Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
16 reviews

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
7
Score: 4
6
Score: 3
0
Score: 2
3
Score: 1
0
+2
bkor 6 augustus 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

Ik heb deze gekocht omdat ik een extra Chromecast wilde. Ik maak geen gebruik van Netflix of vergelijkbaar. Aangezien ik deze kon kopen voor 27 EUR (goedkoper dan een Chromecast) kocht ik deze.

Pluspunten

  • H265 ondersteuning
  • Afstandbediening op Bluetooth
  • Prijs/kwaliteit is top!

Minpunten

  • Wordt behoorlijk warm
  • Vereist 1A USB uitgang op tv
  • Veel trager met opstarten dan een Chromecast
  • Lengte van de stick is problematisch (schuin in de HDMI ingang)
  • Casten met VLC werkt (nog?) niet goed
  • Soms behoorlijk traag
  • Functionaliteit is beperkt zonder Google account

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 3
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5

+2
geert_schrijver 18 september 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

Gekocht als vervanging van Chromecast & Raspberry Pi met Kodi. Mooie alles-in-1 oplossing, gemakkelijk te installeren en te bedienen! Speelt Netflix in HD, in tegenstelling tot andere "Chinese" mediaplayers. Werkt op Android TV, daardoor veel apps beschikbaar, waaronder Ziggo Go.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Vervangt chromecast en Raspberry Pi met Kodi
  • Veel apps in Android Store, waaronder Ziggo Go

Minpunten

  • Geen 4K (maar heb ik niet nodig)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5

+2
bartlijdsman 6 december 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

Prima stick om ieder scherm in huis slim te maken. Bekijk de volledige video voor de review!

Pluspunten

  • Goedkoop
  • ‘Schone’ Android TV
  • Afstandsbediening
  • Ondertiteling loopt synchroon

Minpunten

  • Soms moet je even wachten

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4

+1
Michael Knight 24 juli 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

De Xiaomi Mi TV stick is in feite de (eerder uitgebrachte) Mi TV Box S (beperkt 4K) in een kleiner jasje met een 1080P (FullHD) beperking.

Pluspunten

  • Snelle installatie
  • Uitstekende performance voor 2/3 tientjes
  • Ondersteunt AndroidTV met Playstore, update bij installatie!

Minpunten

  • Afstandsbediening 'oogt wat plastic'
  • Geen batterijen meegeleverd voor AB
  • Beperkt geheugen bij intensief gebruik, live previews uitschakelen is een prima oplossing.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5

+1
OneTimer 10 december 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

Prima product om de TV makkelijk (weer) smart te maken.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Android TV
  • Afstandsbediening meegeleverd
  • Easy setup

Minpunten

  • Geen batterijen meegeleverd

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Geluidskwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5

+1
Polimport 6 maart 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

Uitstekend en goedkoop apparaatje dat mogelijk overgevoelig voor storingen is. Maakt voor weinig geld smarter dan de meeste smarttv's.

Pluspunten

  • Alle mogelijkheden in 1 goedkoop systeem
  • Werkt verrassend soepel

Minpunten

  • Werkt hard, maar is na een KO lang buiten westen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Design Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Geluidskwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4

Yannick_ 22 maart 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

heel fijn product zeker voor de prijs je kan er ook live tv op kijken via de ziggo app en opnames terug bekijken alle bekenden apps staan derop netflix,disney,videoland en rainway

Pluspunten

  • android tv
  • ziggo tv
  • goedkoop
  • bijna alle bekende apps

Minpunten

  • 1GB ramm
  • geen play/pauze knop
  • geen airplay
  • geen 4K

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Geluidskwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 3
Ultimo 18 maart 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

Google Chromecast met Google TV (van 100euro!) killer! Dumb tv hiermee smart gemaakt, door CEC kom ik met 1 AB van de tv weg. Perfecte oplossing voor de slaapkamer.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • HDMI CEC
  • 5ghz wifi

Minpunten

  • Bijgeleverde AB heeft een knoopcel.(ik gebruik deze AB niet)

Eindoordeel

Score: 5
chestertjuh 4 maart 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

Prima HDMI stick om van je tv of monitor een smart tv te maken. Setup is snel en eenvoudig en alle apps werken prima. Het is niet razendsnel maar snel genoeg voor de prijs. Voldoet ruim aan mijn verwachtingen. Komt ook met alle benodigde accessoires. Een aanrader!

Pluspunten

  • Snel genoeg
  • Makkelijke installatie
  • Goedkoop
  • Kwalieit
  • Accesoires

Minpunten

  • Produceert hitte
  • Geen 4K model beschikbaar

Eindoordeel

Score: 5
paupau 27 februari 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

IPV Chromecast 2018 of raps pi geweldig apparaatje. nu 2 maanden in bezit is nog steeds geweldig 1 app gebruiken per keer voorkomt overhitting

Pluspunten

  • Heeft afstands bediening
  • Veel Apps (Google Play)
  • binnen mum van tijd ingesteld DMV android telefoon koppeling
  • Ziggo Go app uitzending gemist enz..
  • met google assistant bediening met spraak te bedienen
  • adv vrije youtube (na installatie van Smart youtube

Minpunten

  • geen batterijen bijgeleverd

Eindoordeel

Score: 5
MR_VIPER 25 februari 2021 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

Prima product. Had ik veel eerder moeten aanschaffen. Vervangt en gaat mijn RPi's vervangen als media speler voor domme TV's. Denk dat ik er ook één als EDC ga aanschaffen.

Pluspunten

  • Handzaam
  • HDMI extender kabeltje
  • Fijne compacte remote
  • Sneller als mijn Android TV

Minpunten

  • USB kabel had langer gemogen als adapter gebruikt wordt
  • Geen batterijen voor remote in verpakking

Eindoordeel

Score: 5
tweakradje 30 november 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

Heb er 2 draaien. 1 Gb RAM is te weinig: onnodige sys apps disablen en nodige (wifi) tweaks in global settings, etc. Voeding is erg kritisch. Voeding minstens 1000 mA anders reboot. Toch is het een vermakelijk en bruikbaar apparaat voor onder de 30 euro.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • BT remote
  • 2.4 en 5 Ghz Wifi
  • Android TV 9
  • Adb over wifi staat standaard aan
  • Voor weinig Android TV via HDMI

Minpunten

  • FW nog niet af
  • Geen root mogelijk
  • BT headphone beperkt tot 1
  • Geen ext USB (otg) mogelijk

Eindoordeel

Score: 4
ikkuhqhp 5 november 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

Valt vies tegen. De stick lijkt net niet krachtig genoeg en hapert vaak en apps zoals Plex en NPO lopen simpelweg vast. Na de laatste vastloper start hij ook niet meer op. Al met al net niet bruikbaar tenzij je zeker weet dat je alleen heel lichte apps gaat draaien.

Pluspunten

  • Goedkoop

Minpunten

  • Instabiele software
  • Te traag

Eindoordeel

Score: 2
MaDiblo 3 november 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

Ik heb deze stick gekocht om de inmiddels redelijk verouderde ingebouwde smart tv functionaliteit van mijn tv te vernieuwen. Tot nu toe alleen getest met Plex en Ziggo Go en dat werkt zonder klachten. De interface is af en toe wat schokkerig maar dat is te verwachten voor de prijs.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Prijs
  • Bluetooth afstandsbediening
  • Speelt alle moderne formaten af
  • 5GHz wifi ondersteuning

Minpunten

  • Interface aan de trage kant
  • Alleen te gebruiken met streamingsdiensten (geen USB)

Eindoordeel

Score: 5
Xaio 30 augustus 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

De eerste indruk: De Mi Stick is traag, ook al heb ik de previews uitgezet. Het de-installeren van Spotify tv koste bijvoorbeeld 55s (dacht zelfs dat die was vastgelopen). Voice assistance werkt soms niet (re-start vereist). Je kan beter 1 tientje meer uitgeven voor de Mi Box S.

Pluspunten

  • Andriod TV
  • Steam link werkt
  • Prijs (3 tientjes bij aanbieding)

Minpunten

  • Traag + vastlopers
  • Ziet mijn 5 GHz Wifi netwerk niet
  • Microfoon werkt niet (opnieuw opstarten)
  • LAN adapter Micro USB adapter werkt niet
  • TV kan ik niet met de Mi remote uitzetten
  • Af en Toe tijd nodig om de remote te vinden na koude start

Eindoordeel

Score: 2
2green 24 augustus 2020 Product gekocht

Xiaomi Mi TV Stick 8GB

Werkt minder goed dat de voorloper en het model daarvoor de mibox 3 en mi box 4s

Pluspunten

  • Klein
  • Goedkoop (26 euro)
  • Afstandbediening met snelstart knoppen voor Netflix en primetv

Minpunten

  • Vaak niet met remote aan te zetten zonder voeding los te halen
  • Ondertitels van Netflix en prime tv lopen soms asynchroon
  • Trager dan zijn voorlopers, zelfs pauzeren duurt bijna 2 tellen soms
  • Micro USB aansluiting

Eindoordeel

Score: 2
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Xiaomi Mi TV Stick 8GB?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True