Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

Tweakers zegt: 8

Apple iPhone XS 64GB Grijs

Prijs
Specificaties 5,8" • 2436x1125 • 64GB - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen

Review door de redactie

Door Chris Broesder - Redacteur mobile 29 september 2018

Apple iPhone XS en XS Max - Briljante smartphones, kleine upgrades

De XS valt in de hoogste klasse van Apples iPhones van 2018. Met deze smartphone doe je op bijna geen enkel gebied concessies ten opzichte van andere telefoons en dat mag natuurlijk ook wel voor deze prijs. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
11
Score: 4
5
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
1
Toon reviews van:
+1
flappie88 8 december 2018 Product gekocht

Apple iPhone XS 64GB Grijs

even wennen, maar dan... Ik moet mijn eerste reactie volledig terugnemen. Na introductie was ik nogal sceptisch over de Xs en Xr. Vooral over prijs en afmeting. Ik moet het allemaal terugnemen. Waarom? Lees dan verder.

Pluspunten

  • scherm
  • bedieningsgemak

Minpunten

  • prijs

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Scherm Score: 5

+1
MadMax12 25 februari 2019 Product gekocht

Apple iPhone XS 64GB Grijs

Nu een weekend mogen ervaren hoe de XS bevalt. Tot nu toe bevalt deze erg goed, geen negatieve punten kunnen ontdekken.

Pluspunten

  • Face-id werkt soepel
  • Scherm is heel mooi en scherp
  • Accuduur is beter dan de 6s
  • Design is super
  • Camera's

Minpunten

  • prijs, zoals altijd bij Apple
  • ontbreken 3,5mm-poort

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Scherm Score: 5

0
MC()Newbie 9 juli 2019 Product gekocht

Apple iPhone XS 64GB Grijs

Na 2 maanden werkt FaceID niet meer. Volgens Apple is er waterschade. De telefoon is nooit blootgesteld aan water, en bovendien claimt Apple dat deze telefoon waterdicht is (IP68). De enige optie van Apple is een reparatie van 700 euro. kortom telefoon maakt specificaties niet waar en belabberd afgehandeld.

Pluspunten

  • Camera

Minpunten

  • Waterschade zonder in de buurt van water te zijn geweest
  • Slechte service Apple
  • Prijs extreem hoog
  • Slechte verbinding, de telefoon belt slecht

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 1
Betrouwbaarheid Score: 1
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 1
Bereik Score: 1
Accuduur Score: 3
Gebruiksgemak Score: 3
Scherm Score: 4

0
adjank 29 december 2018 Product gekocht

Apple iPhone XS 64GB Grijs

Een dure telefoon maar het geld zeker waard.

Pluspunten

  • Camera
  • Premium feeling
  • Batterij

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Design Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Scherm Score: 5

joeri87 5 september 2019 Product gekocht

Apple iPhone XS 64GB Grijs

Het is en blijft Apple, dus veel het zelfde vergeleken met mijn vorige iPhone 7. Wel een stuk sneller en gaat langer mee. Camera is erg mooi en de e-sim met Truphone voor data op reis lijkt me goed (binnenkort testen)

Pluspunten

  • Batterij
  • Snel
  • Camera

Minpunten

  • Prijs
  • Groot

Eindoordeel

Score: 5
Herfstbok95Newbie 5 augustus 2019 Product gekocht

Apple iPhone XS 64GB Grijs

Na jaren lang trouwe Samsung gebruiker (S3, S5, S7, S9) wou ik wel eens een iPhone proberen, (S9 stelde mij zeer teleur). Tot op heden geen seconde spijt gehad. Bloedsnel, oerdegelijk en zeer stabiel toestel en iOS werkt veel prettiger en stabieler dan Android. FaceID werkt ook heerlijk. Top toestel!

Pluspunten

  • Zeer snel en stabiel
  • iOS is een genot na jaren lang gammel Android
  • Uitstekende camera kwaliteit
  • FaceID werkt perfect, zelfs in het pikke donker
  • Mooi scherm
  • Apps zijn zijn goed geoptimaliseerd, t.o.v. Android
  • Toetsenbord is ook zeer fijn
  • Toestel ziet er prachtig uit en voelt degelijk aan

Minpunten

  • Prijs (Niets nieuws onder de zon)
  • Geen 3.5mm jack (Voor mij niet echt een issue)
  • SD kaart slot mis ik soms wel

Eindoordeel

Score: 5
angulardragon03 16 juni 2019 Product gekocht

Apple iPhone XS 256GB Zilver

Deze model iPhone gaat aardig lang mee, met een strakke ontwerp, prachtig scherm en fantastische camera. Die speakers klinken best wel goed voor en telefoon met IP68-rating, en Face ID is in mijn mening handiger en werkt beter dan een vingerafdruksensoor.

Pluspunten

  • Face ID is razend snel, en valt bijna niet te merken
  • OLED scherm ziet er prachtig uit, True Tone helpt dit nog verder
  • Kamera maakt prachtig beelden, 2x optische zoom en portret-modus zijn ook leuk om te hebben
  • Stiljvol ontwerp
  • Akku gaat heel lang mee, op moment laad ik hem een keer in de 36 uur op (gemiddeld 7-9u SOT)

Minpunten

  • Notch ziet soms een beetje raar uit
  • Kamera valt een beetje tegen in weinig licht
  • Geen 3,5mm is geen dealbreaker, maar ik vind het toch dom om geen dongle bij te leveren
  • Geen quickcharger inbegrepen - opladen duurt wel lang

Eindoordeel

Score: 4
Mary_032Newbie 14 mei 2019 Product gekocht

Apple iPhone XS 64GB Goud

Ik vind hem heel fijn en alles werkt perfect, behalve de prijs maar dat is het absoluut waard

Pluspunten

  • Perfect
  • Perfect
  • Perfect

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5
Rubskie 2 februari 2019 Product gekocht

Apple iPhone XS 256GB Grijs

Sinds launch in bezit en blijf het een fantastische telefoon vinden. Prijzig maar wel het geld waard want het scheelt me een camera&gopro kopen want het dient ook als mijn 'main camera' in combinatie met joby tripod op vakantie. Dit werkte heerlijk! Ook video ge-edit in iMovie.

Pluspunten

  • Camera kwaliteit verbaast me nog elke keer, voornamelijk video.
  • Scherm! Diep zwart is mooier dan je denkt
  • Lekker veel opslag met 256gb
  • Stereo speakers veel waardevoller dan ik dacht, dit is heerlijk youtube filmpjes kijken.
  • FaceID werkt veel beter dan ik had verwacht
  • Vervangt mijn high-end compact camera op vakantie en bespaart me een gopro
  • 2x Zoomlens gebruik ik veel
  • Waterdicht (vette slomo's van golven!)

Minpunten

  • Duur
  • Stuk zwaarder en dikker dan iPhone 6

Eindoordeel

Score: 5
peroeske 18 december 2018 Product gekocht

Apple iPhone XS 64GB Grijs

Snel en mooi

Pluspunten

  • Face id
  • Draadloos opladen

Minpunten

  • Glas achterkant
  • Geen mini Jack voor hoofdtelefoon

Eindoordeel

Score: 4
gameboy9867 18 december 2018 Product gekocht

Apple iPhone XS 64GB Zilver

Overgestapt van android, en ik moet zeggen ik snap de haat naar iPhones een stuk minder. Het interface is clean, het is snel en voel afgeronder en soepeler dan Android. Ook werken sommige apps zoals snapchat gewoon veel beter. Ook 6 uur screen on time op de eerste dag gebruiken.

Pluspunten

  • Batterij
  • Scherm mooi helder
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

  • Laden gaat langzaam

Eindoordeel

Score: 5
RBN026 17 december 2018 Product gekocht

Apple iPhone XS 64GB Zilver

Mooi toestel met een fantastisch scherm. Ik kom van de Iphone 7 af en dit is echt een prima upgrade!

Pluspunten

  • Kwaliteit toestel
  • Oled scherm
  • SOC

Minpunten

  • Zwaarder
  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5
olovv100Newbie 6 december 2018 Product gekocht

Apple iPhone XS 256GB Grijs

Geweldig product, het enige nadeel is dat je niet meer terug kunt naar een lcd scherm

Pluspunten

  • Scherm
  • Camera
  • Geluid
  • Overall experience

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5
passantr 19 november 2018 Product gekocht

Apple iPhone XS 64GB Grijs

Sinds een paar dagen heb ik een upgrade van de iPhone SE naar de XS. En wat een supermooi toestel is dat zeg! Heel mooi scherm, het zwart is ook zwart. Speakertjes zijn uitstekend, FaceID werkt goed. Eigenlijk is alles veel beter. Enige nadeel: grootte. Dat is even wennen.

Pluspunten

  • Perfect OLED scherm
  • Speakers
  • Aanraken om het scherm te activeren
  • FaceID is erg handig
  • Camera uitstekend, ook in het donker

Minpunten

  • Grootte en gewicht, zeker als je van de SE komt

Eindoordeel

Score: 5
nilsson1234 19 november 2018 Product gekocht

Apple iPhone XS 256GB Zilver

Prima telefoon, overgestapt van iPhone 8 Plus want die was mij te groot

Pluspunten

  • Scherm
  • Snelheid
  • Eco system

Minpunten

  • Geen headphone Jack

Eindoordeel

Score: 5
EnesCan20 4 oktober 2018 Product gekocht

Apple iPhone XS 64GB Grijs

Ben van de iPhone 6s maar de iPhone Xs overgestapt. Was in het begin enorm wennen en ook zwaarder in je hand. heb zelf geen last van dat hij geen 3,5 mm jack heeft heb namelijk AirPods.

Pluspunten

  • Grote scherm
  • Lange batterij duur
  • Super snel
  • Premium look

Minpunten

  • jammer dat er geen fast charger bij zit voor die prijs
  • Erg zwaar

Eindoordeel

Score: 4
NextGenOscar 23 september 2018 Product gekocht

Apple iPhone XS 64GB Goud

Erg mooi, maar ook erg prijzig

Pluspunten

  • In het goud prachtig (mening)
  • Nóg sneller dan de X
  • FaceID is sneller
  • 4GB RAM ipv 3GB
  • Speakers zijn luider
  • Batterij gaat iets langer mee
  • Sneller 4G

Minpunten

  • Ontzettend duur
  • Antenneband verpest symmetrie aan de onderkant
  • Geen 3.5mm dongle meegeleverd

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100


Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Games

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True