Xiaomi Mi TV Stick 8GB

Prijs
€ 40,95
Specificaties WiFi • 8GB - Bekijk alle specificaties
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
7
Score: 4
6
Score: 3
3
Score: 2
4
Score: 1
1
+2
bkor 6 augustus 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

Ik heb deze gekocht omdat ik een extra Chromecast wilde. Ik maak geen gebruik van Netflix of vergelijkbaar. Aangezien ik deze kon kopen voor 27 EUR (goedkoper dan een Chromecast) kocht ik deze.

Pluspunten

  • H265 ondersteuning
  • Afstandbediening op Bluetooth
  • Prijs/kwaliteit is top!

Minpunten

  • Wordt behoorlijk warm
  • Vereist 1A USB uitgang op tv
  • Veel trager met opstarten dan een Chromecast
  • Lengte van de stick is problematisch (schuin in de HDMI ingang)
  • Casten met VLC werkt (nog?) niet goed
  • Soms behoorlijk traag
  • Functionaliteit is beperkt zonder Google account
  • Slechte Wifi verbinding

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 3
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5

+2
bartlijdsman 6 december 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

Prima stick om ieder scherm in huis slim te maken. Bekijk de volledige video voor de review!

Pluspunten

  • Goedkoop
  • ‘Schone’ Android TV
  • Afstandsbediening
  • Ondertiteling loopt synchroon

Minpunten

  • Soms moet je even wachten

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4

+2
geert_schrijver 18 september 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

Gekocht als vervanging van Chromecast & Raspberry Pi met Kodi. Mooie alles-in-1 oplossing, gemakkelijk te installeren en te bedienen! Speelt Netflix in HD, in tegenstelling tot andere "Chinese" mediaplayers. Werkt op Android TV, daardoor veel apps beschikbaar, waaronder Ziggo Go.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Vervangt chromecast en Raspberry Pi met Kodi
  • Veel apps in Android Store, waaronder Ziggo Go

Minpunten

  • Geen 4K (maar heb ik niet nodig)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5

+2
Polimport 6 maart 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

Uitstekend en goedkoop apparaatje dat mogelijk overgevoelig voor storingen is. Maakt voor weinig geld smarter dan de meeste smarttv's.

Pluspunten

  • Alle mogelijkheden in 1 goedkoop systeem
  • Werkt verrassend soepel

Minpunten

  • Werkt hard, maar is na een KO lang buiten westen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Geluidskwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4

+1
HTT-Thalan 29 december 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

Zonder uitzondering een van de meest waardeloze producten die ik de laatste jaren heb gekocht.

Pluspunten

  • ik moet een pluspunt ingeven?

Minpunten

  • sloom
  • word warm
  • onstabiel

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 2
Gebruiksgemak Score: 1
Beeldkwaliteit Score: 4

+1
OneTimer 10 december 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

Prima product om de TV makkelijk (weer) smart te maken.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Android TV
  • Afstandsbediening meegeleverd
  • Easy setup

Minpunten

  • Geen batterijen meegeleverd

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5

+1
Michael Knight 24 juli 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

De Xiaomi Mi TV stick is in feite de (eerder uitgebrachte) Mi TV Box S (beperkt 4K) in een kleiner jasje met een 1080P (FullHD) beperking.

Pluspunten

  • Snelle installatie
  • Uitstekende performance voor 2/3 tientjes
  • Ondersteunt AndroidTV met Playstore, update bij installatie!

Minpunten

  • Afstandsbediening 'oogt wat plastic'
  • Geen batterijen meegeleverd voor AB
  • Beperkt geheugen bij intensief gebruik, live previews uitschakelen is een prima oplossing.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5

LNDN 3 november 2022 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

Tijdens Google Play updates loopt de Mi Stick helemaal vast. Veel apps draaien slecht en ook Home Assistant integratie is ruk doordat hij niet op standby kan, maar altijd helemaal uit. HDMI-CEC werkt voor geen meter meer na de updates.

Pluspunten

  • Plug and play
  • Snelle manier om TV smart te maken

Minpunten

  • Te weinig processing power.
  • Geen Ethernet aansluiting
  • geen USB-C
  • HDMI-CEC werkt slecht/niet

Eindoordeel

Score: 2
jolindenNewbie 22 september 2022 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

Thuis geprobeerd in combinatie met een monitor. Werkt prima. Als in in mijn camper wifi maak met mijn Iphone ziet de MI stick het wifi netwerk niet. Ik ben benieuwd of anderen ook deze ervaring hebben opgedaan.

Pluspunten

  • Prijs

Minpunten

  • Probleem met verbinden WiFi

Eindoordeel

Score: 3
hanscnossen 4 april 2022 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

Ik heb deze stick gekocht sinds een internet only abonnement. NPO+, Netflix, HBO MAX, Youtube en casten gaan goed. Stick loopt 1 à 2 keer per week vast. Voor dit geld, stoort me dat niet. Bij een mediaspeler van meer dan €100 vind ik een ander verhaal.

Pluspunten

  • Doet wat ie moet doen
  • goede prijs/kwaliteit verhouding
  • wifi verbinding stabiel
  • AB met bluetooth

Minpunten

  • 1-2 per week instabiel
  • knoppen AB maken klikgeluid

Eindoordeel

Score: 4
Koos DraadloosNewbie 3 maart 2022 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

Ideaal om je TV smarter te maken

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Veel apps beschikbaar

Minpunten

  • Loopt steeds vast, ook na reset en update
  • Disney reclame niet uit te zetten
  • Niet alles uit playstore beschikbaar voor stick, soms wel bij sideload buiten de store

Eindoordeel

Score: 3
Yannick_ 22 maart 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

heel fijn product zeker voor de prijs je kan er ook live tv op kijken via de ziggo app en opnames terug bekijken alle bekenden apps staan derop netflix,disney,videoland en rainway

Pluspunten

  • android tv
  • ziggo tv
  • goedkoop
  • bijna alle bekende apps

Minpunten

  • 1GB ramm
  • geen play/pauze knop
  • geen airplay
  • geen 4K

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Geluidskwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 3
Ultimo 18 maart 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

Google Chromecast met Google TV (van 100euro!) killer! Dumb tv hiermee smart gemaakt, door CEC kom ik met 1 AB van de tv weg. Perfecte oplossing voor de slaapkamer.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • HDMI CEC
  • 5ghz wifi

Minpunten

  • Bijgeleverde AB heeft een knoopcel.(ik gebruik deze AB niet)

Eindoordeel

Score: 5
chestertjuh 4 maart 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

Prima HDMI stick om van je tv of monitor een smart tv te maken. Setup is snel en eenvoudig en alle apps werken prima. Het is niet razendsnel maar snel genoeg voor de prijs. Voldoet ruim aan mijn verwachtingen. Komt ook met alle benodigde accessoires. Een aanrader!

Pluspunten

  • Snel genoeg
  • Makkelijke installatie
  • Goedkoop
  • Kwalieit
  • Accesoires

Minpunten

  • Produceert hitte
  • Geen 4K model beschikbaar

Eindoordeel

Score: 5
paupau 27 februari 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

IPV Chromecast 2018 of raps pi geweldig apparaatje. nu 2 maanden in bezit is nog steeds geweldig 1 app gebruiken per keer voorkomt overhitting

Pluspunten

  • Heeft afstands bediening
  • Veel Apps (Google Play)
  • binnen mum van tijd ingesteld DMV android telefoon koppeling
  • Ziggo Go app uitzending gemist enz..
  • met google assistant bediening met spraak te bedienen
  • adv vrije youtube (na installatie van Smart youtube

Minpunten

  • geen batterijen bijgeleverd

Eindoordeel

Score: 5
MR_VIPER 25 februari 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

Prima product. Had ik veel eerder moeten aanschaffen. Vervangt en gaat mijn RPi's vervangen als media speler voor domme TV's. Denk dat ik er ook één als EDC ga aanschaffen.

Pluspunten

  • Handzaam
  • HDMI extender kabeltje
  • Fijne compacte remote
  • Sneller als mijn Android TV

Minpunten

  • USB kabel had langer gemogen als adapter gebruikt wordt
  • Geen batterijen voor remote in verpakking

Eindoordeel

Score: 5
tweakradje 30 november 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

Heb er 2 draaien. 1 Gb RAM is te weinig: onnodige sys apps disablen en nodige (wifi) tweaks in global settings, etc. Voeding is erg kritisch. Voeding minstens 1000 mA anders reboot. Toch is het een vermakelijk en bruikbaar apparaat voor onder de 30 euro.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • BT remote
  • 2.4 en 5 Ghz Wifi
  • Android TV 9
  • Adb over wifi staat standaard aan
  • Voor weinig Android TV via HDMI

Minpunten

  • FW nog niet af
  • Geen root mogelijk
  • BT headphone beperkt tot 1
  • Geen ext USB (otg) mogelijk

Eindoordeel

Score: 4
ikkuhqhp 5 november 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

Valt vies tegen. De stick lijkt net niet krachtig genoeg en hapert vaak en apps zoals Plex en NPO lopen simpelweg vast. Na de laatste vastloper start hij ook niet meer op. Al met al net niet bruikbaar tenzij je zeker weet dat je alleen heel lichte apps gaat draaien.

Pluspunten

  • Goedkoop

Minpunten

  • Instabiele software
  • Te traag

Eindoordeel

Score: 2
MaDiblo 3 november 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

Ik heb deze stick gekocht om de inmiddels redelijk verouderde ingebouwde smart tv functionaliteit van mijn tv te vernieuwen. Tot nu toe alleen getest met Plex en Ziggo Go en dat werkt zonder klachten. De interface is af en toe wat schokkerig maar dat is te verwachten voor de prijs.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Prijs
  • Bluetooth afstandsbediening
  • Speelt alle moderne formaten af
  • 5GHz wifi ondersteuning

Minpunten

  • Interface aan de trage kant
  • Alleen te gebruiken met streamingsdiensten (geen USB)

Eindoordeel

Score: 5
Xaio 30 augustus 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

De eerste indruk: De Mi Stick is traag, ook al heb ik de previews uitgezet. Het de-installeren van Spotify tv koste bijvoorbeeld 55s (dacht zelfs dat die was vastgelopen). Voice assistance werkt soms niet (re-start vereist). Je kan beter 1 tientje meer uitgeven voor de Mi Box S.

Pluspunten

  • Andriod TV
  • Steam link werkt
  • Prijs (3 tientjes bij aanbieding)

Minpunten

  • Traag + vastlopers
  • Ziet mijn 5 GHz Wifi netwerk niet
  • Microfoon werkt niet (opnieuw opstarten)
  • LAN adapter Micro USB adapter werkt niet
  • TV kan ik niet met de Mi remote uitzetten
  • Af en Toe tijd nodig om de remote te vinden na koude start

Eindoordeel

Score: 2
2green 24 augustus 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

Werkt minder goed dat de voorloper en het model daarvoor de mibox 3 en mi box 4s

Pluspunten

  • Klein
  • Goedkoop (26 euro)
  • Afstandbediening met snelstart knoppen voor Netflix en primetv

Minpunten

  • Vaak niet met remote aan te zetten zonder voeding los te halen
  • Ondertitels van Netflix en prime tv lopen soms asynchroon
  • Trager dan zijn voorlopers, zelfs pauzeren duurt bijna 2 tellen soms
  • Micro USB aansluiting

Eindoordeel

Score: 2
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Xiaomi Mi TV Stick 8GB?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers is samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer onderdeel van DPG Media B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee