€ 99,99 bij HP Store

Review door de redactie

Door Sjef Weller - Redacteur 3 april 2024

Multiplatform gamingheadsets - Vijf draadloze gameomnivoren (update)

De HyperX Cloud III Wireless is een draadloze, multiplatformgamingheadset. Met zijn eigen draadloze dongel sluit je hem aan op elke console en pc, behalve op Xbox-systemen. De headset is uitstekend toegespitst op games waarin de richting van geluiden belangrijk is, zoals shooters. Door de verwijderbare boommic ben je goed te verstaan. De headset blinkt bovendien uit in draadloos bereik en accuduur. Voor muziek en media is hij minder geschikt, omdat het geluid bij die toepassingen wat rommeliger klinkt. Lees verder »

Reviews door gebruikers

Toon reviews van:
Khrome
12 februari 2024 Product gekocht

HyperX Cloud III Wireless Zwart

Supercomfortabel vanaf het eerste moment, enorme batterijduur, maar het geluid heeft wat tweaks nodig.

Pluspunten

• Comfort
  • Batterijduur
  • Plug and play gebruik

Minpunten

• Geluid heeft EQ nodig
  • Batterij indicator is niet altijd even logisch

True
7 februari 2024 Product gekocht

HyperX Cloud III Wireless Zwart

135€ incl. verzending was voor mij een sprong in het diepe komend van een wired headset, maar is het het waard. Degelijk geluid, comfortabel dragen en een microfoon die voldoende is.

Pluspunten

• Degelijk (bouwkwaliteit voelt degelijk)
  • Confortabel (een heel werkdag red ik met bril ook)
  • Geluid (is goed, vergelijkbaar met een bedrade headset)
  • Microfoon (doet niet onder voor andere headsets, let wel het is geen standalone microfoon)

Minpunten

• Mute indicator valt met bril wellicht net buiten je zichtveld

noda32
24 november 2024 Product gekocht

HyperX Cloud III Wireless Zwart

Goede draadloze headset. Geen problemen mee gehad, de batterij gaat lang mee, bluethooth stoort niet ondanks dat ik ook een draadloze muis en toetsenbord gebruik. Microfoon is duidelijk (aldus mede-gamers) en de over-ear-headphone is prettig qua demping. Ben blij dat ik iets meer heb uitgegeven waardoor je (als het goed is) niet elke paar jaar een nieuwe hoeft te kopen omdat het product verslijt.

Pluspunten

• Comfortabel
  • Prima geluid, over-ear
  • Microfoon werkt goed
  • Bouwkwaliteit
  • Draadloos zonder problemen

Minpunten

• Beetje warme oren

Akademikz Newbie
29 juli 2024 Product gekocht

HyperX Cloud III Wireless Zwart

Ik hoor minimaal 10x per sessie disconnected, connected, disconnected, connected... en dat terwijl ik 30cm van mijn computer met de dongel af zit. De headset heeft een tijdje iets beter gewerkt ZONDER software van HyperX (NGenuity) maar helaas is daar ook een einde aan gekomen. Hoe perfect een draadloze headset ook is op andere gebieden, als de verbinding blijft wegvallen heb je er niks aan. Zonde.

Pluspunten

• Accuduur
  • Design
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

• Klein bereik
  • Connectie problemen

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Nikkeeee
13 februari 2024 Product gekocht

HyperX Cloud III Wireless Zwart

Perfecte headset, buiten het feit dat ik regelmatig een paar seconde wegval tijdens het gamen. Op Discord horen mijn maten me af ten toe voor een paar woorden niet en het lijkt erop dat ik niet opneem.

Pluspunten

• Goed geluid nadat je zelf EQ hebt ingesteld
  • Comfortabel
  • Goede microfoon

Minpunten

• Hij neemt regelmatig niet op

1 van 5 sterren (Waardeloos)
KartonFabriek
29 november 2023 Product gekocht

HyperX Cloud III Wireless Zwart/Rood

Fijne stevige draadloze headset met goede microfoon. Klinkt goed, met wat EQ werk klinkt hij zeer goed.

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Goed geluid
  • Stevig
  • Batterijduur
  • Uitstekende microfoon

Minpunten

• Standaard EQ

Heb jij ook een HyperX Cloud III Wireless Zwart?