De HyperX Cloud III Wireless is een draadloze, multiplatformgamingheadset. Met zijn eigen draadloze dongel sluit je hem aan op elke console en pc, behalve op Xbox-systemen. De headset is uitstekend toegespitst op games waarin de richting van geluiden belangrijk is, zoals shooters. Door de verwijderbare boommic ben je goed te verstaan. De headset blinkt bovendien uit in draadloos bereik en accuduur. Voor muziek en media is hij minder geschikt, omdat het geluid bij die toepassingen wat rommeliger klinkt. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Gemiddelde gebruikersscore
Supercomfortabel vanaf het eerste moment, enorme batterijduur, maar het geluid heeft wat tweaks nodig.
135€ incl. verzending was voor mij een sprong in het diepe komend van een wired headset, maar is het het waard. Degelijk geluid, comfortabel dragen en een microfoon die voldoende is.
Goede draadloze headset. Geen problemen mee gehad, de batterij gaat lang mee, bluethooth stoort niet ondanks dat ik ook een draadloze muis en toetsenbord gebruik. Microfoon is duidelijk (aldus mede-gamers) en de over-ear-headphone is prettig qua demping. Ben blij dat ik iets meer heb uitgegeven waardoor je (als het goed is) niet elke paar jaar een nieuwe hoeft te kopen omdat het product verslijt.
Ik hoor minimaal 10x per sessie disconnected, connected, disconnected, connected... en dat terwijl ik 30cm van mijn computer met de dongel af zit. De headset heeft een tijdje iets beter gewerkt ZONDER software van HyperX (NGenuity) maar helaas is daar ook een einde aan gekomen. Hoe perfect een draadloze headset ook is op andere gebieden, als de verbinding blijft wegvallen heb je er niks aan. Zonde.
Perfecte headset, buiten het feit dat ik regelmatig een paar seconde wegval tijdens het gamen. Op Discord horen mijn maten me af ten toe voor een paar woorden niet en het lijkt erop dat ik niet opneem.
Fijne stevige draadloze headset met goede microfoon. Klinkt goed, met wat EQ werk klinkt hij zeer goed.