€ 20,61 bij Amazon.nl Marketplace

Review door de redactie

Review - Skull & Bones - Piratengame naar de haaien

Skull & Bones is soms mooi en soms leuk, maar veel vaker niet. Het concept heeft potentie, maar de game weet die niet voldoende te benutten.

192 1 mrt '24

Preview - Skull & Bones - Zeeslag op de Indische Oceaan

Een jaar na de aankondiging van Skull & Bones leerden we meer over de piratengame. We ontdekten daarbij ook meer diepgang dan een jaar geleden.

48 20 jun '18

Preview - Skull & Bones - Vechten om de buit in nieuwe piratengame

Op de E3 onthulde Ubisoft de volledig nieuwe piratengame Skull & Bones. De game borduurt voort op het vaargedeelte uit Assassin's Creed IV: Black Flag.

76 22 jun '17
04:44

Videopreview - Op weg naar de bodem van de oceaan - Skull & Bones Preview

Ik weet niet voor welke personen bij Ubisoft Skull & Bones de belangrijkste game ooit is, maar ik heb met ze te doen. Skull & Bones ziet eruit alsof Ubisoft het project onlangs op een plank heeft gevonden, waar het sinds pakweg 2018 gelegen moet hebben.

4 26 aug '22

Preview - Skull & Bones - Op weg naar de bodem van de oceaan

Skull & Bones zag er vijf jaar geleden best goed uit, maar in de tussentijd lijkt amper iets te zijn verbeterd. Deze game oogt zo verouderd dat een zeemansgraf dreigt.

91 26 aug '22

1 van 5 sterren
15 februari 2024 Rapporteer
Product gekocht

Skull & Bones - Premium Edition, PS5

Als fan van Assassin's Creed 4 - Black Flag is dit voor mij een leuk vervolg. Kapitein van je eigen schip met oneindig veel opties om alles naar je eigen speelstijl aan te passen. Kanonnen, mortieren, vlammenwerpers, raketten, torpedo's, alles kan. Daarbij nog upgrades per categorie en op grotere schepen meer plek voor wapens en equipment. Daarnaast nog de cosmetics voor ongeveer alle delen van het schip.

Sfeervolle wereld met mooie vergezichten en wilde dieren, zonsopgang en zonsondergang, mooi/slecht weer, alle NPC dialogen volledig ingesproken.

Veel te ondernemen en te ontdekken: van simpelweg ieder schip aanvallen dat beweegt tot missies, schatkaarten, handel, zwarte markt, PvE events, plunderen van nederzettingen en industrieën in de spelwereld van fictief Oost-Afrika tot Indië.

Pluspunten

• Sfeervol
  • Veel customizatie in schepen en cosmetics
  • Veel te doen: missies, ontdekken, schatkaarten, elite captains

Minpunten

• Afhankelijk van live services om te blijven spelen
  • Combat is (vooralsnog) vrij basic (op lagere levels)
  • Schipbesturing is niet realistisch
  • PS trophies zijn inspiratieloos
  • Prijzig gezien de huidige hoeveelheid content

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een Skull and Bones - Premium Edition, Xbox series S|X?