Mijn kachel ging kapot tijdens de winter, dus ik had snel een nieuwe nodig om comfortabel thuis te kunnen werken. Toen stuitte ik op deze kachel. Daarvoor gebruikte ik een keramische kachel van 30 euro, en eerlijk gezegd dacht ik niet dat een kachel van het dubbele bedrag veel beter zou zijn. Zeker niet met een lager wattage. Maar daar had ik het goed mis!
Deze kachel presteert op de lage stand (750 watt) al beter dan mijn vorige op z’n hoogste stand (2000 watt). Echt verrassend hoe krachtig en efficiënt hij is. Ik heb hem afgelopen winter dagelijks uren gebruikt en wil nu niet meer zonder. Zeker een aanrader!
Wat een lekkere verwarming! Regelmatig krijg ik het in de winter wat koud op mijn werkkamer. Wat heerlijk dat er een mini verwarming is die je lekker onder je bureau kunt zetten en daardoor je voeten heerlijk verwarmt, echt een aanrader! Nu moet ik zeggen dat het geluidsniveau niet helemaal is met wat ik verwacht had. Dit apparaat wordt aangeprezen als muisstil, maar als je even wilt bij verwarmen maakt hij toch best wat geluid. Natuurlijk is hij in een lage stand wel een heel stuk stiller. Handig vind ik de functie dat je dit apparaat ook als ventilator kunt gebruiken in de zomer. De app bediening werkt ook prima. Wel jammer dat je niet alles op het apparaat in kunt stellen. Precieze graden moet je echt kiezen via de app. Al met al ben ik blij dat ik dit product heb mogen testen!