![]() |
Achtergrond - Moeten uhd-blu-rays het op Xbox Series X zonder Dolby Vision stellen? De Xbox Series X en S hebben Dolby Vision-ondersteuning. Maar kun je ook uhd-blu-rays met deze standaard op je console afspelen? Het lijkt erop van niet. |
![]() |
Review - Xbox One X - De beste graphics op een console De tweede 'consoleoorlog' van deze generatie gaat tussen de Xbox One X en de PlayStation 4 Pro. Nu ook Microsofts console voor 4k-gaming op de markt is, vergelijken we de twee. |
![]() |
Preview - Project xCloud - Xbox-games spelen zonder Xbox Onder de noemer Project xCloud werkt Microsoft aan een eigen streamingdienst voor games. Eind april begon een gesloten bètatest. Wij kregen toegang en gingen aan de slag. |
![]() |
Videopreview - Scarlett, xCloud en Elite Controller 2 - Eerste blik op de toekomst van Xbox De E3 van dit jaar is de beurs waar het voornamelijk gaat over wat er niet getoond wordt. Het is de beurs van de nieuwe generatie consoles, die wel is aangekondigd, maar niet getoond wordt. Microsoft daarentegen gaf niet alleen een persconferentie, een dag… |
![]() |
Videopreview - Microsoft Xbox One X - Eerste ervaringen met de nieuwe console Deze video is ook te bekijken op YouTube.De console die onder codenaam Project Scorpio door het leven ging, werd tijdens de E3 eindelijk door Microsoft onthuld. De Xbox One X is niet alleen Microsofts snelste, maar ook de kleinste console die de fabrikant ooit… |
Gemiddelde gebruikersscore
Microsoft heeft geprobeerd met de Xbox One X de console markt nog wat terug te veroveren, helaas door de populariteit van de Playstation 4 niet gelukt. Maar dat wil niet zeggen dat de Xbox One X geen goede console is, lees ook mijn volledige review.
*Updated* Hierbij een volledig nieuwe review aangezien de oude wat gedateerd was geworden.
Prachtige xbox one x met een mooie leger grijze tint passend bij BF1.
De controller komt met dezelfde grijze tint waarvan de knoppen ook grijs zijn.
Beste console versie van zijn tijd, heeft nooit tekenen van falen getoond en doet het tot heden daags net zo goed!
Een fijne console, mooi design en fijne controller. Microsoft moet zich wel schamen dat er geen accu bij zit. (minstens €20,- extra)
Er zijn nog geen echt goede exclusives voor de Xbox maar er zijn verder genoeg andere games om te spelen.
Zeker een aanrader!
Dit is mijn favoriete console in mijn Console verzameling omdat ze net een stapje extra hebben gezet, een prachtig 2 kanten design en een extra ledje naast de powerbutton aan de voorkant!
Speel hier alleen Warzone op. Wat een verschil met de ps4. Beter beeld, hogere fps en de fan hartstikke stil. En vooral dat laatste was bij de ps4 echt absurd hoeveel herrie de console maakt om te koelen.
Ik merkte zeker een verschil in performance vergeleken met mijn oude Xbox one. Zeker de zware spellen waren echt een wereld van verschil
Bij het uitkomen van de Xbox one X meteen de scorpio editie gekocht. Mooi ding en zeker een upgrade vanaf de normale Xbox one. Wel heb ik het idee dat het opstarten wat langer duurt
Prima console, Heb zowel de Switch, PS4 Pro en deze. Maar ben veruit het meest tevreden met de Xbox. Veel games, CDN is helaas wel gecapped op 300 Mbit/s, maar verder is hij snel, heeft daadwerkelijk games in 4K (niet upscaled) en HDR werkt ook prima in veel gevallen.
Update 2021. Overstap naar Series X. De One X en ik zijn nooit vrienden geworden.
DVD speler defect.
Veel factory resets vanwege vastlopers en niet meer willen booten.
Menu onoverzichtelijker dan Xbox360.
Buttons controllers: maken herrie en zijn wat dieper verzonken waardoor ze vrij snel (kunnen) blijven hangen.
Op mijn 'oude' TV al een enorme verbetering, dit is zoals het moet zijn tegenwoordig.
De oude Xbox one maakt er iets lelijks van, blijkt nu.
En nu ook nog een 4k-HDR scherm er op aangesloten en dan weet je echt niet wat je ziet.
Mooie game console waar je in 4k kan gamen. Games die gekocht hebt via windows store (PC) werken ook op de Xbox. Alleen jammer dat de Xbox one x na 8 mnd defect is gegaan. Van save games issues, opstart fouten naar dode xbox.
Casual gamer, gekocht omdat ik niet een nieuwe gamelaptop wou kopen.
Product bevalt uitstekend, ik vind het belangrijkste aan deze console dat hij futureproof is.
Erg prettig dat oude games visueel geupdate worden voor de OneX.
Speel je vooral AAA-games? Dan is dit de beste console van het moment.
Gekocht om 4k te kunnen gamen. Had al een bravia 4k tv in combinatie met een xbox one s en wilde dit natuurlijk upgraden naar een one x. Snelle laadtijden en automatisch verbetering van oudere spellen zonder te hoeven patchen is top. (Just Cause 3)
Gekocht ipv een gewone XBOne ivm een 4K Oled LG TV. Wat een ongelofelijk goeie beeldkwaliteit. Horizon 3 op een snelle game PC (i7 8700k met 1060) haalt bijv. never nooit de kwaliteit op een XBOneX. Wat een power...
Merkbaar een stuk sneller dan de originele One (laadtijden, opstarten, stabielere framerate bijv.). Met games als The Witcher 3,Gears of War en de Halo Master Chief Collection zijn de graphics merkbaar scherper. Een grotere schijf, verticale stand en een headset hadden het plaatje mijn inziens compleet gemaakt.
Het product bevalt prima. Het is puur genieten met die games op 4k TV.
Prachtig apparaat met de beste graphics op een console tot nu toe. In combinatie met HDR op mijn Oled tv spatten de beelden er van af.
Kom maar op met de nieuwe spellen die geoptimaliseerd zijn