plaats van Remedy, het zeer succesvolle Rockstar zijn naam aan deze franchise had verbonden was het voor mij klinkklaar helder: dit wordt een groots, fantastisch en vooral waardig vervolg op de klassieker die Max Payne al voor mij was. In de aanloop naar de release wist Rockstar -op voor hen authentieke wijze- de nodige buzz te genereren. Zo werden er in een zeer pril stadium al screenshots getoond van een kale Max Payne en ook de broeierige, tropische sferen van het zonnige Brazilië werden al vroeg aan het...

Pluspunten

• Graphics
  • Verhaallijn
  • Goede toepassing van Bullet Time en Shoot Dodge

Minpunten

• Multiplayer niet voor iedereen

18 februari 2013 Rapporteer

Update: painkillers, multiplayer & scripted events toegevoegd.
Ik was benieuwd of het derde deel opnieuw de spanning en actie kon brengen die we gewend zijn van de voorgaande delen. Daarom heb ik het spel gekocht en ben ik opnieuw op avontuur gegaan met Max en zijn problemen met drank en pijnstillers. Let op dat sommige punten uit dit review persoonlijk zijn en dus anders ervaren kunnen worden.
Verhaal
In tegenstelling tot de voorgaande delen speelt Max Payne 3 zich voornamelijk af in het zonnige Brazilië. Wie het eerste en tweede deel hebben gespeeld zullen direct de verandering in de sfeer merken. Ditmaal geen donkere, smerige straten van New York maar de zonnige, soms smerige, straten van onder andere São Paulo.

Pluspunten

• Solide actie
  • Uitdagende tegenstanders
  • Goede muziek keuzes
  • Prima afgewerkt
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

• Wazige beelden tijdens cinematics
  • Traagheid in acties van Max
  • Oppervlakkige karakters
  • Geen vertrouwde black noir setting

8 juni 2012 Rapporteer

Max Payne 3 de afgelopen 2 dagen gespeeld. Ik heb 't nog niet uit, dus zal de review nog wel updaten, mocht ik zover komen.
Gameplay
Zoals je van Max Payne mag verwachten. Bullet time en lekker knallen (liefst met dual guns). Toch hebben ze ingeleverd qua sfeer. 't echt film noir sfeertje is er toch een beetje uit, waardoor 't qua beleving toch iets inlevert. Ook de overkill aan cutscenes is gewoon super irritant. Elke keer zit je weer een filmpje te kijken die ook nog eens akelig lang duurt. En om nou te zeggen dat 't veel toevoegt aan 't verhaal, nee, dat vind ik niet. Daarbij irriteer ik me mateloos aan de flashy color effecten de hele tijd. Ik herken duidelijk de style van film regisseur Tony Scott, die dat trucje eerst goed...

Pluspunten

• Max Payne
  • Bullet time blijft leuk.
  • Paar leuke schiet scenes.

Minpunten

• Overkill aan cutscenes
  • Irritante, zogenaamd coole, flashy color effecten, non-stop!
  • Besturing
  • Ingeleverd m.b.t. sfeer van z'n voorgangers
  • AI niet bijster intelligent.

3 van 5 sterren (Voldoende)

Ok ik zal even de review invullen. Sorry ik moest ineens weg vandaar dat ik daar nog niet aan toegekomen was. Ik heb meerdere redenen voor een slechte review.
Rockstar beweert dat de PC versie geen console port is maar dit is het overduidelijk wel. Ik heb een systeem met twee 6970's in Crossfire, een i7 2600K en 16 GB RAM en het spel is totaal niet smooth. Het heeft echt de sloppiness van een console port zoals je dat ook bij de PC versie van GTA IV zag.
Je ziet het ook aan de besturing, het wapenwiel bijv. het is allemaal op een controller gericht en niet op een muis. Het is dus overduidelijk wel een console port. Ik heb rondgesnuffeld op internet en de meeste mensen zijn het daar wel over eens.
Ten tweede de graphics, totaal niet...

Pluspunten

• Geen

Minpunten

• Teveel cut scenes
  • Sloppy graphics
  • Console port
  • Scripted aktie

1 van 5 sterren (Waardeloos)
14 maart 2017 Rapporteer

Max Payne 3, Windows

Max Payne heeft een uitstekende campagne, gameplay is prima/uitdagend en de opbouw is goed. Nadeel vindt ik dat de gevechten steeds hetzelfde aanvoelen door de opbouw die er in zit. Je vecht je door een stuk lvl, krijgt een killcam als de laatste dood is en ziet dan een cutscene.

Pluspunten

• Goede muziek keuzes
  • Spannend door prima opbouw
  • Afwisselende locaties en verhaal

Minpunten

• Rockstar DRM
  • Besturing (kan vaak niet terugschieten in Bullet time)
  • Golden guns en clues (haalt je meer uit het verhaal dan dat het toevoegt)
  • Verhaal minder dan voorgaande delen

5 januari 2017 Rapporteer

Max Payne 3, Windows

Dit spel valt me wat tegen. Ik heb de eerste delen met veel plezier gespeeld maar dit kan me tot nu toe niet echt grijpen.

Pluspunten

• Prachtige graphics

Minpunten

• Lineaire gameplay
  • Rockstar DRM

10 november 2014 Rapporteer

Max Payne 3, PS3

Erg goed spel. Lekkere gameplay en goede sfeer. Soms wat buggy, omdat het geluid in een paar ingame scenes wegviel.

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Lekkere gameplay
  • Goede sfeer

Minpunten

• Soms geen geluid in cutscenes

31 oktober 2014 Rapporteer

Max Payne 3, Windows

Leuk spel om even lekker los te gaan na een drukke week.

Pluspunten

• Verhaal is aardig
  • Graphics
  • Slow motion mode tijdens schieten

Minpunten

• Niet terug kunnen gaan na checkpoint

26 maart 2013 Rapporteer

15 juni 2012 Rapporteer

12 juni 2012 Rapporteer

4 juni 2012 Rapporteer

Max Payne 3, PS3

Heb jij ook een Max Payne 3, PS3?