Prijs
€ 136,84
Specificaties M.2 80mm • 3d v-nand (TLC) • PCI-e 3.0 x4 - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
binbero 12 oktober 2019 Product gekocht

XPG SX8200 Pro 2TB

snelle ssd voor die prijs.
snelheid die de site geeft. 3500 lezen 3000 schijven
Heb ik nog niet gehaald.
2900 lezen 2700 schijven.
met programma AS SSD Benchmark.
Misschien met een ander program dat die het dan wel haalt.
Ik heb er 2 gekocht.

Pluspunten

• prijs

Minpunten

• koel strip doet weinig scheelt 2 graden

rajackar 21 november 2019 Product gekocht

XPG SX8200 Pro 2TB

Heb deze drive een paar dagen in gebruik en hij bevalt uitstekend.
Hij haalt netjes de aangegeven snelheden van 3500 lezen en 2900 schrijven. In de praktijk zijn de IOPS vaak de bottleneck bij dagelijks gebruik en ook hier presteert de drive prima.
Zeker voor deze prijs een echte aanrader.

Pluspunten

• snel
  • gunstige prijs
  • haalt de geadverteerde snelheden

Minpunten

• meegeleverde "heatsink" is meer een soort alu sticker.

Ecke 29 november 2022 Product gekocht

XPG SX8200 Pro 2TB

Ik heb de XPG SX8200 in 2021 gekocht. Met veel plezier gebruikt. Met black friday een upgrade gekocht naar PCI-e 4.0. Omdat ik de nieuwe disk in mijn m2.1 slot wilde heb ik de XPG verplaatst naar M2.2 helaas vond de schijf dat niet zo leuk en is hij gecrasht.

Pluspunten

• Prijs
  • Snelheid

Minpunten

• Levensduur

2 van 5 sterren (Slecht)
bcwtje 2 juli 2021 Product geleend

XPG SX8200 Pro 2TB

Zijn verschillende varianten van deze drives. Tijdens launch stoppen ze de beste componenten erin zodat er lekker veel positieve reviews komen. Na de review periode stoppen ze er slechtere onderdelen in om kosten te besparen. Hierdoor worden prestaties minder. Is gewoon straight up oplichting.

Pluspunten

• Prijs?

Minpunten

• Huidige modellen anders dan op release
  • Slechtere prestaties dan reviews op internet
  • Consument onvriendelijke bedrijfsvoering

1 van 5 sterren (Waardeloos)
GillisB 12 februari 2021 Product gekocht

XPG SX8200 Pro 2TB

Perfect en snel. Heb er twee gekocht. In mijn Lenovo Yoga 910 (van al enkele jaren oud) haalt hij 3400/3060 als snelheid. En in mijn vaste computer als gameschijf 3510/3214.Het koelplaatje is niet veel meer dan een alu plaatje met logo. Let op, deze SSD heeft chips langs beide zijden.

Pluspunten

• Snelheid
  • Prijs
  • Garantie/TBW

Minpunten

• Lage kwaliteit koelplaat

XeroFox 17 november 2020 Product gekocht

XPG SX8200 Pro 2TB

Let op; Adata heeft bij sommige versies de controller gewisseld naar een langzamer model. Gelukkig de SM2262EN versie gekregen, mocht het de SM2262G betreffen dan zou ik deze retourneren. Slechte zaak dat ze dit zonder duidelijk te vermelden doen.
SSD is super snel met de SM2262EN controller. 3000+/3000+ Read/Write.

Pluspunten

• Snelle SSD 3000/3000
  • Prijs

Minpunten

• Sommige hebben de tragere SM2262G controller

3 van 5 sterren (Voldoende)
enchion 31 oktober 2020 Product geleend

XPG SX8200 Pro 2TB

Het schijnt dat niet al deze drives hetzelfde zijn.

Pluspunten

• Veel Opslaggrootte

Minpunten

• Potentieel gelogen over snelheid

1 van 5 sterren (Waardeloos)
V-rg 14 oktober 2020 Product gekocht

XPG SX8200 Pro 2TB

Ik heb deze M.2 gekocht toen het in de aanbieding was voor 228 euro. De keuze is op deze gevallen vanwege de prijs en de goede reviews die deze kreeg. Ik gebruik deze SSD eigenlijk puur voor games en dat is ook de sterkste punt.

Pluspunten

• Prijs
  • Prestaties

Minpunten

• Geen

FatalError 11 oktober 2020 Product gekocht

XPG SX8200 Pro 2TB

Dat deze serie SSDs niet populairder is... Je krijgt echt heel veel waar voor je geld. Hij is goedkoper dan de meeste QLC SSDs en sneller dan de meeste TLC SSDs in dezelfde klasse.

Pluspunten

• capaciteit
  • prijs
  • snelheid
  • TLC

Minpunten

• geen firmware updates
  • maar misschien ook niet nodig

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een XPG SX8200 Pro 2TB?

Tweakers maakt gebruik van cookies

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren