€ 37,72 bij CAPS

Review door de redactie

Door Willem de Moor - Redacteur 3 juli 2023

Powerbanks 2023 - Extra prik op vakantie

De RealPower-powerbank was scoort een Great Value-award in onze 2023-roundup powerbanks. De powerbank ondersteunt vrij veel laadprotocollen, waardoor je apparaten van diverse fabrikanten snel kunt laden. De PB-20000PD+ is vrij snel opgeladen en levert aardig vermogen op zijn poorten. Er is ook een display dat de resterende capaciteit vermeldt. De groene en blauwe versies zijn aantrekkelijk geprijsd, maar voor de zwarte betaal je gek genoeg een tientje meer. Lees verder »

Lees de uitgebreide review en reacties

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikersscore 1,0 1 van 5 sterren
5 van 5 sterren
4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Er zijn nog geen productreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
22 juni 2025 Rapporteer
Product gekocht

RealPower PB-20000PD+ Zwart

Net als bij Marcelge was dit ook bij mij het geval. De eerste was bij het tweede gebruik kapot. Ook ik kreeg een nieuwe, en die ging ongeveer 5 keer mee totdat ook die kapot ging.

In beide gevallen hetzelfde probleem: de powerbank is 100% opgeladen, je koppelt je telefoon eraan en het doet opeens helemaal niets meer. Het laat geen accustatus zien en laadt je apparaat niet op.

Pluspunten

• Goede prijs

Minpunten

• Gaat snel kapot

1 van 5 sterren (Waardeloos)
13 november 2024 Rapporteer
Product gekocht

RealPower PB-20000PD+ Midnight Green

Besteld. Was na een dag kapot. Nieuwe ontvangen. Deze ging na drie maanden kapot.

Pluspunten

• Goede prijs

Minpunten

• Gaat kapot

1 van 5 sterren (Waardeloos)

Heb jij ook een RealPower PB-20000PD+ Navy Blue?