Prijs |
Specificaties | 13,3" • 1920x1080 • 512GB • AMD Ryzen 5 - Bekijk alle specificaties |
HP's Envy x360 met AMD's nieuwe Ryzen-apu is een snelle convertible in een compacte, stevige metalen behuizing, met een uitstekende accuduur van ruim dertien uur. De kleine afmetingen vormen geen grote beperkingen voor de Ryzen-hexacore. Er is wel een beetje throttling bij langdurige belasting, maar de snelheid neemt niet drastisch af. Het scherm is helder, heeft een hoog contrast én goede kleurweergave. De configuratie met 8GB ram en 512GB opslag biedt veel waar voor je geld, maar het is niet mogelijk om het geheugen uit te breiden. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Je betaalt wat meer, voor een apparaat met nette specs en een goede bouwkwaliteit. Klein handzaam formaat, stevige case, scherm met mooie kleuren en performance die goed is.
Prijs | Score: 3 |
Ergonomie | Score: 4 |
Warmte en geluid | Score: 3 |
Mobiliteit en accuduur | Score: 4 |
I like it . Honestly, after I purchase the Laptop I found it slick modern/
Fijn product! Snel, goed gebouwd, mooi scherm en een lange batterijduur.
Dit is een geweldige laptop voor deze prijs. Ik heb hem voor 820 euro bij de HP store gekocht. Snelle processor en mooi scherm. Ik hoor wel wat coil whine bij het opstarten.
Echt compact laptopje, de 8GB tot nu toe geen belemering waar ik erg verbaasd over ben. Verder zijn de 6cores super snel! en voor het geld echt een koopje! Afwerking en formaat moet je echt in 't echt zien, want youtube videos ed. daar kwam dit bij mij niet over.
Goed en complete 2 in 1 laptop met vooral een goed scherm met hoge helderheid.
Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,