Noblechairs Hero Gamingstoel kunstleer Zwart/Rood

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Noblechairs Hero Gamingstoel kunstleer Zwart/Rood. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
6
Score: 4
0
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
1
Toon reviews van:
+3
Dutchiee 4 juni 2019
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.Dutchiee schreef afgelopen jaar 27 reviews, waarvan 66% gesponsord.

Noblechairs Hero Gamingstoel echt leder Zwart/Rood

Na mijn vorige review van de Noblechairs Epic wordt het nu tijd voor een nieuwe Noblechairs gamingstoel. En niet zomaar één… de Hero is de nieuwste stoel uit deze reeks. Vanuit Noblechairs ontving ik de Hero met een voetensteun. In deze review ga ik dieper in op beide producten.

Pluspunten

  • Stevig en stabiel
  • Rug en nek kussen zijn perfect. Niet te hard en niet te zacht
  • Voetensteun voelt erg stevig aan en voelt fijn om op te rusten
  • Kwaliteit van materiaal
  • Comfortabel

Minpunten

  • Rugkussen is niet vast te maken
  • Prijs wat aan de hoge kant

Eindoordeel

Score: 5

0
Superbra 21 juni 2021 Product gekocht

Noblechairs Hero Gamingstoel kunstleer Zwart/Wit

Waardeloze kwaliteit. Ik heb deze gaming stoel voor mijn zoon gekocht in september 2020. Na 9 maanden normaal gebruik komt een naad in de zitting los. Volgens Coolblue is dit normaal. Ik verwacht van deze dure stoel een hogere bouwkwaliteit. Tweakers, vermijd dit product en de verkoper...

Pluspunten

  • zitcomfort
  • geschikt voor grote personen

Minpunten

  • bouwkwaliteit
  • duur

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 1

0
Bramtweakers 12 december 2020 Product gekocht

Noblechairs Hero Gamingstoel kunstleer Zwart/Rood

Fantastische stoel, ik zocht naar een stoel die paste bij mijn lengte (1,95) waar ik lang comfortabel in kan zitten. Deze stoel is in ieder geval geschikt voor mij (lengte zitting tot bovenkant hoofd: 96 cm) al valt de stoel wel wat breed voor mij uit (schouderbreedte 54 cm).

Pluspunten

  • Past goed bij een lengte van 1,95
  • Mooi en goed materiaal gebruikt
  • Stevig
  • Mijn lengte kont tot bovenkant hoofd (96 cm) past goed
  • Ik kan nog wat uitdijenen hij zit nu al goed.
  • Hoofdkussentje bevalt goed.

Minpunten

  • Prijs, maar je krijgt waarvoor je betaald
  • In meerdere delen naar boven moeten tillen (zwaar)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5

rajackar 11 februari 2022 Product gekocht

Noblechairs Hero Gamingstoel echt leder Zwart/Rood

Bouwkwaliteit is prima. Ik had de real leather maar deze uiteindelijk terug gestuurd omdat het zitvlak veel te hard was. Na een uur of twee kreeg ik pijn aan mijn benen, alsof ik op een plank zat. Verder een mooie stoel met veel opties.

Pluspunten

  • Mooi afgewerkt
  • Design
  • Opties

Minpunten

  • Zitting veel te hard

Eindoordeel

Score: 3
Meowzen 1 mei 2021 Product gekocht

Noblechairs Hero Gamingstoel kunstleer Zwart/Rood

Vanwege pijn in de onderrug toch maar een goede dure stoel gekocht. Ik had dit jaren eerder moeten doen...

Pluspunten

  • Duitse kwaliteit
  • Groot
  • Afstel mogelijkheden
  • Draaiknop voor ondersteuning van de onderrug
  • Hoofdkussentje is toch wel nuttig

Minpunten

  • Kunstleer ventileert niet geweldig
  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5
darkrain 4 februari 2021 Product gekocht

Noblechairs Hero Gamingstoel kunstleer Zwart

Geweldige stoel, even de tijd nemen om hem goed in te stellen maar daarna zit het echt fantastisch.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Formaat
  • Instelmogelijkheden

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5
rodrift 14 oktober 2020 Product gekocht

Noblechairs Hero Gamingstoel kunstleer Zwart

Noblechairs is zeker een stuk meer kwaliteit maar je betaald er ook iets meer voor, erg fijn voor als je iets sterker gebouwd bent, ik ben zelf 1.76 en zit prima. Het ingebouwde lumbar support is erg fijn. Stoel is erg hard voor iemand die er niet gewend aan is.

Pluspunten

  • lumbar support
  • kwaliteit
  • breder dan andere stoelen

Minpunten

  • niet geschrikt voor mensen onder de 1.74m

Eindoordeel

Score: 5
Farrell 4 maart 2020 Product gekocht

Noblechairs Hero Gamingstoel echt leder Zwart

De stoel; oogt en voelt ontzettend degelijk en sjiek, zit stevig en comfortabel, is eenvoudig te bedienen. Ik ben 1.78m, i.m.o. de minimale lengte voor deze stoel, zie minpunt. De combinatie met het voetbankje maakt het helemaal compleet. Het kost wat, maar dan heb je ook wat.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Robuust gebouwd
  • Fijne afwerking
  • Comfortabel
  • Verstelbare lendensteun

Minpunten

  • Armsteunen hadden net wat lager instelbaar mogen zijn

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Noblechairs Hero Gamingstoel kunstleer Zwart/Rood?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee