Top scherm, maar net niet perfect
Er zitten veel toffe features op, maar niet alles is even goed uitgedacht
Heerlijk scherm om dagelijks op te gamen en te werken. De kleuren, het contrast en helderheid zijn indrukwekkend te noemen en door de metalen voet staat het scherm als een huis. De power cable is wat aan de korte kant en de afwezigheid van ingebouwde speakers is wel jammer.
Een snelle fijne monitor met veel mogelijkheden. voor mij de ideale combinatie van hoge refresh rate (170Hz) snelle reactietijd (1ms) en dat met 1440p. Dit scherm laat mij overstappen van een ultrawide iets wat ik nooit verwacht had.
De monitor is gericht op gaming en dat is ook precies waar de monitor in uitblinkt.
De verversingssnelheid behoort bij de hoogste van de huidige markt tegen een nog betaalbare prijs.
De monitor is een prima optie voor de tweaker die veel menu opties wil. Een snel scherm voor gaming en toch ook voldoende kwaliteit biedt voor het kijken van films of series. De RGB verlichting aan de achterkant is uit te schakelen.
De monitor heeft een uitgebreide featureset die heel geschikt is voor te gamen. Het heeft een scherpe resolutie, hoge helderheid, kleurweergave en uitstekende kijkhoeken. Ook de bouwkwaliteit is op punt gezet. Helaas heb ik niet altijd het maximale eruit kunnen halen o.a. door problemen met verversingssnelheid via HDMI.
Voor de gamer met een stevige pc is dit een mooie monitor. Echter: de bouwkwaliteit valt tegen en als je pc niet boven de 144 fps komt is hij prijs-technisch niet zo interessant.
Een mooi scherm met een goede kleurweergave, snelle refreshrate en RGB verlichting.
De monitoring voelt degelijk aan en wiebelt niet op zijn voet, iets wat ik bij andere schermen wel heb meegemaakt.
Heel blij met de monitor. Het scherm geeft na paar maanden nog steeds geen problemen. De IPS-glow is zeker wel aanwezig, maar dit merk je niet als je op het internet zit, echter soms wel als je een film aan het kijken bent. Maar als je wilt dat dit weggaat, dan moet je een OLED kopen, die veel duurder is.
De kleuren zijn heel mooi, HDR is niet geweldig maar dat viel te verwachten.
Ook een mooie poot zit er onder, bijna helemaal van metaal gemaakt, waardoor die zeer stevig is. Echter is de poot wel erg groot, maar heb er zelf geen last van ivm de afstand tussen mij en de monitor.
Al met al heel erg tevreden over de kwaliteit van de monitor, zou het zeker opnieuw kopen.