Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

Tweakers zegt: 8,5

Apple AirPods (Wit)

Prijs
Specificaties In-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen

Review door de redactie

Door Paul Hulsebosch - Redacteur audio en games 22 december 2017

Bluetooth-oordoppen - De verschillen zijn groot

Bij de AirPods valt vooral het draagcomfort op. Het zijn de enige oordoppen uit de test die niet in de gehoorgang geplaatst hoeven te worden, maar in de oorschelp hangen. Zeker bij langer gebruik is dat fijn. Het geluid is erg goed. Voor de puristen zit er iets te veel bas in het geluid, maar in veel praktijksituaties is dat juist prettig. Tappen op de oorschelpen werkt echter niet prettig en de AirPods hebben wat weinig functionaliteit. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
28
Score: 4
15
Score: 3
3
Score: 2
2
Score: 1
1
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
+3
jordiv30 7 september 2017 Product gekocht

Apple Airpods (Wit)

Zonder twijfel het beste product dat Apple de afgelopen jaren op de markt heeft gebracht. Draadloos voelt zoveel vrijer dat je nooit meer terug wil. De prijs is netjes en het idee is goed uitgewerkt. De software mag op sommige punten nog wat beter afgestemd worden.

Pluspunten

  • Draadloos voelt een stuk vrijer
  • Gemak
  • Goede geluidskwaliteit voor het formaat
  • Accuduur is verbluffend voor het formaat
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

  • Tappen werkt nog niet helemaal lekker
  • Vooral macOS lijkt nog niet helemaal op de AirPods afgestemd
  • Haperingen in de muziek met Android
  • Bellen via Skype of FaceTime gaat moeizaam
  • Geen equalizer

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5

+2
South_Styler 13 augustus 2017 Product gekocht

Apple Airpods (Wit)

De Apple Airpods zijn innovatief, maar niet baanbrekend. Gemak is het sleutelwoord.

Pluspunten

  • Zitvorm
  • Geluid
  • Eenvoudig
  • pairen gaat snel

Minpunten

  • Duur
  • Weinig navigatiemogelijkheden (zonder Siri)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

Apple Airpods (Wit)

De prijs is hoog, maar de kwaliteit is goed. Een soepelere bluetooth ervaring heb ik nog niet gehad. Draagcomfort is niet anders dan ik gewend ben van de EarPods en de geluidskwaliteit is veel beter dan dat. Vooral in het laag is er voldoende punch, maar ook goede strakke bassen.

Pluspunten

  • AutoPauze als je een dop uit je oor haalt
  • De briljante pairing methode
  • Double tap is instelbaar
  • Vrijwel geen "buffer" latency
  • Werkt erg goed met video
  • Geen EQ nodig om het geluid strak te krijgen, misschien iets te veel laag tussen 42 en 63 Hz, maar weghalen is altijd beter dan moeten toevoegen
  • Accuduur

Minpunten

  • De prijs is absoluut gezien wel hoog, maar in verhouding met andere producten valt het nog mee

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+2
Shaidar 23 december 2016

Apple Airpods (Wit)

Als je knee-deep in het Apple ecosysteem zit, dan zijn dit de earbuds die je wilt. Pairing via iCloud en de auto-pauze functionaliteit zijn ongezien en maken van deze Airpods één van de beste Apple producten. Geluidskwaliteit is zondermeer goed - al zal de audiofiel hier anders over denken.

Pluspunten

  • Afwerking zoals je van Apple gewend bent
  • Auto-pauze door in-ear detectie ongeëvenaard
  • Eindelijk bevrijd van de draad!
  • W1 chip maakt BT pairen easy-peasy
  • W1 chip ism iCloud en je kan ze op al je apparaten gebuiken

Minpunten

  • Kleur (mat zwarte #prettyplease)
  • Prijs (alhoewel dit gewoon dé prijs is voor BT earpods)
  • Samenleving (de mensen op straat) zijn er duidelijk nog niet klaar voor

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5

+1
Kassad 4 juli 2018 Product gekocht

Apple Airpods (Wit)

Voor bellen en casual media gebruik zijn dit erg goede oordoppen. Ze zijn absoluut aan de prijs maar zeker qua belkwaliteit zijn ze het voor mij waard.

Pluspunten

  • Belkwaliteit
  • Handig in gebruik
  • Gaan lang mee met een lading

Minpunten

  • Maximaal met 1 apparaat verbinding
  • Aanraakgevoelig deel werkt slecht

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+1
PredCaliber2 10 mei 2018 Product gekocht

Apple Airpods (Wit)

Vrij sceptisch in het begin, maar het zijn op zoveel punten de beste oordopjes die ik ooit heb gehad! Gebruik ze elke dag met mijn iPhone X en mijn iPad Pro. Geluidskwaliteit is echt waanzinnig! Ik hoor op normaal luister niveau maar weinig verschil met mijn HD650 en dure DAC

Pluspunten

  • Waanzinnige geluidskwaliteit!
  • Bijzonder comfortabel. Gaat niet pijn doen of vervelend zitten. ik kan ze uren inhouden.
  • Instelbare Tapping op beide oordopjes! (vorig/volgend nummer, pause,etc)
  • Vervelende conclusie.. maar ik draag ze zelfs in huis liever in plaats van mijn dure audiophile setup..
  • Handig magnetisch doosje wat tegelijk 24h aan extra juice bevat.
  • Bellen gaat ook super. Uitstekende spraakkwaliteit
  • Connectivity op iOS apparaten kan niet makkelijker
  • Wireless haalt eindelijk de eindeloze spaghetti brei weg

Minpunten

  • Lijkt in het begin of ze uit vallen soms. (is wennen omdat ze zo licht zijn)
  • Moderne smartphone is toch wel wenselijk voor optimaal gebruiksgemak en geluidskwaliteit. (Bluetooth)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+1
ronn0 30 april 2018 Product gekocht

Apple Airpods (Wit)

Goede oordopjes die makkelijk te verbinden zijn! Na het verbinden via de iPhone is hij ook direct beschikbaar op de Macbook (Pro).

Pluspunten

  • Verbinden
  • Draadloos
  • Acccuduur
  • Geluidskwaliteit

Minpunten

  • Prijs
  • Volume niet via oordopjes in te stellen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+1
iAR 6 april 2018 Product gekocht

Apple Airpods (Wit)

Fantastisch product, dat ik ze niet eerder kocht.

Pluspunten

  • Prettig draagcomfort
  • Geluid voldoende
  • Techniek achter instellen, gebruiken en switchen is geweldig
  • Draadloos

Minpunten

  • Geen volume controls (fysiek)
  • Draadloos laden ontbreekt (nog)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+1
Dutchdude99 2 april 2018 Product gekregen

Apple Airpods (Wit)

Als je draadloze oortjes wilt is dit eigenlijk the way to go!

Pluspunten

  • Design
  • Batterijduur
  • Gemak
  • Geluidskwaliteit

Minpunten

  • Af en toe opladen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+1
bluf98 14 december 2017 Product gekocht

Apple Airpods (Wit)

Deze audiofiele 'wattenstaafjes' onderscheiden zich door enorme gebruiksgemak, geweldige integratie met iPhone en AppleWatch en goed geluid

Pluspunten

  • perfecte fit voor mijn kleine oren
  • licht als een veertje, draagcomfort zo goed dat ik ze niet meer voel, vergeet
  • blijven heel goed in mijn oren zitten ook bij zweten, rennen en springen
  • ondanks oplaadcase is batterijduur erg lang, zeker met 'mono look'
  • heldere toondefinitie, goede toonseparatie
  • medium bas
  • met AppleWatch als remote fijn te bedienen
  • integratie met iPhone en Siri heel bruikbaar

Minpunten

  • extra windgeruis bij tegenwind
  • noise cancelation matig bij wind
  • 'stereo look' oogt wat vreemd voor omgeving

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+1
Kwartjuh 6 december 2017 Product gekocht

Apple Airpods (Wit)

Een mooie technologische en gebruiksvriendelijke vooruitgang maar matige geluidskwaliteit en niet altijd even goed werkende functies maken de Apple AirPods een 'mixed bag'.

Pluspunten

  • Geen draden! Heerlijk
  • Acceptable geluidskwaliteit
  • Snel opladen en prima batterijduur
  • Cradle is geniaal

Minpunten

  • W1 chip werkt half
  • Verbinding mag stabieler
  • Prijs is echt erg hoog
  • Geluidskwaliteit matig voor de prijs
  • Lelijke witte kleur (zijn net wattenstaafjes)

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4

+1
martPasman 20 november 2017 Product gekocht

Apple Airpods (Wit)

Een enorme bevrijding door van die draadjes af te zijn, niet verwacht dat ik dat zou zeggen na de aanschaf van de AirPods. Koppelen is makkelijker dan ooit en Bluetooth werkt zoals het zou moeten. Zonder haperingen of vertragingen. Koppelen van iOS naar MacOS gaat nog niet geheel soepel.

Pluspunten

  • Goede bouwkwaliteit.
  • Draadloos is echt een bevrijding.
  • Navigatie via 'tappen' is handig voor het skippen van nummers

Minpunten

  • Lijkt toch een beetje gek, EarPods zonder draadjes in je oor.
  • Double tapping werkt niet altijd meteen.
  • Geen power adapter en apple stickers meegeleverd.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

killer-co 7 oktober 2020 Product gekocht

Apple Airpods (Wit)

Draag comfort is prettig, geluid kwaliteit goed. Tappen op oortjes werk niet altijd, weinig functies, niet harder of zachter te zetten bijv. Bel kwaliteit is echter slecht met Android, ondanks de app, AssistentTrigger.

Pluspunten

  • Comfort
  • Geluid kwaliteit (bij muziek)
  • Enkel te gebruiken

Minpunten

  • Ruis tijdens bellen met Android
  • Weinig functies via oortjes

Eindoordeel

Score: 4
StefOldie 11 juni 2020 Product gekocht

Apple Airpods (Wit)

top dingen, niet snel leeg

Pluspunten

  • kort opladen
  • goed geluid

Minpunten

  • snel vies

Eindoordeel

Score: 5
Paragon93 16 augustus 2019 Product gekocht

Apple Airpods (Wit)

Geluidskwaliteit prima, maar je koopt ze eigenlijk vooral voor de handigheid. Zo in, zo uit, laad automatisch op, sporten met Applewatch + deze oortjes is super Wel probleem gekregen met 1 van de oortjes waarbij de batterij minder mee gaat en uit valt bij erg koud weer.

Pluspunten

  • Mooie case
  • Geen draadjes
  • Lange batterijduur

Minpunten

  • Geluidskwaliteit niet veel beter dan de bedraade goedkope standaard oortjes van apple
  • Accuprobleem (persoonlijk)

Eindoordeel

Score: 4
Queryn 2 juni 2019 Product gekocht

Apple Airpods (Wit)

Apple earpods.. Wat een afgang. Batterijduur 5 uur? Bij mij hielden ze het nog geen 2.5 uur vol. Ze zien er niet uit en de prijs is belachelijk. Namaak voor 25 euro hebben dezelfde kwaliteit. Schandalig dat Apple dit op de markt heeft gebracht

Pluspunten

  • geen

Minpunten

  • prijs
  • kwaliteit
  • design

Eindoordeel

Score: 1
chielheuvel 16 december 2018 Product gekocht

Apple Airpods (Wit)

Als de Earpods je goed passen en je vind het geluid goed genoeg, maar je wilt iets meer bas dan moet je deze zeker kopen.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Fijne pasvorm

Minpunten

  • Oortjes in doosje stoppen (links en rechts doe ik altiid verkeerd)

Eindoordeel

Score: 5
fleshlight 5 december 2018 Product gekocht

Apple Airpods (Wit)

Geweldig gebruiksgemak, zeer snelle oplaadtijden en verbinden gaat in een oogwenk (iPhone). Toch laten de oordopjes het afweten op het gebied van isolatie van omgevingsgeluid en lekken de oordopjes heel snel geluid waardoor de hele bus of trein kan meeluisteren.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Accuduur
  • Geluidskwaliteit (in stille ruimtes)

Minpunten

  • Lekkage van geluid
  • Slechte isolatie

Eindoordeel

Score: 4
tunq 4 december 2018 Product gekocht

Apple Airpods (Wit)

Prima product met goed geluid. Alleen tap werkt niet goed en microfoon tijdens lopen geeft veel ruis.

Pluspunten

  • Goede pasvorm
  • Goede connectiviteit

Minpunten

  • Prijs
  • Tap

Eindoordeel

Score: 4
iantje31 30 november 2018 Product gekocht

Apple Airpods (Wit)

Geweldige oortjes. Het verbinden van de oortjes is een magische ervaring, het geluid is goed en de accu gaat heel lang mee. Na een week van gebruik hoef ik de oortjes nog niet op te laten.

Pluspunten

  • Geluid
  • Pair proces
  • Accuduur

Minpunten

  • Redelijk prijzig
  • Geen volume te regelen via oortjes zelf

Eindoordeel

Score: 5
Lcanrinus 12 oktober 2018 Product gekocht

Apple Airpods (Wit)

De Airpods... Ik vind ze persoonlijk erg fijn. Ze hebben redelijk geluid, zitten erg fijn in je oren. Laden snel op en gaan +-5 uur mee. Mijn ervaring is wel dat ze erg gevoelig zijn voor vuil en oorsmeer. Ik heb hiervoor ook wel eens reparatie nodig gehad.

Pluspunten

  • Comfortabel
  • Snel Opgeladen
  • Redelijk geluid

Minpunten

  • Erg gevoelig voor vuil.
  • wilt soms nog wel eens uit je oor kruipen.

Eindoordeel

Score: 3
Metzons 11 oktober 2018 Product gekocht

Apple Airpods (Wit)

Ideale bluetooth oordopjes voor als je een iPhone gebruiker bent. Ze werken perfect en de batterijduur is vrij lang. Ze connecten ook prima met een Windows pc, geen problemen mee.

Pluspunten

  • Draagbare oplader
  • Ze detecteren wanneer je ze in- of uitdoet
  • Prima geluid, maar kan beter voor die prijs
  • Zakelijk uiterlijk
  • Prima fit, vallen niet uit onder het sporten

Minpunten

  • Prijs
  • Siri en Proximity Connect werken niet via Windows
  • Volume control

Eindoordeel

Score: 5
EnesCan20 4 oktober 2018 Product gekocht

Apple Airpods (Wit)

Op het beginnen was het uitzoeken hoe hij werken, maar na dat je hem 1/2 weken hebt kan je niet zonder.

Pluspunten

  • Super fijn
  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Minimaal design
  • Kan tegen een stootje
  • Batterij duur

Minpunten

  • Niks

Eindoordeel

Score: 5
Valentijn 10 juni 2018 Product gekocht

Apple Airpods (Wit)

Het gemak van deze dingen heeft geen prijs. Fantastisch. Werkt ook flawless met Android, waarmee ik ze altijd gebruik. Ook de double touch commands werken. Je hebt aan het lampje in het doosje genoeg om te weten of ze vol of leeg zijn

Pluspunten

  • Werken met android
  • Gemak
  • Vallen niet uit je oor
  • Licht

Minpunten

  • Prijs, maar ze zijn het waard

Eindoordeel

Score: 5
Bazinga! 16 april 2018 Product gekocht

Apple Airpods (Wit)

Had ze eerder moeten kopen. Zit heerlijk en goed geluid, hoor omgevingsgeluid ook nog goed (anders gebruik ik mijn Bose QC). Bellen werkt ook goed, geen klachten van de andere kant.

Pluspunten

  • Zit comfort
  • Geluidskwaliteit
  • Draadloos bellen
  • Je vergeet dat je ze aan hebt
  • Oplaad doosje

Minpunten

  • Wattenstaafjes uit oren
  • Prijs - al zitten andere goedkopere altijd minder lekker
  • Afwerking - lijmresten aan de buitenkant. Zelfde aan beide oortjes

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Apple AirPods (Wit)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True