Tweakers
Tweakers
De Samsung Galaxy S20 is compactste high-end smartphone in de S-serie. Toch is hij vrijwel even compleet als de S20+, al is de accuduur wat minder. Die is echter wel een stap vooruit ten opzichte van de S10. Het camerasysteem mag er wezen en het ontwerp van de Galaxy S-serie heeft zich inmiddels bewezen, maar het is misschien niet zo spannend meer door een gebrek aan vernieuwing. De hogere verversingssnelheid laat het toestel daarnaast soepel aanvoelen. De ontgrendeling kan soepeler, weten we van sommige andere toestellen, maar verder laat deze smartphone maar weinig steken vallen. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Gemiddelde gebruikersscore
De kwaliteiten van cameras, processor, batterij en android implementatie zijn in andere reviews uitgebreid geanalyseerd. Het is een geweldige telefoon voor iemand die van een wat oudere galaxy S serie telefoon komt.
Er is echter een heel groot minpunt, dat helaas geldt voor bijna alle smartphones met deze capaciteiten.
Tegenvaller, uiteindelijk andere telefoon gekocht.
Fantastisch goede camera en een mooi scherm, snel en degelijk.
Helaas ook nadelen, de fingerprint reader werkt zeer matig, veel bloatware en de Samsung interface is zeker geen verbetering tov stock Android en een zeer slecht bereik. Hierdoor is de prijs/kwaliteit niet oke.
Ik kreeg dit toestel van mijn werk na een one-plus 6. Ik was super optimistish maar al snel bleek de vinger scanner
en de gezichts herkenning traag. De accu duur is niet al te best zelf op 60Hz. Nu is deze hier gevallen met hoesje en toch geen barsten zeker.
De S20 is een prima toestel dat fijn werkt en vooral een prachtig scherm met 120Hz heeft. De interface is snel en de camera top. Alleen de batterij had echt stukken beter gekund: na een dag intensief gebruik is deze nagenoeg leeg. Bij normaal gebruik haalt ie anderhalve dag.
De hele UI beleving, alles wat gewoonweg werkt en doet wat het hoort te doen zonder gekke instellingen. Ook de Camera is netjes en maakt zeer goede foto's.