Gemiddelde gebruikersscore
Goede Smartphone voor een leuke prijs
6 jaar voorzien van updates wat heel fijn is. dat je langer met het toestel kan doen.
zonder dat je na 2 jaar of 3 jaar voor ander toestel moet gaan kijken qua upgrades van android of updates
Goede resolutie en 90 hz refreshrate
Gekocht t.v.v. mijn Note8. Wilde een nieuwer S-model maar dan zit je snel weer zonder updates (tenzij je voor de nieuwste gaat en dus de hoofdprijs betaalt). Daarom maar eens een low-end model gekozen en bevalt goed. Jammer van de pre-installed bloatware (FB, Temu, Monopoly, YouTube, etc.) maar meeste is te verwijderen of uit te schakelen.
Qua bouw is de A16 prima solide, beetje 'hoekiger' dan de high-end modellen en wat dikker ook, maar ligt prima in de hand. Snelheid prima voor browsen/appen/bellen/YouTube (Brave browser!). Wat ik wel echt mis is functionaliteit om de home-knop te gebruiken om het toestel 'uit de slaap' te halen; kennelijk wordt er al een tijdje geen druksensor meer geplaatst door Samsung (ook niet in de high-end modellen) en daarom werkt de home-button alleen nog als het toestel al actief is ('double tap' is geen goed alternatief). Conclusie: Goede prijs-prestatie overall!
Voor zoonlief gekocht. Prima toestel. Hardware gelijk aan A15, scherm is (helaas) net iets groter. Telefoon doet wat ie doen moet en voelt zeker niet budget. Gewoon eigenlijk een prima ding, met prima foto's etc. Accuduur 2-3 dagen en dat met vinkje 'accu bescherming' aan (dan wordt ie maar tot 80% vol geladen). Ik ben vooral blij dat de updates tot 2031 lopen, dus daar heb je geen gedoe mee. De speakers vind ik zelf ongeschikt om muziek mee af te spelen, maar prima om een telefoongesprek mee te voeren.