Review door de redactie

Door Donovan Kerssenberg - Redacteur 1 maart 2023

OnePlus 11 - Korting komt met compromissen

De OnePlus 11 is een fijn, snel toestel om mee te werken, al zijn er wel wat concessies gedaan ten opzichte van het vorige model om de prijs te drukken en zo een gulden middenweg te creëren. Hierdoor heeft deze smartphone in tegenstelling tot zijn voorlopers niet alleen wat upgrades, maar ook wat downgrades gekregen. Zo heeft het toestel betere camera’s dan zijn voorganger en een krachtige Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-soc. De accu hoeft maar een half uurtje aan de lader om volledig te worden opgeladen. De concessies die zijn gedaan, zie je terug in waterdichtheid (IP64), een tragere USB-poort, niet draadloos kunnen opladen en minder camerafuncties. Voor de rest is het toestel een mooie middenmoter als we kijken naar het scherm. Als de concessies voor jou geen dealbreakers zijn, heb je voor 819 euro een mooie, krachtige smartphone. Lees verder »

Reviews door gebruikers

Toon reviews van:
Nick DH
26 februari 2024 Rapporteer Product gekocht

OnePlus 11, 8GB ram, 128GB opslag Zwart

niet beter te vinden voor deze prijs als je de beste hardware wilt voor zo goedkoop mogelijk is dit de beste telefoon. software is ook goed en uitgebreid. zelf ga ik nooit meer terug naar een samsung

Pluspunten

• mooi design
  • snelle oplader
  • lange accuduur
  • snelle CPU
  • uitgebreide software
  • goede prijs/kwaliteit (500eu)

Minpunten

• helderheid
  • cameras
  • niet waterdicht

JorritCraw
9 juni 2023 Rapporteer Product gekocht

OnePlus 11, 16GB ram, 256GB opslag Zwart

Erg goede telefoon voor een aantrekkelijke prijs(mede door pre-order bonus en inruil actie). Ik doe ongeveer 24-27 uur met een volle batterij. De groothoek-en normale camera vind ik goed, selfie camera is iets minder.

Pluspunten

• Snel
  • Goede batterij
  • Prijs
  • Normale camera

Minpunten

• Selfie camera

Heb jij ook een OnePlus 11, 8GB ram, 128GB opslag Zwart?