Als intensieve thuiswerker en gamer is dit perfect. De ademende stof en uitstekende, verstelbare lendensteun zorgen dat rugpijn na lange dagen verleden tijd is. Comfortabel, ergonomisch en met een strak, neutraal design. Een topaankoop voor elke serieuze zitter!
Deze stoel is makkelijk in te stellen voelt heel stevig en solide aan. Prijs / kwaliteit verhouding is dik in orde!
Topstoel voor gamers! Montage kost even tijd, maar daarna geniet je van veel instelmogelijkheden, een strak design en uitstekende prijs-kwaliteit. Armleuningen staan iets verder weg, wat juist extra comfort geeft tijdens gamen. Zeker een aanrader voor lange sessies zonder klachten.
Super product, zit ruim en goede ondersteuning voor nek en onderrug
Deze stoel is erg fijn als je lang gamet of thuiswerkt. In elkaar zetten is even een kleine uitdaging maar lukt wel. De stoel geeft je lichaam en rug goede ondersteuning. De losse kussens helpen daar ook zeker bij. Het is fijn dat de stoel aanpasbaar is. De bekleding is prettig en maakt dat je geen plak gevoel krijgt. Prijs technisch een goede stoel voor een mooie prijs. Ik vind het een aanrader en heb veel plezier van de stoel.
Deze stoel is zeer fijn! Hij is makkelijk in elkaar te zetten en zit met de meegeleverde kussentjes erg fijn. Je kan er langdurig op zitten voor of werk of gamen. De stoel is ook in te stellen in hoogte en is erg mooi. Kortom een top gamestoel
Ik ben zeer tevreden over deze stoel. De montage is natuurlijk even uitzoeken op het begin maar dit is echt goed te doen. Voor het oog is het een mooie stoel vindt ik, mooie samenstelling van kleuren en materiaal. Wat ik vooral prettig vind is dat het stof is en geen leer, leer gaat vaak plakken als je er langer op zit. Hoe lang je ook op deze stoel zit hij blijft comfortabel zitten, ik ben dan ook zeer tevreden over de stoel. Daarnaast kan je heel eenvoudig de instelling aanpassen zodat de stoel helemaal naar jouw wens is ingesteld. Kortom ik kan hem echt aanbevelen.
Ik vind dit een goede stoel! Het in elkaar zetten duurde wel even, maar hierna stond de stoel stevig en heb ik er veel plezier van.
Hij zit heerlijk, is goed en vrij uitgebreid af te stellen.
Erin zitten vind ik top. De zithouding en ondersteunende kussens doen goed hun werk en ik kan hier goed lang in zitten voor werk en/of gamesessies!
Ik ben zelf niet zo'n fan van allerlei gekke kleuren en dergelijke, dus dit ontwerp past goed bij mij en ik vind het mooi om naar te kijken/in te zitten.
Ik kan deze stoel aan eenider aanraden voor het thuiskantoor en/of gamen.
De Trust GXT 723 Ruya is een verrassend comfortabele stoel voor deze prijsklasse. De stoffen bekleding oogt modern en ademt goed. De verstelbaarheid is prima en de kussentjes bieden extra steun bij lange dagen achter het scherm. De montage kostte even wat tijd, maar daarna stond er wel een solide stoel. Ideaal voor thuiswerkers en gamers die iets moois in hun kamer willen.