Gemiddelde gebruikersscore
Ik heb deze wasmachine (Samsung Bespoke AI™ Wasmachine 9000-serie WF90F09C4SU3) enkele weken mogen testen. In het begin was het gebruik van de wasmachine wat overweldigend, door de vele opties en mogelijkheden die je zelf makkelijk kunt instellen en aanpassen via de wasmachine of de app. Maar na enkele weken ben ik enthousiast geworden over de fantastische wasresultaten. De was is schoon en de machine krijgt alle vlekken uit de kleding van mijn zoontje (gras-, modder-, fruitvlekken, etc.).
De wasmachine beschikt over handige functies zoals AI Control, waarmee de machine leert van je wasgewoontes en automatisch de juiste instellingen voorstelt. Ook zijn er specifieke programma’s voor bijvoorbeeld vlekverwijdering, snelle wasbeurten en extra hygiënische reiniging. Via de app kun je bovendien gemakkelijk een wasprogramma kiezen, meldingen ontvangen en zelfs advies krijgen over onderhoud. (Na 40 wasbeurten een trommelreiniging bv)
Een zuinige wasmachine met alle gemakken voorzien.
Een zeer intuïtieve wasmachine die er ook nog eens geweldig uitziet, met touchscreen waardoor je eenvoudig het wasprogramma instelt die je nodig hebt. Of je laat het door AI Wash doen....
Een erg uitgebreide en functionele machine. Makkelijk te bedienen en mee te werken. Verbetert je huishouden door het lekker soepel gaat een gewaarschuwd wordt via de app als de was klaar is en naar de droger kan of kan worden opgehangen! Ik zou hem zeker aanraden aan anderen.
Ik ben erg tevreden over deze wasmachine. Het gebruiksgemak is uitstekend, vooral de mogelijkheid om de machine met spraak te bedienen vind ik superhandig. Dit maakt het doen van de was net even makkelijker, zeker als je je handen vol hebt. De machine heeft daarnaast veel handige programma's, zoals speciale opties voor handdoeken en beddengoed, wat ik persoonlijk erg fijn vind. Ook het schoonmaakgemak is top: er zit een automatische reinigingsfunctie op, waardoor je zelf niets hoeft te doen om de machine schoon te houden. De installatie verliep probleemloos; alles werd voor me aangesloten en ik hoefde alleen de taal in te stellen. De machine verbindt iets makkelijker met Android dan met iPhone, maar ook via iOS werkt alles prima. Al met al een moderne, gebruiksvriendelijke wasmachine waar ik erg blij mee ben.