Prijs
€ 688,-
Specificaties 11" • 2560x1600 • 128GB • Android 12.0 - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

Door Donovan Kerssenberg - Redacteur 3 juni 2022

Samsung Galaxy Tab S8-serie - Groot, groter, grootst

De Samsung Galaxy Tab S8 is voorzien van een 11"-lcd-scherm met een verversingssnelheid van 120Hz. De kleurweergave en helderheid zijn bovengemiddeld goed. De krachtige Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 maakt van deze tablet een snelheidsduivel. De software draait vloeiend en de tablet kan zware apps en games zonder problemen uitvoeren. Een laptopvervanger willen we de tablet niet noemen, zelfs niet als de toetsenbordhoes in combinatie met DeX wordt gebruikt, maar het komt wel heel dichtbij. Lees verder »

Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
Toon reviews van:
floris055 17 maart 2022 Product gekocht

Samsung Galaxy Tab S8 Wi-Fi, 128GB opslag Grafiet

Door een aantrekkelijke preorder deal heeft deze Tab S8 mijn S7 vervangen. De tablet is snel, veelzijdig, lichtgewicht en heeft een handig formaat.

Pluspunten

• Snel
  • Mooie behuizing
  • Erg goed scherm (lagere latency dan de tab S7)
  • Samsung dex
  • Micro SD slot
  • Batterijduur
  • Pen meegeleverd

Minpunten

• Geen lader meegeleverd (wel een lange kabel)
  • Dure officiële accessoires

jwgerrits Newbie 4 april 2023 Product gekocht

Samsung Galaxy Tab S8 Wi-Fi, 256GB opslag Grafiet

Heb de Tab S8 gekocht bij de mediamarkt,En nu kan ik hem alweer omruilen zwarte vlek rechtsonder in beeld.
Met de Tab s7 kreeg ik na een dik jaar een witte vlek in het scherm. op het product heb ik zelf niks aan te merken maar Samsung mag wel is wat aan die vlekken doen in het scherm

Pluspunten

• prima

Minpunten

• vlekken in het scherm

oli4100 17 februari 2023 Product gekocht

Samsung Galaxy Tab S8 Wi-Fi, 128GB opslag Grafiet

Goede tablet met een snel en mooi scherm. Ik vond hem alleen te klein en heb hem omgewisseld voor de s8+.

Pluspunten

• Bouwkwaliteit
  • Goed scherm
  • Lange batterijduur (1 dag+ kun je halen met normaal gebruik)

Minpunten

• Bugs in Android (toch best wat apps die nog niet lekker werken op Android Tablet)
  • Geen OLED; ik dacht dat ik dat niet miste totdat ik deze inruilde voor de s8+ vanwege de grootte en vooral in het donker is de OLED echt veel beter.
  • Geen goede keyboard cover beschikbaar. De beste is (imho) die van de S7, maar die is moeilijk verkrijgbaar en beschermt de tablet niet in de hoeken.

-Dylo 14 juli 2022 Product gekocht

Samsung Galaxy Tab S8 Wi-Fi, 128GB opslag Roze

Jammer dat de S8+/Ultra qua formaat echt te groot worden voor een tablet naar mijn mening, anders had ik de S8+ graag gekocht voor het OLED scherm. Desalniettemin is dit scherm echt heel goed. Speakers top, voor 50 euro extra kreeg ik een keyboard case erbij, S-Pen is prima.

Pluspunten

• Prachtig scherm
  • 4 speakers
  • Batterij
  • Samsung Dex
  • S Pen
  • Snapdragon 8 Gen 1
  • Uitbreidbaar geheugen
  • Toetsenbord (actie voor 50 euro extra)

Minpunten

• Koptelefoonaansluiting
  • Formaat (S8+)

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Samsung Galaxy Tab S8 Wi-Fi, 128GB opslag Grafiet?

Tweakers maakt gebruik van cookies

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren