€ 219,99 bij bol

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Product geleend 0

Super product, zit ruim en goede ondersteuning voor nek en onderrug

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Comfort
  • Gemakkelijk in te stellen

Minpunten

• Is en blijft veel plastic

10 oktober 2025 Rapporteer
Product geleend

Trust GXT 723

Ik vind dit een goede stoel! Het in elkaar zetten duurde wel even, maar hierna stond de stoel stevig en heb ik er veel plezier van.
Hij zit heerlijk, is goed en vrij uitgebreid af te stellen.
Erin zitten vind ik top. De zithouding en ondersteunende kussens doen goed hun werk en ik kan hier goed lang in zitten voor werk en/of gamesessies!
Ik ben zelf niet zo'n fan van allerlei gekke kleuren en dergelijke, dus dit ontwerp past goed bij mij en ik vind het mooi om naar te kijken/in te zitten.
Ik kan deze stoel aan eenider aanraden voor het thuiskantoor en/of gamen.

Pluspunten

• Ontwerp
  • Goed verstelbaar

Minpunten

• Montage

Product geleend

Trust GXT 723

De Trust GXT 723 Ruya is een verrassend comfortabele stoel voor deze prijsklasse. De stoffen bekleding oogt modern en ademt goed. De verstelbaarheid is prima en de kussentjes bieden extra steun bij lange dagen achter het scherm. De montage kostte even wat tijd, maar daarna stond er wel een solide stoel. Ideaal voor thuiswerkers en gamers die iets moois in hun kamer willen.

Pluspunten

• Uiterlijk
  • Kussen

Minpunten

• In elkaar zetten

Heb jij ook een Trust GXT 723?