Reviews door gebruikers

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren

Inleiding: Ik heb deze behuizing gekocht om mijn simpele thuisserver in te huisvesten. Dit is een redelijk zuinig systeem van mini-itx-formaat, dat niet teveel hitte produceert. De reden voor aanschaf waren: de prijs, het formaat en de voeding. Specs: Ondersteunde moederbordformaten: mini-itx Afmetingen (BxHxD): 202 x 97 x 273 Drive-bays: 1x hdd (3,5”/2,5”) 1x slimline optical Voeding: 90w DC-DC intern, 80w AC-DC adapter, effectief dus 80w Voeding-aansluitingen: 1x 20pins mobo stekker, 1x 4polige P4 stekker, 1x molex, 1x naar slimline optical verloopje Front-aansluitingen: 2x usb, 1x firewire (IEEE1394), mic ingang en line-out Uitbreidingsloten: 1x PCI32 (is een riser card voor nodig, los te verkrijgen)...

Pluspunten

• kwaliteit & afwerking is goed
  • voeding met adapter zonder fan
  • meegeleverde casefan is stil
  • prijs

Minpunten

• geen sata-power
  • plakbare pootjes laten los
  • moederbord met slechts 3 vd 4 schroefjes vast te zetten (adapter aansluiting zit in de weg)

15 september 2010 Rapporteer

Aanleiding: Zoals zovelen wou ik een mediacentertje hebben, mocht best klein zijn en mijn eis was dat een mediacenter extreem zuinig moet zijn en snel klaar moet staan, Het moest er natuurlijk ook goed uitzien en zo klein mogelijk aangezien ik al genoeg apperatuur heb dat plek inneemt. Keuze componenten: Ik had al veel gelezen over via's EPIA lijn, erg leuke dingetjes; andere moederborden en processoren waren niet geschikt, dan zou m'n mediacenter zon 60/70 watt verbruiken tegenover maximaal 25 watt nu. Nou we hebben dus een EPIA aangeschaft, met composiet/dvi/vga/s-video/tulp audio en een netwerkverbindingkje, de snelheid van het netwerk was niet zo van belang, fast ethernet is genoeg. 1,5GHz moet voldoende zijn om dvd's af...

Pluspunten

• Aan alles is gedacht, niets is echt moeilijk te doen.
  • Mooie afwerking.
  • degelijke behuizing, goed ontworpen.
  • alles past echt PRECIES!.

Minpunten

• Schroefjes zijn van lage kwaliteit. (min of meer opgelost met levering nieuwe schroefjes).
  • Blauw indicatielampje geeft teveel licht, moet je dan ook zwart maken enigzins.
  • Rubberen voetjes zijn niets en vliegen er toch vanzelf af. (is opgelost).

15 augustus 2008 Rapporteer

Omdat er nog geen review is van dit caseje, en er zijn niet zoveel itx cases, hierbij een korte review.
Caseje gaat gebruikt worden als muziekapparaat, aangesloten op mijn dagelijkse monitor en (via KVM switch) tobo en muis, zodat wanneer ik tijden niet achter mijn gewone pc zit, toch naar muziek kan luisteren zonder dat mijn gewone enegieslurper aanstaat.
Doos + inhoud
Geheel komt in een ruime doos. Er zitten allerhande kabels bij, ik zie wat ata en voedingsgrut. Eigenlijk zitten alle kabels er wel in, op 1 minpuntje na: geen satavoedingskabeltje. Is even een domper, want nu moet ik dat morgen dus gaan halen. Verder compleet, ook met 80mm fan, zelfs rubberen voetjes (zelf opplakken), en een 'schuin-zet-standaard'.
Wat mist...

Pluspunten

• Uiterlijk oogt degelijk en mooi.
  • Installatiegemak.
  • Bouwkwaliteit
  • Prijs

Minpunten

• Geen handleiding meegeleverd
  • Geen risercard meegeleverd
  • Geen sata-voedingskabeltje meegeleverd.

Niet de beste bouwkwaliteit ooit, en niet overcompleet. Als je geen hoge eisen stelt en een klein kastje nodig hebt is het op zich geenn slechte keuze. Kan hem alleen aanraden als het budget de beperkende factor is.

Pluspunten

• Niet spotgoedkoop, maar wel een lage prijs voor een ITX-kast
  • Alles wat naar het frontpanel loopt is min of meer modulair opgezet (voordeel bij defecten/vervangen)
  • Optioneel voetstuk voor verticale plaatsing

Minpunten

• Ruimte voor een 92mm FAN maar geleverd met 80mm en niet zonder het betere mod-werk 92mm te plaatsen
  • Alles direct op chasis gemount (resonantie gevoelig)
  • PCI(-E) riser wordt er niet bijgeleverd
  • 'Outdated' - kabels zijn allemaal op IDE (niet S-ATA) gericht.
  • Verborgen kosten door ontbreken (Slimline) S-ATA kabel (+~€8) en PCI(-E) riser (+€20).
  • Geen handleiding, naast het a4tje wordt er geen handleiding bijgeleverd en ook online is deze niet te vinden.

26 juni 2011 Rapporteer

Procase Noah Silver Black

Heb jij ook een Procase Noah Silver Black?