![]() |
Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Augustus 2023 Deze Laptop Best Buy Guide XL staat in het teken van de back-to-schoolperiode. Daarom hebben we gekeken welke laptop je het beste mee naar school (of elders) kunt nemen. |
![]() |
Review - Apple MacBook Air M2 - Praktische make-over voor Apples dunste Na de Apple MacBook Pro met M2-processor, komt nu ook een update uit van de MacBook Air met deze chip. Aan de Air is meer vernieuwd, maar voor een hoge meerprijs. |
![]() |
Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - December 2023 In de Laptop BBG van december 2023 gaan we op zoek naar de beste laptop voor 500 en 700 euro en kijken we welke 'goedkope' MacBook je het best kunt kopen. |
![]() |
Videoreview - Happen naar lucht - Apple MacBook Air M2 Review De MacBook Air met M1-processor, was een kleine revolutie. Vanwege die M1-chip dan, want van buiten was het vrijwel dezelfde laptop als het bedrijf sinds 2018 verkoopt. Met dit 2022-model komt daar verandering in. De behuizing is helemaal vernieuwd, de camera… |
![]() |
Best Buy Guide - Beste Apple MacBook In deze Best Buy Guide kijken we welke MacBook je het best kunt kopen als je een Apple-laptop wilt aanschaffen. |
Gemiddelde gebruikersscore
Erg fijne laptop met een zeer goede accuduur, fanless, fantastisch scherm en mooi compact.
De MacBook Air met de M2-chip is lekker licht en snel. Ideaal als je veel onderweg bent. De batterij gaat makkelijk een hele werkdag mee, dus opladers thuislaten is geen probleem. Alleen de beperkte aansluitingen blijven een irritatiepunt.
Snelle compacte laptop nodig voor school, zit diep in het Apple EcoSysteem dus dat het een MacBook moest worden was duidelijk. Getwijfeld tussen de M1 en deze, maar door de onderwijsaanbieding van Apple werd deze redelijk aantrekkelijk. De prijs is fors, maar het is het geld zeker waard.