€ 199,99 bij bol

Trust GXT 723 Review

15 oktober 2025, laatste update op 15 oktober 2025, 16 views Rapporteer
Product geleend +1

Als intensieve thuiswerker en gamer is dit perfect. De ademende stof en uitstekende, verstelbare lendensteun zorgen dat rugpijn na lange dagen verleden tijd is. Comfortabel, ergonomisch en met een strak, neutraal design. Een topaankoop voor elke serieuze zitter!

Pluspunten

• Robuust gebouwd
  • Comfortabel
  • Ergonomisch

Minpunten

• De kleur valt tegen

Mijn zoektocht naar de perfecte bureaustoel eindigde bij de Trust GXT 723 Ruya. Met vier dagen thuiswerken per week en daarnaast mijn gamessessies, was een stoel die beide taken aankan essentieel. De Ruya is hier uitstekend in geslaagd. Wat direct opvalt, is het superieure comfort, vooral door de ademende stoffen bekleding. Dit is echt een zegen, want het voorkomt oververhitting en plakken – een probleem dat ik vaak had met mijn vorige (kunst)leren stoel. Ergonomisch gezien is deze stoel een enorme stap vooruit. De toevoeging van de verstelbare lenden- en nekondersteuning heeft mijn zithouding fundamenteel verbeterd, waardoor die zeurende rugpijn aan het eind van de dag verleden tijd is. De stoel is robuust gebouwd en het neutrale grijze design past perfect bij een professionele werkomgeving. De 3D-armleuningen zijn bovendien eenvoudig aan te passen voor een optimale afstemming op mijn bureauhoogte. Voor iedereen die intensief gebruik maakt van zijn stoel voor zowel werk als ontspanning, is dit een top investering die ik van harte aanbeveel.

Heb jij ook een Trust GXT 723?